Elitesse 377 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Wczoraj albo przedwczoraj miałem problem z włączeniem meczu 64 na 64 - cały czas pojawiał się jakiś błąd z serwerami i mnie wywalało bez nawiązania połączenia z grą. Co najciekawsze po czymś takim wpadały mi nagrody za rozegrany mecz, coś się odblokowywało W innych konfiguracjach wszystko działało. Podoba mi się jak wsiadam do helikoptera jako inżynier z bronią przeciwlotniczą gdzie naprawiam pojazd i jeszcze strzelam z AA jak uda się przycelować w jakieś latają coś przeciwnika. Czasami tylko snajperzy żyć nie dają. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Wczoraj/przedwczoraj były problemy z serwerami na tej konkretnej playliście. Już naprawili. A te nagrody były z EA Play Awards Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Klepsydra została mocno zmieniona, z jednej z gorszych i nudnych map, obecnie gra się całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Ale wyjebali stadion, a ten był fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 W dniu 3.08.2023 o 13:33, YETI napisał: Klepsydra została mocno zmieniona, z jednej z gorszych i nudnych map, obecnie gra się całkiem dobrze. Dzięki tunelom pod autostradą jest teraz fajna intensywna akcja, ale jak wspomina @krzysiek923, stadionu szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Klepsydra jest teraz spoko, wcześniej grało się tam tak sobie. Może ten stadion jeszcze wróci w nowej mapce. Cały czas pracują nad ulepszaniem produkcji. Kurdę ale się wkręciłem w tą gierkę. Takie krótkie sesyjki po 20-30 minut są ok i pojawia się syndrom jeszcze jednego meczu. Normalnie cisnę w gry singlowe ale tutaj mnie wciągnęło na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zainstalowałem ponownie o dziwo gra się lepiej zostawię na dysku na szybkie rundki chociaż technicznie to nadal bubel (xsx) Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 54 minuty temu, Banan91PL napisał: Zainstalowałem ponownie o dziwo gra się lepiej zostawię na dysku na szybkie rundki chociaż technicznie to nadal bubel (xsx) U mnie działa poprawnie. Co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Jakoś wszystko takie zlagowane się wydaje i mało płynne nawet w menu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Jaki ten BF jest obecnie dobry, szacunek. MW2 zaczął zgoła inaczej ale brnął w bagno, tu mamy całkowicie odwrotna sytuację, było bagno jest git, szkoda tylko że bez crossplayu na ps5 często się gra z botami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 1 minutę temu, Bielik napisał: Jaki ten BF jest obecnie dobry, szacunek. MW2 zaczął zgoła inaczej ale brnął w bagno, tu mamy całkowicie odwrotna sytuację, było bagno jest git, szkoda tylko że bez crossplayu na ps5 często się gra z botami. na PS5 i tak jest (było?) spoko, bo na Xboxie bez crossplaya nie pograsz praktycznie w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 5 minut temu, Bielik napisał: Jaki ten BF jest obecnie dobry, szacunek. MW2 zaczął zgoła inaczej ale brnął w bagno, tu mamy całkowicie odwrotna sytuację, było bagno jest git, szkoda tylko że bez crossplayu na ps5 często się gra z botami. W takim dużym skrócie, co poprawili? Dla mnie ostatni dobry BF to 1. Od BFV i najnowszego odbiłem się jak piłeczka, po kilku godzinach Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 10 minut temu, Hubert249 napisał: W takim dużym skrócie, co poprawili? Dla mnie ostatni dobry BF to 1. Od BFV i najnowszego odbiłem się jak piłeczka, po kilku godzinach Ja bym nie nazwał tego poprawianiem, a przywracaniem podstawowych funkcji z poprzednich części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 To fakt, ale ostatnio grałem jakos w czerwcu czy maju i wydaje mi się, że skrócili ttk, grafika jakby lepsza (wyższa rozdzielczość?), no jest vibe dobrego bfowego grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
meffju41 11 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Wczoraj pograłem chwilę w bf1. Feeling strzelania miażdży tego z 2042. Jak oni mogli tak to sfrajerzyc. Da się grać niby w najnowszego BFa ale po paru chwilach z Jedynką, znów wraca uczucia jakby ten BF był jakimś frituplejem. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Dla mnie na odwrot - za chuja nie chcialbym juz powrotu do 1 i 2 wojny swiatowej. Nowy sezon niedawno ruszyl, mapa jest swietna, bez pojazdow, tlucznia jak niegdys w metrze. Na PC chyba dodatkowo poprawili DLSS, ogolnie po 200h nadal do nowego BFika wracam i obecnie jest to jedna z moich ulubionych czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 I co takiego fajnego w tej mapie? Zwykła tępa sieka.Oby za rok nowa część, ale pewnie jeszcze bliżej coda gra będzie niestety.Bf1 faktycznie ostatni dobry bf, ta gra miała wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 no tak - jak niegdys metro, przyda sie taka mapa wsrod tych 300km z pojazdem co 4m. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 swoją drogą, ostatnio grałem trochę w BF4, a wcześniej 2042 i jedno w nowszym BF-ie na pewno jest lepsze, właśnie pojazdy nie są tak wkurwiające i OP, że psują całą frajdę z grania piechotą Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Grałem sobie od dłuższego czasu na Series S i było spoko, gra mi się podobała, bawiłem się dobrze. Pobrałem na PC, żeby sobie pograć na myszy i klawiaturze i dopiero tutaj rzuca mi się w oczy, jaka ta gra jest słaba... To znaczy nie wiem, jakoś zupełnie inne czucie miałem grając na konsoli, a tutaj tak kartonowo, sterylnie i po prostu nudno. Nie chodzi o wyniki, o samą przyjemność z grania. Może to bardziej kwestia pad vs M+K, no ale w takiego BF4 gra mi się dobrze na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 W obecnym stanie gra wygląda i działa świetnie. Super się strzela. Nie mogę się oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza
meffju41 11 Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 (edytowane) Prawda.. wydawało się, że gra już nie do odratowania a tu fajna i przyjemna rozgrywka się zrobiła. Było jakoś sterylnie, frituplejowo a tymczasem jak się wsiąknie to aż miło się robi. A na starych mapach jak Port of Arica, kanały Noshahr znowu czuć ten mega klimacik BFa. Super. Mam za darmo z PSPlusa, nie doceniałem co mi japońce dały. Warto było czekać Edytowane 18 Listopada 2023 przez meffju41 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Ja wyrzuciłem to z dysku w czasie czwartego sezonu. Od czasu premiery napewno jest poprawa ale nadal to mało ma wspólnego z dawnymi bfami. Mało broni,te klasy postaci jakieś takie , głupie jak z fornajta jakiegoś. Trzeba zobaczyć znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 61 Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Bo oni sami nie wiedzą jaki ten BF ma być. TTK to już taki COD że szkoda gadać. Z rozrzewnieniem wspominam Bad Company I i II gdzie się tłukło godzinami bez opamiętania. Kartonowy ten BF. Ale po premierowej katastrofie nie spodziewałem się takiego wsparcia, być może jakiś szantaż ale dodali tego mnóstwo a liczyłem, że szybko porzucą i zapowiedzą nową część celem rehabilitacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Nie wiem, czy to sposób implementacji, czy samo w sobie to jest słabe, ale ta Sundance z wingsuitem, Mackay z liną, czy Dozer z tarczą wyglądają komicznie w czasie gry, jak jakaś parodia. Już nie wspomnę o tych ich odzywkach w lobby, czy kretyńskich cytatach w czasie wczytywania mapy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi