Opublikowano 23 sierpnia 20241 r 33 minuty temu, iluck85 napisał(a): Z Wojnami poczekaj, to ubi. Kupisz sobie pod choinkę za połowę ceny premierowej. Grałeś w Sekiro? To łatwiejsze. Sekiro to jedyna soulsowa gra od From, w którą nie grałem. Żydy z Sony nie chcą jej wrzucić na jakąś sensowną promocję
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r Ubiłem kilku mini bossów i latam dalej po lesie w charterze 1 ale ta giera jest miodna, znowu wciąga przy konsoli na kilka godzinek a eksploracja i widoki są świetne
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): Przecież Sekiro warte 3 bomb. Czego warte, gra z PS4?
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r Czaicie ten nadchodzący weekend, gorące kakałko, chipsiki i Wukong all day long, odkrywanie sekretów, pizganie bossów, przejście 3 i 4 chaptera ? Ja tak
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r 2 minuty temu, Szermac napisał(a): Czaicie ten nadchodzący weekend, gorące kakałko, chipsiki i Wukong all day long, odkrywanie sekretów, pizganie bossów, przejście 3 i 4 chaptera ? Ja tak Ja tam pizgam w pracy
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r 17 minut temu, Szermac napisał(a): Czaicie ten nadchodzący weekend, gorące kakałko, chipsiki i Wukong all day long, odkrywanie sekretów, pizganie bossów, przejście 3 i 4 chaptera ? Ja tak Panie w ten weekend ma być ponad 30 stopni więc coś zimnego, a nie gorące kakao Ale generalnie plan zacny Edytowane 23 sierpnia 20241 r przez mario10
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r 3 rozdział póki co trochę wredny ale ubilem już dwóch bossów. Mam mocne skojarzenia z Spoiler Demon's souls, bo etap w pagodzie mocno przypomina wieże Latrie oraz z Bloodborne, bo boss na końcu tej lokacji podobny do Amygdalii z tejże gry więc chyba się wzorowali
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r W rozdziale trzecim Spoiler Walka z kowalem w tej krainie co mamy teraz wszystkich npców, najlepsza jak do tej pory
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r 8 godzin temu, Czezare napisał(a): To jaka ta gra w końcu jest, łatwa czy trudna? Jako jeden z zarzutów stawiano, że jest zbyt prosta, natomiast lektura tego topicu świadczy jednak co innego... Zależy jak na to patrzeć ,ja jest soulsowy i też czytał że gra za łatwa. Imo łatwo nie jest, tutaj zależy dużo od uników nie ma parowania. Łatwo to można farmić .
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r 7 godzin temu, Czezare napisał(a): Sekiro to jedyna soulsowa gra od From, w którą nie grałem. Żydy z Sony nie chcą jej wrzucić na jakąś sensowną promocję Ostatnio było chyba za 140zl. PS. Małpiszona kupiło już 10mln graczy, jakiś kosmiczny wyniki.
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r 4 minuty temu, YETI napisał(a): Ostatnio było chyba za 140zl. PS. Małpiszon a kupiło już 10mln graczy, jakiś kosmiczny wyniki. Fajny meltdown w komentarzach, szczególnie hamburgerów.
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r Czyżby mokry sen lewaków o słabej grze o małpie nie spełnił się? Edytowane 23 sierpnia 20241 r przez Mecenas
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r Świetnie się gra w małpkę. Chyba nikt się nie spodziewał aż takiego sukcesu. Druga sprawa że z premierą też wbili się w dobre okno Edit: Może nie tyle okno co po prostu nic konkretnego prócz wukonga nie ma na ten moment Edytowane 23 sierpnia 20241 r przez Plackus
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r Spoiler Ależ mnie ten szczur pod koniec drugiego aktu nawkurwiał, zwłaszcza jak pod koniec walki wpierdala się w ten piach i nie dało się do niego podejść. Koniec aktu 2.
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r Rozdział 4 zrobiony. Dla mnie jest on absolutnie perfekcyjny. Już trójeczka była przepyszna, ale 4-ka biję ją na głowę IMO. Nieco cięższe nuty i cała masa powykręcanych pomysłów. Bossowie też topka, ze szczególnych wyróżnieniem... Spoiler Buddha's Right Hand - mało wymagający, nadrabia za to designem Violet Spider - na tym śliniku to można sobie animować takie maszkary Centipede Guai - jak wyżej, jeśli ktoś ma awersję to takich stworzonek to może się zdrowo wzdrygnąć, wykonanie mistrz! Generalnie gierka z gatunku "im dalej w las tym lepiej", serio. Początek zapowiadał zwykłą sieczkę stojącą gdzieś pomiędzy Soulsami, a Stellarem, a finalnie gra okazuje się być mocno angażująca i szalenie rozbudowana. Możliwości i mechanik także jest tu od cholery, a smaczki typy "ukryty świat za malowanym obrazem" sprawiają, że człowiek boi się cokolwiek przeoczyć lub pominąć. @Czezare, jeśli jest Ci po drodze z tego typu rozgrywką (po tym co pisałeś wnioskuję, że tak) to nawet się nie zastanawiaj. Nie odkładaj tego na jutro tylko kupuj z miejsca. Podziękujesz później Dla mnie najlepsza tego typu gierka od czasu Bloodborne, przy czym jedyna realna przewaga BB to w sumie setting świata. Wiadomo, że gierka From ma już swoje lata, jednak Wukong zjada ją pod względem mechanik, systemów, smaczków, sekretów, pomysłów, walk z bossami (o panie, to jest prawdziwa perła). Coś niesamowitego. Edytowane 23 sierpnia 20241 r przez Amer
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r 10 minut temu, MichAelis napisał(a): Jaki ta gra ma system sejvow? Jakis soulsowy? Kary jakies? Nie ma kar jak w soulsach, nie ma też manual savów, tylko auto https://gamerant.com/how-to-save-in-black-myth-wukong/
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r A wiadomo coś o wersji pudełkowej? Bo kiedyś była mowa, że będzie pudełko ale z kodem w środku, a jak gra się sprzeda to pomyślą o wersji na płycie, jak dobrze pamiętam.
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r troche tylko nie czaje zarzutów, ze gra jest jakas zbyt prosta - ok, nie ma kar, ale do pierwszego bosa podchodzę już z 10 raz...
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r Ja przy jednym gnojku siedziałem wczoraj 4h non stop, podejście za podejściem, finalnie padł, ale jeśli ktoś mi powie, że to łatwizna, to ja już nie wiem. Spoiler https://youtu.be/afB5meW8Qf4?si=ZgeXaHLNpSCVVFG2 Edytowane 23 sierpnia 20241 r przez Amer