Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 233,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sumie standardowo: do tematu w Graczpospolitej nie każdy zagląda, a może kogoś zainteresuje.   God of War: Ragnarok [PS5] Mocno ogólnie, bez Spoilerów, nawet screeny z początku przygo

• U mnie jeszcze więcej

• tak czytam w swoim zeszyciku walenia w chu ja w robocie i widze, ze dawno nie bylo sraczki.   rano za telefon do szefa i lecimy do midgardu.

Opublikowano

Ktos jeszcze wolal gameplay z ps2 i ps3?:(

Pogralbym w gowa, ale nie takiego :/

Rozumiem, ze ocarina miala kolosalny wplyw na branze, ale tam walka nie jest najwazniejsza.

Opierac na tym systemie cala gre, to dla mnie poyebana akcja :/

To samo tyczy sie soulsow.

Oby bayo3 dostarczyla jak nalezy.

Opublikowano

Ta murzynka 100% będzie love interest gówniaka, bo gdzieś widziałem jej imię i to żonka lokiego w mitologi

Opublikowano

Niesamowicie pasuje.

Opublikowano

Rudy i murzynka, miłość nie zna granic  <3

Opublikowano
  • Autor

Będą piękne dzieci.

Opublikowano

Obejrzalem trailer w wysokiej jakosci i co mogę powiedzieć? Wchodzę w to:banderas: To spojrzenie Tyra:xboss:w mitologi chyba loki wydoopczyl żonę tyra a to może oznaczać zadymę. Ragnarok to ragnarok czyli będzie się działo :banderas: tylko premiera w 2022 prawda? PRAWDA?!:newell:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Jeśli przesuną datę premiery na 2023 to kupię w dniu premiery. Nie wierzę w to że gra będzie połatana już Day One. Ale i tak widzę te grę w zestawie z PS5 :obama:

Opublikowano
3 minuty temu, u55r napisał:

Jeśli przesuną datę premiery na 2023 to kupię w dniu premiery. Nie wierzę w to że gra będzie połatana już Day One. Ale i tak widzę te grę w zestawie z PS5 :obama:

Ke?

Opublikowano
22 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Prawda. Każdy się spodziewał trailera CGI a dostaliśmy gameplaytrailer co znaczy, że premiera za rogiem. Obstawiam kwiecień/maj. 

Luty - Horizon, marzec - GT7, kwiecień - God of War. No nie wierzę, że trzy tak duze gry wyjdą obok siebie. Cos bankowo poleci na czerwiec.

Opublikowano

Nie no, aby to zostało przesunięte na 2023 to nie wiem co musiałoby się stać. Osobiście obstawiam premierę na czerwiec.

Opublikowano
11 godzin temu, XM. napisał:

Będą piękne dzieci.

Bo właśnie takie dość pokraczne bedą mieli :D 

Opublikowano
1 godzinę temu, u55r napisał:

Połatana ? Kurwa przecież oni nie wydali nigdy żadnego bubla ich gry technicznie to jest zawsze top.

Opublikowano

Było sporo łatek, chyba codziennie coś wychodziło i przydomek God of Patch nie wziął się znikąd, ale tak technicznie nie ma raczej do czego się przyczepić.

Opublikowano

Jak do każdej gry, ale Santa Monica to wyznacznik jakości, to nie są Redzi. Zawsze dostarczają na premierę.

Opublikowano

Taa i to chyba była ta gra która spowodowała takie wkurwienie bo po ściągnięciu łatki kopiowanie trwało wieczność

Opublikowano

Serio tak było? Grałem chyba w okolicach premiery i nic takiego nie pamiętam :wujaszek: no ale gra śmigała legancko więc nie powodu do obaw

Opublikowano

i jeszcze gra się domyślnie odpalała w ramce czy coś i trzeba to było zmieniać w ustawieniach konsoli

Opublikowano

A to akurat spotykało tylko tych co nie mieli w opcjach konsoli ustawionego wyświetlania na cały ekran.