Opublikowano 10 listopada 20204 l 27 minut temu, SG1-ZIELU napisał: Panowie pytanie , jest opcja by gry ściągało w trybie stand mode jak to jest w PS4 ? Ustawiasz instant on w menu i sie wszystko bedzie sciągać przy czuwającej konsoli
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ok wiec problemem nie jest pad tylko dysk ssd podłączony do przedniego portu. Powoduje to rozłączanie wszelkich padów
Opublikowano 10 listopada 20204 l 8 minut temu, Kaczi napisał: udało się złożyć pre-oder Series X w game.co.uk na all access! Teraz tylko czekać z nadzieją że wyślą wcześniej niż 18 grudnia Tak okroili dostawy czy taki popyt? Z drugiej strony brytol za minimalne kupi jakieś 2.7 Xboxa, a taki el polaco 0.85 Xboxa.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Chce ktoś bundla z assasynem? Mam płatny przy odbiorze w MM na gorczewskiej w Warszawie
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ustawiasz instant on w menu i sie wszystko bedzie sciągać przy czuwającej konsoli A to czuwanie mam włączyć czy sama przejdzie jak nic nie będę robił
Opublikowano 10 listopada 20204 l 2 minuty temu, MLeKSk napisał: A ja właśnie dostałem info, że zamówienie anulowane :-/ Zajedwabiście :-/ Z x-sromu?
Opublikowano 10 listopada 20204 l 5 minut temu, SG1-ZIELU napisał: 10 minut temu, bluber napisał: Ustawiasz instant on w menu i sie wszystko bedzie sciągać przy czuwającej konsoli A to czuwanie mam włączyć czy sama przejdzie jak nic nie będę robił No to już zależy od ciebie, wszystko jest w ustawieniach czy chcesz żeby przechodziła do czuwania i w jakim czasie.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 1 minute ago, Mike said: Tak okroili dostawy czy taki popyt? Z drugiej strony brytol za minimalne kupi jakieś 2.7 Xboxa, a taki el polaco 0.85 Xboxa. Raczej popyt, zreszta w sklepach takich jak game czy smyths mało wiedzą co trochę dziwi że obsługa nie potrafiła powiedzieć ile dostaną sztuk w zakupie ile w all access i kiedy będzie dostępne. Zresztą w UK XBOX trochę bardziej popularny niż w PL no i z racji większej populacji sam rynek growy jest dużo większy. Obecny lockdown sprawił że teraz tylko można online coś zamówić i ewentualnie odbor w sklepie
Opublikowano 10 listopada 20204 l No to już zależy od ciebie, wszystko jest w ustawieniach czy chcesz żeby przechodziła do czuwania i w jakim czasie.Dzięki, człowiek przyszedł od niebieskich i jak dzikus nic nie wie
Opublikowano 10 listopada 20204 l Patrzę sobie gdzie przesyłka DPD i pokazuje, że w doręczeniu Patrzę dalej: powiadomienie email wysłane, sms wysłane - Email jest , smsa nie ma - lookam w maila a MM podał inny nr telefonu kurierowi Ktoś inny dostał eske, że kurier do niego jedzie
Opublikowano 10 listopada 20204 l Czy w pudle jest jakiś kod na game pass jakiś trial? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Opublikowano 10 listopada 20204 l Nowy padzik miodzio. Środek ciężkości jest teraz w "ramionach" i trzyma się jeszcze wygodniej. Krzyżak też na plus. Bardzo fajnie klika się kółka.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Budzik na 6 rano i polowanie po kilku sklepach online gdzie pojawi się w stocku, po 3 godzinach odświeżania stron udało się! Musiałem się tylko przejechać 300km po niego :-) UK i Irlandia to masakra jeśli chodzi o nowa generacje.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Duży popyt nic nie poradzisz, ale UK ogarnęło sytuacje dużo lepiej niż Irlandia z tego co piszesz
Opublikowano 10 listopada 20204 l 25 minutes ago, bluber said: @Di brałeś z PB kurierem DPD? Bo jak patrze to u mnie od 0:40 nie zmienił się już status i jeszcze nie było żadnego potwierdzenia, że dzisiaj bedzie kurier xD Tak, kurier był u mnie. O 5:52 wydano do doręczenia, ok. 9:20 był u mnie w biurze (miał też kilka innych przesyłek).
Opublikowano 10 listopada 20204 l 3 minutes ago, eX4cT_PL said: Budzik na 6 rano i polowanie po kilku sklepach online gdzie pojawi się w stocku, po 3 godzinach odświeżania stron udało się! Musiałem się tylko przejechać 300km po niego :-) UK i Irlandia to masakra jeśli chodzi o nowa generacje. Dałbym plusa ale skończyli się, gratuluje. Napisz gdzie wyrwałeś? Mi udało się w końcu zamówić w all access ale musze czekać do 18 grudnia....
Opublikowano 10 listopada 20204 l 4 minuty temu, eX4cT_PL napisał: Budzik na 6 rano i polowanie po kilku sklepach online gdzie pojawi się w stocku, po 3 godzinach odświeżania stron udało się! Musiałem się tylko przejechać 300km po niego :-) UK i Irlandia to masakra jeśli chodzi o nowa generacje. Żebyś tylko nie musiał awaryjnie hamować
Opublikowano 10 listopada 20204 l 1 minutę temu, kubson napisał: Duży popyt nic nie poradzisz, ale UK ogarnęło sytuacje dużo lepiej niż Irlandia z tego co piszesz W Irlandii spodziewają się jeszcze jednego rzutu i to by było na tyle w tym roku podobno, szkoda z nie mam nikogo z vanem w Polsce, pomógłbym biednym graczom w Irlandii. 2 minuty temu, Kaczi napisał: Dałbym plusa ale skończyli się, gratuluje. Napisz gdzie wyrwałeś? Mi udało się w końcu zamówić w all access ale musze czekać do 18 grudnia.... W Argosie dorwałem, sprawdzałem stock 20 sklepów w promieniu 150km.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 22 minuty temu, eX4cT_PL napisał: Budzik na 6 rano i polowanie po kilku sklepach online gdzie pojawi się w stocku, po 3 godzinach odświeżania stron udało się! Musiałem się tylko przejechać 300km po niego :-) UK i Irlandia to masakra jeśli chodzi o nowa generacje. I to jest prawdziwy gracz, a nie jakiś @iluck85 !!!
Opublikowano 10 listopada 20204 l Godzinę temu, Krzysztof Tomczak napisał: Mi sie poczatkowo konsola zawiesila na logo Xbox ale poradnik mowil zeby odlaczyc na 30s od pradu. Ten pierwszy load po prostu taki długi był. U mnie też jakoś długo.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ja musialem zrobic hard reset bo nie chcialo pojsc dalej, chyba ze mialem czekac 15min.