Opublikowano 14 lipca 20213 l No przecież będzie między XSX/XS a PS5. Możesz wyłączyć pctowców. Na starych konsolach jest limit 64 graczy.
Opublikowano 15 lipca 20213 l Ciekaw jestem czy PS5 udźwignie Bf2042 w 120fps, 1080p. Jeśli tak, to trzeba się zaopatrzyć w odpowiedni monitor.
Opublikowano 17 lipca 20213 l No i czar prysł jak się okazało gracz XSX jak będzie chciał grać ze znajomymi z PS5 będzie też musiał grać z PCtowcami i na odwrót.
Opublikowano 17 lipca 20213 l Autor Przecież jest napisane że będzie można oddzielić konsole od PC w crossplayu
Opublikowano 17 lipca 20213 l Liczyłem że jak człowiek będę grał ze znajomymi z PS5 na XSX a tu będę musiał się męczyć z PC. Co dla mnie jest najgorszą rzeczą np w takim WZ
Opublikowano 17 lipca 20213 l Nie dość, że myszka+klawiatura > pad, to jeszcze będą mogli ustawić FOV na maxa i nie podyskutujesz już z takim robakiem w grze, bo będziesz miał gang bang w każdym momencie.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Autor Dzisiaj EA PLAY, mam nadzieję że powiedzą coś o otwartej becie i podadzą jej termin.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Z teaserow można wnioskować że pokażą ten nowy moduł z klasycznymi mapami
Opublikowano 22 lipca 20213 l Mimo, ze mam PS5 wcale nie wykluczam wersji na ps4. Nie wiem jak wypali opcja trybów na 128 graczy. Jesli będzie totalny chaos, to opcja na 64 graczy, z okrojonymi mapami może być lepsza. Poza tym jest cross-play Ps4/Xbox bez PeCetowcow. A baza użytkowników tych konsol jest ogromna, tak wiec można liczyć na pełne serwery oraz na żywych graczy, a nie jakichś botów. Czekam na betę, wtedy zdecyduje o ewentualnym zakupie Bf2042 na past geny.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Autor Co do bety to może być tak że tej na pastgenach nie będzie, dadzą tylko na PC i nowe konsolę żeby właśnie taki crossplay przetestować i system botów.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Godzinę temu, walek napisał: Mimo, ze mam PS5 wcale nie wykluczam wersji na ps4. Nie wiem jak wypali opcja trybów na 128 graczy. Jesli będzie totalny chaos, to opcja na 64 graczy, z okrojonymi mapami może być lepsza. Poza tym jest cross-play Ps4/Xbox bez PeCetowcow. A baza użytkowników tych konsol jest ogromna, tak wiec można liczyć na pełne serwery oraz na żywych graczy, a nie jakichś botów. Czekam na betę, wtedy zdecyduje o ewentualnym zakupie Bf2042 na past geny. To samo gadanie było przy BF4, a później jęki zawodu.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Preorder Ultimate złożony. Czekam na betę. Mam nadzieje że wycofają się z tej głupoty jaką jest crossplay z PC, albo dadzą opcje wyłączenia PC. Z zielonymi można się postrzelać, ale z cziterami wolałbym sobie zabawy nie psuć.
Opublikowano 22 lipca 20213 l Ktoś wrzucał powyżej ze możesz wyłączyć cross play, ale wtedy grasz tylko ze swoją platforma. Nie możesz wyłączyć tylko PC. Jak wyłączasz to wyłączasz wszystko. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Opublikowano 22 lipca 20213 l Nie składaj, nie róbcie tego. Ja sam się jaram jak głupi, ale nie składajcie preorderów.