Skocz do zawartości

Black Myth: Wu Kong

Featured Replies

Opublikowano

Ja nic nie oglądam, cyfra zamówiona. Do czasu premiery walnę platynkę w Cat Quest 3. Ulululu oby ten Wukong dowiózł, bo mam naprawdę duże oczekiwania.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 104,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Wracam z urlopu i wjeżdżam w ta jebana małpę jak dzik w szyszki.

Opublikowano

Nie inaczej :cool:
Chociaż obawiam się z lekka o performance na PS5, ale może nie będzie tragedii

Opublikowano

Kurde dalej nie wiadomo, czy będzie wersja pl

Opublikowano

Ten final trailer wygląda całkiem fajnie. Może być niezła gierka.

Edytowane przez mario10

Opublikowano

Ten trailer wygląda zbyt pięknie aby mógł być czystą brudną prawdą. Pewnie Chińczyki coś kantują...

Opublikowano

A może po prostu już tyle było rozczarowan w branży, że nie wierzymy w co widzimy. 

Jedynie, żeby optymalizacja na PS5 nie leżała. Mogliby pokazać. 

Opublikowano
W dniu 8.08.2024 o 08:58, Square napisał(a):

Ma być jakieś demo może?

A może byś tak zagrał sobie w Sekiro? :) 

Opublikowano

Grałem w demo, z tego co pamiętam to średnio się podobało.

Opublikowano
Godzinę temu, Czezare napisał(a):

Ten trailer wygląda zbyt pięknie aby mógł być czystą brudną prawdą. Pewnie Chińczyki coś kantują...

Przecież te wszystkie gameplay'e są z mocarnego smoka, więc jak najbardziej możliwe jak to wszystko wygląda, na konsolach będzie 720p w filmowych 24fpsach. 

Opublikowano
32 minuty temu, Wooyek napisał(a):

Przecież te wszystkie gameplay'e są z mocarnego smoka, więc jak najbardziej możliwe jak to wszystko wygląda, na konsolach będzie 720p w filmowych 24fpsach. 

Pierwsze przecieki mowią o optymalizacji na PS5 na poziomie exów typu Stellar Blade. 

Opublikowano

"przecieki" obalone

Opublikowano
Teraz, Nyu napisał(a):

"przecieki" obalone

gdzie jest napisane, że gra źle chodzi? 

Opublikowano

PRZECIEKI obalone, czyt. tekst o świetnej optymalizacji i inne info to wymysły.

Opublikowano

bo z tego co widze, to coś Ci się pomyliło,

napisali

Extremely well optimised for UE5

Teraz, Nyu napisał(a):

PRZECIEKI obalone, czyt. tekst o świetnej optymalizacji i inne info to wymysły.

A skąd wiesz? tzn. kto obalił? 

Opublikowano

Nie, wkleiłem linka i forum go pokazuje jak cytat. A chodziło mi o komentarz w linku moderatora:

"This "article", at the very least, is mostly false.

Keeping aside the bad grammar and nonsensical points ("optimized well for UE5"???) - the art/image used in the article and credited to "Game Science" is fan made - https://x.com/gencao123/status/1712372140455133512"

also, źródło to 4chan, więc xD

Opublikowano
2 minuty temu, Nyu napisał(a):

Nie, wkleiłem linka i forum go pokazuje jak cytat. A chodziło mi o komentarz w linku moderatora:

"This "article", at the very least, is mostly false.

Keeping aside the bad grammar and nonsensical points ("optimized well for UE5"???) - the art/image used in the article and credited to "Game Science" is fan made - https://x.com/gencao123/status/1712372140455133512"

also, źródło to 4chan, więc xD

No zobaczymy, ten laptop mag czasami leakuje i czasami też wrzucają recki gier wcześniej, a potem wyrzucają, się zobaczy DF, się oceni na co brać. 

90h to 100% akurat wygląda legitnie, bo gra ma mieć ileś tam dziesiąt bossów, co trochę mnie zniechęca do tytułu, ale dam im szansę pewnie :D. 

Opublikowano

Ja czekam na premierowe wrażenia. Jeżeli to będzie średniak, to spoko, nie będę zawiedziony. Ale nie preorderuję, bo to jest wielka niewiadoma. Może być instant classiciem, a może być jakimś koszmarnym bugfestem i mistyfikacją 2024.

Opublikowano

Ja po ostatnich previewsach nie mogę się doczekać, kolejne piękne ciachańsko w tym roku się zapowiada :ohboy: Wjeżdżandos za 10 dni.

Opublikowano
50 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Pierwsze przecieki mowią o optymalizacji na PS5 na poziomie exów typu Stellar Blade. 

Taaa, 1440p 60 na UE5 hehe, na bank, 1440p to zapewne z fsr performance z 720p ;)