Opublikowano 3 sierpnia 20231 r Wczoraj albo przedwczoraj miałem problem z włączeniem meczu 64 na 64 - cały czas pojawiał się jakiś błąd z serwerami i mnie wywalało bez nawiązania połączenia z grą. Co najciekawsze po czymś takim wpadały mi nagrody za rozegrany mecz, coś się odblokowywało W innych konfiguracjach wszystko działało. Podoba mi się jak wsiadam do helikoptera jako inżynier z bronią przeciwlotniczą gdzie naprawiam pojazd i jeszcze strzelam z AA jak uda się przycelować w jakieś latają coś przeciwnika. Czasami tylko snajperzy żyć nie dają.
Opublikowano 3 sierpnia 20231 r Wczoraj/przedwczoraj były problemy z serwerami na tej konkretnej playliście. Już naprawili. A te nagrody były z EA Play Awards
Opublikowano 3 sierpnia 20231 r Klepsydra została mocno zmieniona, z jednej z gorszych i nudnych map, obecnie gra się całkiem dobrze.
Opublikowano 8 sierpnia 20231 r W dniu 3.08.2023 o 13:33, YETI napisał: Klepsydra została mocno zmieniona, z jednej z gorszych i nudnych map, obecnie gra się całkiem dobrze. Dzięki tunelom pod autostradą jest teraz fajna intensywna akcja, ale jak wspomina @krzysiek923, stadionu szkoda.
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Klepsydra jest teraz spoko, wcześniej grało się tam tak sobie. Może ten stadion jeszcze wróci w nowej mapce. Cały czas pracują nad ulepszaniem produkcji. Kurdę ale się wkręciłem w tą gierkę. Takie krótkie sesyjki po 20-30 minut są ok i pojawia się syndrom jeszcze jednego meczu. Normalnie cisnę w gry singlowe ale tutaj mnie wciągnęło na dobre.
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Zainstalowałem ponownie o dziwo gra się lepiej zostawię na dysku na szybkie rundki chociaż technicznie to nadal bubel (xsx)
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r 54 minuty temu, Banan91PL napisał: Zainstalowałem ponownie o dziwo gra się lepiej zostawię na dysku na szybkie rundki chociaż technicznie to nadal bubel (xsx) U mnie działa poprawnie. Co się dzieje?
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Jakoś wszystko takie zlagowane się wydaje i mało płynne nawet w menu
Opublikowano 25 września 20231 r Jaki ten BF jest obecnie dobry, szacunek. MW2 zaczął zgoła inaczej ale brnął w bagno, tu mamy całkowicie odwrotna sytuację, było bagno jest git, szkoda tylko że bez crossplayu na ps5 często się gra z botami.
Opublikowano 25 września 20231 r 1 minutę temu, Bielik napisał: Jaki ten BF jest obecnie dobry, szacunek. MW2 zaczął zgoła inaczej ale brnął w bagno, tu mamy całkowicie odwrotna sytuację, było bagno jest git, szkoda tylko że bez crossplayu na ps5 często się gra z botami. na PS5 i tak jest (było?) spoko, bo na Xboxie bez crossplaya nie pograsz praktycznie w ogóle
Opublikowano 25 września 20231 r 5 minut temu, Bielik napisał: Jaki ten BF jest obecnie dobry, szacunek. MW2 zaczął zgoła inaczej ale brnął w bagno, tu mamy całkowicie odwrotna sytuację, było bagno jest git, szkoda tylko że bez crossplayu na ps5 często się gra z botami. W takim dużym skrócie, co poprawili? Dla mnie ostatni dobry BF to 1. Od BFV i najnowszego odbiłem się jak piłeczka, po kilku godzinach
Opublikowano 25 września 20231 r 10 minut temu, Hubert249 napisał: W takim dużym skrócie, co poprawili? Dla mnie ostatni dobry BF to 1. Od BFV i najnowszego odbiłem się jak piłeczka, po kilku godzinach Ja bym nie nazwał tego poprawianiem, a przywracaniem podstawowych funkcji z poprzednich części.
Opublikowano 26 września 20231 r To fakt, ale ostatnio grałem jakos w czerwcu czy maju i wydaje mi się, że skrócili ttk, grafika jakby lepsza (wyższa rozdzielczość?), no jest vibe dobrego bfowego grania.
Opublikowano 26 września 20231 r Wczoraj pograłem chwilę w bf1. Feeling strzelania miażdży tego z 2042. Jak oni mogli tak to sfrajerzyc. Da się grać niby w najnowszego BFa ale po paru chwilach z Jedynką, znów wraca uczucia jakby ten BF był jakimś frituplejem.
Opublikowano 16 października 20231 r Dla mnie na odwrot - za chuja nie chcialbym juz powrotu do 1 i 2 wojny swiatowej. Nowy sezon niedawno ruszyl, mapa jest swietna, bez pojazdow, tlucznia jak niegdys w metrze. Na PC chyba dodatkowo poprawili DLSS, ogolnie po 200h nadal do nowego BFika wracam i obecnie jest to jedna z moich ulubionych czesci.
Opublikowano 16 października 20231 r I co takiego fajnego w tej mapie? Zwykła tępa sieka.Oby za rok nowa część, ale pewnie jeszcze bliżej coda gra będzie niestety.Bf1 faktycznie ostatni dobry bf, ta gra miała wszystko.
Opublikowano 16 października 20231 r no tak - jak niegdys metro, przyda sie taka mapa wsrod tych 300km z pojazdem co 4m.
Opublikowano 16 października 20231 r swoją drogą, ostatnio grałem trochę w BF4, a wcześniej 2042 i jedno w nowszym BF-ie na pewno jest lepsze, właśnie pojazdy nie są tak wkurwiające i OP, że psują całą frajdę z grania piechotą
Opublikowano 3 listopada 20231 r Grałem sobie od dłuższego czasu na Series S i było spoko, gra mi się podobała, bawiłem się dobrze. Pobrałem na PC, żeby sobie pograć na myszy i klawiaturze i dopiero tutaj rzuca mi się w oczy, jaka ta gra jest słaba... To znaczy nie wiem, jakoś zupełnie inne czucie miałem grając na konsoli, a tutaj tak kartonowo, sterylnie i po prostu nudno. Nie chodzi o wyniki, o samą przyjemność z grania. Może to bardziej kwestia pad vs M+K, no ale w takiego BF4 gra mi się dobrze na PC.
Opublikowano 18 listopada 20231 r W obecnym stanie gra wygląda i działa świetnie. Super się strzela. Nie mogę się oderwać
Opublikowano 18 listopada 20231 r Prawda.. wydawało się, że gra już nie do odratowania a tu fajna i przyjemna rozgrywka się zrobiła. Było jakoś sterylnie, frituplejowo a tymczasem jak się wsiąknie to aż miło się robi. A na starych mapach jak Port of Arica, kanały Noshahr znowu czuć ten mega klimacik BFa. Super. Mam za darmo z PSPlusa, nie doceniałem co mi japońce dały. Warto było czekać Edytowane 18 listopada 20231 r przez meffju41
Opublikowano 19 listopada 20231 r Ja wyrzuciłem to z dysku w czasie czwartego sezonu. Od czasu premiery napewno jest poprawa ale nadal to mało ma wspólnego z dawnymi bfami. Mało broni,te klasy postaci jakieś takie , głupie jak z fornajta jakiegoś. Trzeba zobaczyć znowu.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Bo oni sami nie wiedzą jaki ten BF ma być. TTK to już taki COD że szkoda gadać. Z rozrzewnieniem wspominam Bad Company I i II gdzie się tłukło godzinami bez opamiętania. Kartonowy ten BF. Ale po premierowej katastrofie nie spodziewałem się takiego wsparcia, być może jakiś szantaż ale dodali tego mnóstwo a liczyłem, że szybko porzucą i zapowiedzą nową część celem rehabilitacji.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Nie wiem, czy to sposób implementacji, czy samo w sobie to jest słabe, ale ta Sundance z wingsuitem, Mackay z liną, czy Dozer z tarczą wyglądają komicznie w czasie gry, jak jakaś parodia. Już nie wspomnę o tych ich odzywkach w lobby, czy kretyńskich cytatach w czasie wczytywania mapy.