Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Można już preloadowac grę :asax:

• Odpowiedzi 114
  • Wyświetleń 11,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• K#rwa, że mnie podkusiło z tym XBOXem... I tak kupowałem gry na zapas, mając nadzieję, że uda mi się je ograć, więc po ch#j mi była ta nowa konsola, na której nie dość, że namnożyło mi się zaległośc

• Dobra informacja dla wszystkich którzy czekają na Gunk (czyli mnie i @Paolo de Vesir), wg. Developera gra wciąż ma wyjść w tym roku :]

• 16 grudnia  

Opublikowano

K#rwa, że mnie podkusiło z tym XBOXem...
I tak kupowałem gry na zapas, mając nadzieję, że uda mi się je ograć, więc po ch#j mi była ta nowa konsola, na której nie dość, że namnożyło mi się zaległości z poprzednich generacji, dzięki zajebistej wstecznej, to teraz jeszcze ten pyerdolony Gamepass i co chwila nowe gierki.
Jak ja mam sklecić swoje choćby Top 5 tego roku, kiedy pewnie przynajmniej drugie tyle tytułów nie zdążę w ogóle odpalić :frog:
Co za poyebane czasy, a niech mi ktoś jeszcze napisze, że nie ma w co grać i jakiś "okres ogórkowy" czy coś... :shotgun:
Oczywiście GUNKiem jestem żywo zainteresowany i będzie grane day-one - stąd te "gorzkie żale", gdyby ktoś się jeszcze nie domyślił :D

Opublikowano

Na konsoli normalnie się instaluje, spróbuj może przez swoje Xboxa na telefonie

Opublikowano

sprawdziłem własnoręcznie na PC też można preloadować :asax:

Opublikowano
37 minut temu, ASX napisał:

sprawdziłem własnoręcznie na PC też można preloadować :asax:

Wczoraj nie było, ale już jest. Jeśli twórcy wycisnął te 1080p/30 na One to jednak wygra wygoda konsoli.

Cudowne czasy na Xboxie, taki MS zapamiętałem z X360. :wub: 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli twórcy wycisnął te 1080p/30

WycisnĄ* :sir:

Opublikowano
19 hours ago, Wredny said:

K#rwa, że mnie podkusiło z tym XBOXem...
I tak kupowałem gry na zapas, mając nadzieję, że uda mi się je ograć, więc po ch#j mi była ta nowa konsola, na której nie dość, że namnożyło mi się zaległości z poprzednich generacji, dzięki zajebistej wstecznej, to teraz jeszcze ten pyerdolony Gamepass i co chwila nowe gierki.
Jak ja mam sklecić swoje choćby Top 5 tego roku, kiedy pewnie przynajmniej drugie tyle tytułów nie zdążę w ogóle odpalić :frog:
Co za poyebane czasy, a niech mi ktoś jeszcze napisze, że nie ma w co grać i jakiś "okres ogórkowy" czy coś... :shotgun:
Oczywiście GUNKiem jestem żywo zainteresowany i będzie grane day-one - stąd te "gorzkie żale", gdyby ktoś się jeszcze nie domyślił :D

Dokładnie. Cierpi moje życie społeczne i rodzinne. Ciągle muszę wymyślać powód by móc sobie pograć bo kolejka tytułów robi się już niebezpieczna.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm...nie wygląda to szczególnie ekscytująco. Wolałbym chyba kolejną część SteamWorld Dig. :/ 

Opublikowano

Polecam walkę z bossem w 1:01:37. Jest wymagająco i innowacyjnie.

Opublikowano

pytanie gdzie są recki? :philosoraptor:

Opublikowano

A po co ci recki, wyglada jak typowe 6/10 do GP. 

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

pytanie gdzie są recki? :philosoraptor:

Embargo mija za 23h.

Opublikowano
A po co ci recki, wyglada jak typowe 6/10 do GP. 
Nie pisz tak dla użytkownika ASX :( stara się chłopak kręcić hype na gry day one w usłudze pracodawcy.
Opublikowano

Po prostu czekam na grę i chętnie o niej poczytam, bo robią ją twórcy jednych z fajniejszych gier które ogrywałem na konsoli PlayStation Vita :dunno:

Ale wiadomo że posiadanie czegoś takiego jak entuzjazm, na tym forum zgryźliwych tetrykow nie jest mile widziane.

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Ale wiadomo że posiadanie czegoś takiego jak entuzjazm, na tym forum zgryźliwych tetrykow nie jest mile widziane.

steve-carrell-michaelscott.gif

Recenzje mają się pojawić w dniu premiery.

Opublikowano
  • Autor

Nie nastraja pozytywnie, że tyle czasu ukrywali gameplay. Zagramy i tak, bo nie ma niebezpieczeństwa wtopienia kasy. Jak będzie słabe to się po prostu wywali z dysku.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Kręcenie hype'u na gierkę którą ma dwie strony na forum? Okeeeej

Czyżby nowy growy kandydat do pisania z samym sobą w dedykowanym temacie? :yao: