Opublikowano poniedziałek o 21:393 dni 2 godziny temu, XM. napisał(a):Bez szans, nie do odnalezienia.Dobrze, ofi. Bo na taki poziom się kreujesz. Na poziom ofiego. Prześpij się z tą niegodziwą myślą.
Opublikowano poniedziałek o 21:483 dni Grafika bardzo ładna, trochę przypomina Hogwart Legacy. Serii nie znam, zagrałem kiedyś 25 minut w Fable, chyba 2jkę, ale czuć brytyjski humor i nawet ten ostatni trailer lekko mroczny klimacik pokazał. Jeżeli nie będzie więcej cienizny fabularnej, jak w takim na przykład nowoczesnym Obisdianie pokroju Avowed to pewnie dam szansę.
Opublikowano wtorek o 02:372 dni 8 godzin temu, SnoD napisał(a):Na tym trailerze wygląda to aż za dobrze, gdzie jest haczyk?Taki że ten trailer w 95% to cut scenki, kilka miesięcy temu na pokazie Xboxa jak pokazali normalny gameplay to już tak wspaniale nie było ale i tak czekam, lubie ten brytyjski humor, ciekawe jak odnajdzie się w tym typowy hamburger.
Opublikowano wtorek o 05:062 dni 10 godzin temu, Figaro napisał(a):W nagrodę XM wyślę Ci mojego Viewtiful Joe.A pograłbym kurde, możemy tak zrobić
Opublikowano wtorek o 05:112 dni Autor Świetnie to wygląda, grafika, animacje, reżyseria cutscenek czuć wysoki budżet. Starzy fani zadowoleni bo wraca Jack of Blades i sporo rzeczy ze starej trylogii. Szkoda że nie wyjdzie w tym roku, ale jestem w stanie to zrozumieć.
Opublikowano wczoraj o 15:27 1 dzień Świat wygląda naprawdę intrygująco. Gra wydaje sie byc czymś innym. Bedzie na radarze. Dzieki Bogu, że bedzie na PS5.
Opublikowano wczoraj o 15:32 1 dzień Autor 4 minuty temu, Figaro napisał(a):Dzieki Bogu, że bedzie na PS5.Wystarczyło napisać: dzięki Xboxowi ;)
Opublikowano wczoraj o 16:03 1 dzień Wow, jestem pod wrażeniem jak ładnie ten świat wygląda. Oby nie spierdolili tego jakimś mega woke gównem i poprawili to kręcenie dupą jak się gra chłopem bo to zbyt podniecające (15:07).Walka wygląda całkiem spoko ale za to AI przeciwników to jakieś nieporozumienie, pod koniec gameplaya dosłownie NPCe stoją i dają się zabić nie wykonując niemal żadnego ataku. Edytowane wczoraj o 16:12 1 dzień przez Rooofie
Opublikowano wczoraj o 17:30 1 dzień Jeszcze nad ruchem ust mogliby popracować, bo wygląda jakby postacie coś szeptały, a nie normalnie mówiły. Mimo wszystko po tych 30 minutach jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, czuć pewną baśniowość i klimat starych części. Po niedzielnym pokazie zacząłem na nowo rozważać kupno X-klocka i zrobić z niego sprzęt do multiplatform, a na Sonce ogrywać tylko exy. Nie wiem jednak czy bawić się jeszcze w Series X, czy poczekać na Helix... chyba poczekam, ale mam nadzieję, że dodadzą w nim napęd. Swoją drogą wersja płytowa na Xboxa ma wymagać pobrania danych do instalacji, a wersja na PS5 ma podobno mieć wszystko na płycie, ale za bardzo w to nie wierzę, bo "Gyrosy też miały mieć wszystko na płycie, a krótko przed premierą okazało się co innego.
Opublikowano wczoraj o 20:42 1 dzień Piękna posiadłość? 35 000.Prostowanie wideł? 18 000.Tak można żyć. Edytowane wczoraj o 20:46 1 dzień przez Rtooj
Opublikowano wczoraj o 20:51 1 dzień Podczas chodzenia ten movement wygląda zniewieściale, ale podczas biegania... kiedyś po internecie latał taki śmieszny wywiad ze znanym trenerem mma, w którym jednego ze swoich hejterów podsumował słowami "wyjątkowej klasy pedał".Nie jestem homofobem, ale widząc ten sposób poruszania się od razu przypomniał mi się ten cytat i moim zdaniem idealnie pasuje do opisu tego jak zanimowany jest chód i bieg męskiego protagonisty. Edytowane wczoraj o 21:12 1 dzień przez Czokosz
Opublikowano wczoraj o 21:00 1 dzień Ta gra ma chyba jedną i tą samą animacje poruszania dla wszystkich, gracza i npc bez względu na płeć. W 3:25 nawet dwa npc w tle zsynchronizowały swoje chodzenie xd
Opublikowano wczoraj o 21:12 1 dzień 18 minut temu, Czokosz napisał(a):po internecie latał taki śmieszny wywiadhttps://dai.ly/x5y20s2
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No dupcia mocno wyrazista, ale wydaje mi się, że trochę jednak poprawili ten chód w porównaniu do wcześniejszych materiałów i nie jest aż tak pedalsko jak było.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Niestety kolejna gra z pedalskimi animacjami od twórców Forzy, oni mają coś z głową, bo w Forzie to samo. Nie hejtuje, po prostu tak jest. Gry mają fajnie, ale coś mają nie tak z tymi animacjami ruchów.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor 3 minuty temu, Wredny napisał(a):No dupcia mocno wyrazista, ale wydaje mi się, że trochę jednak poprawili ten chód w porównaniu do wcześniejszych materiałów i nie jest aż tak pedalsko jak było.Tak, animacja na wczorajszym gameplayu była inna niż ostatnioSama gra wygląda zajebiście, oprawa, ogrom możliwości i świata przytłacza
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 minuty temu, ASX napisał(a):Tak, animacja na wczorajszym gameplayu była inna niż ostatnioSama gra wygląda zajebiście, oprawa, ogrom możliwości i świata przytłaczaKurde to widzę po wstępnym feedbacku zrobili te ruchy jeszcze bardziej over the top xD.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No właśnie nie - wciąż jest pedalsko, ale nie aż tak jak było.Problem w tym, że teraz ucierpią animacje żeńskiej części społeczności Albionu, bo chyba dzielą tę samą.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 minuty temu, Wredny napisał(a):No właśnie nie - wciąż jest pedalsko, ale nie aż tak jak było.Problem w tym, że teraz ucierpią animacje żeńskiej części społeczności Albionu, bo chyba dzielą tę samą.No właśnie to jest główny problem, brak rozdzielenia płci...
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 1 minutę temu, ASX napisał(a):A skąd informacja że dzielą te same animacje?Z interview ze stycznia.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):No właśnie to jest główny problem, brak rozdzielenia płci...1 minutę temu, ASX napisał(a):A skąd informacja że dzielą te same animacje?Bo w edytorze zmieniasz chyba tylko głowę, a reszta zostaje taka sama - tak przynajmniej było na tych wcześniejszych materiałach, może po backlashu jakoś bardziej to zróżnicowali, ale z animacjami to wystarczy obejrzeć ten gameplay, jak nas mija taka wysoka, śniada babka to łazi jak facet, więc na bank mają jedną dla obydwu typów ciała (nie napiszę płci, bo na bank nie będzie takiego rozdzielenia w gierce zachodnich developerów).
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Z interview ze stycznia.Masz jakąś dokładna wypowiedź z tego wywiadu?