Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 32 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Ja grę ukończyłem, ale druga lokacja totalna kaszana. Ogólnie w późniejszych lokacjach można pierdolca dostać przez poziom trudności.Mi średnio siadła ta lokacja z robalami.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Super szpil napakowany zawartością, sekretami i fajnymi growymi motywami. To jak taka wypchana giera z lat 90 na PSXa, tak mi się kojarzyła podczas grania xD. Świat super i mitologia, projekty bossów, historyjka, te krótkometrażowe epilogi do każdego chaptera, bestiariusz w dzienniku. Rośnięcie w siłę niczym Kratos z Greckiej mitologii i potężne epickie starcie na koniec + ten sekretny boss piździelec Dla mnie 2. miejsce 2024. Platynka wbita, 75h spędzone, po prostu bardzo mi pykło.Czekam na tę kolejną legendę od nich wciul.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, oFi napisał(a):Wersje pudelkowe po 200zl w górę a gra jest już trochę na rynku Gry From to samo. Chciałem kupić dlc do elden ring, ale poczekam aż skończę Crimson desert.