Opublikowano 23 września 201410 l spotkałem dzisiaj na targu po 50pensów Jak wrócę do Polski pochwalę się moją skromną kolekcją enyłej blisko 40-letnie Spidermany będą w niej ładnie wyglądać.
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Większa część mojej kolekcji. Brakuje kilku albumów usagiego (mam wsio co wyszło w Polsce, pierwsze wydania), fullmetali, Thorgala, mang od Hanami, Detektywa Jeża. Są na wypożyczeniu lub stoją na półce w Krakowie. W akcji zaginęła cała masa innych : kolekcja Asterixów, komiksów od TM-Semic (batki, spidery, supki, transy, żułfie, punishery...), albumy Baranowskiego, Kaczory Donaldy, trochę fantastyki, magazyny komiksowe. Całe moje dzieciństwo. Resztki magazynów komiksowych Resztki dzieciństwa. Cubitusa czytałem chyba z 50 razy. Teraz sobie uświadomiłem, że nie rozumiałem treści... I bonus. Serio jestem w szoku, że ktoś to wydał w Polsce. Mocne sceny. Chciałbym, żeby jakiś 5 latek dostał to pod choinkę, bo "śmieszny obrazek na okładce"
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Się zapomniałem pochwalić zakupem na święta Jeszcze pozostało zdobyć tom 2 z KzK i resztę Batmanów...
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Powodzenia z tomem drugim, zapłacisz duzo, albo pozostaje liczyc ze wystawi na allegro ktos kto nie wie co ma. http://allegro.pl/komiksy-z-kaczogrodu-2-zycie-i-czasy-sknerusa-i4956368539.html Edytowane 3 stycznia 201510 l przez Guernica
Opublikowano 3 stycznia 201510 l No wiem. Ciężko trafić. Po księgarniach powęszyć. Może gdzieś na półkach zalega.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l http://multiversum.pl/p/1018/57527/don-rosa-library-vol-01-02-walt-disney-uncle-scrooge-and-donald-duck-hc-fantagraphics-tomy-sc-tpb-i-gn-oraz-hc.html Gdybym był fanem Dona Rosy i kaczej rodziny, szarpałbym jak Reksio szynkę. 424 strony i w dodatku HC.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l O, widzę że na tym multivesum można 100 naboi skolekcjonować całe [co mam nadzieje uda mi się w tym roku] bo w wersji pl chyba tylko połowa tomów wyszła. Btw co do Sandmanów z pierwszego wydania pl to brakuje mi już tylko jednego
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Wszystko co obecnie jest dla mnie najcenniejsze. Do pełni szczęscia brakuje już tylko kilku tytułów (Preacher, kilka eurokomiksów): edit: Ok, Muse to szajs... Oddam w dobre ręce (ale już nie tam gdzie poszły Essentiale) HC New Avengers Hickmana. Zbliża się OHC i będę miał dubla a i tak nie uda mi się tego sprzedać: poszło Edytowane 11 stycznia 201510 l przez ornit
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Planuje kupić coś z Kanonu Komiksu (wyd. Egmont). Co polecacie na początek ?
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Dzisiejszy zakup, 59zł za sztukę, nówki w folii. Przejrzałem kilka stron, na plus że każda postać jest rysowana przez kogoś innego, a sama kreska bardzo fajna, zobaczymy jak historia. Edytowane 19 stycznia 201510 l przez YETI
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Son of the Gun to nie jest przypadkiem Juan Solo? Tak @Yeti - podobno Ozymandiasz najlepszy. Z tego co czytałem spierniczyli historię z Rorschachem
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Yeti jak przeczytasz to napisz wrażenia. A Juan Solo gdzieś mam na dysku to sobie odświeżę.
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Son of the Gun to nie jest przypadkiem Juan Solo? Tak @Yeti - podobno Ozymandiasz najlepszy. Z tego co czytałem spierniczyli historię z Rorschachem oba spoko, ale ozymandiasz lepszy ze względu na dośc oryginalną kreskę.
Opublikowano 19 stycznia 201510 l strasznie się podjarałem jak sie okazało, że ten koreaniec (?) będzie rysował batman/superman, ale niestety wyszło chu.jowo .
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Oddam. 15 zł wysyłka. Avengers był już wczesniej ale ktos się nie odezwał. Thunderbolts wyjdzie niedługo w WKKM.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Naprawdę mocne. Jodo w szczytowej formie. Gorąco polecam. Czytałem Borgiów parę lat temu i tam serio nie ma pitu-pitu.