Opublikowano 25 października 20222 l 44 minuty temu, Qbon napisał: Ależ to wygląda Zapowiada się wspaniale, do tego wygląda na to, że to co najbardziej kulało w poprzedniej części tutaj zostało poprawione. Tak, to będzie taki GOW1 -> GOW2 z czasów PS2. I bardzo dobrze:).
Opublikowano 25 października 20222 l Te finishsry z dekapitacja plus możliwość zrobienia tego każdą bronią kłania się Ninja Gaiden 2, super wreszcie ktoś na to wpadł.
Opublikowano 25 października 20222 l 38 minut temu, Soul napisał: Te finishsry z dekapitacja plus możliwość zrobienia tego każdą bronią kłania się Ninja Gaiden 2, super wreszcie ktoś na to wpadł. Ciekawe czy uwzględnili gołe pięści.
Opublikowano 25 października 20222 l Chyba oddalili kamerę od K, powinnien być lepszy pogląd na pole walki.
Opublikowano 25 października 20222 l Ktoś tu się martwił że wspinanie w pierwszej części zamulało. W filmie 3:28 widać że naprawione
Opublikowano 25 października 20222 l Spoiler Gify z powyższego materiału. Edytowane 25 października 20222 l przez Bigby
Opublikowano 27 października 20222 l Ile czasu Wam zajęło ukończenie pierwszej części gry? Pierwszego GOW kupiłem na premiere, ale nie ukończyłem go, odłożyłem gre po ponad 10 godz. Ale zmobilizuje sie i postaram skończyć historie przed premiera Ragnorak’a.
Opublikowano 27 października 20222 l fabuła ok 16-20h zależy czy robisz opcjonalne zadania, platyna ok 40h
Opublikowano 27 października 20222 l Zero nowych scen w tym zwiastunie premierowym, fakt że wygląda jak reklama telewizyjna.
Opublikowano 27 października 20222 l Dziwna sprawa, bardzo mało pokazali tej gry przed premierą. Zupełnie inna polityka, niż przy innych grach Sony. Nawet ostatni trailer ma tylko 30 sekund i wycinki ze starych trailerów. Inna sprawa, że ta gra nie potrzebuje reklamy i może po tym, co stało się z Tlou2, są bardziej uważni w trzymaniu embargo.
Opublikowano 27 października 20222 l A co więcej mają pokazywać? Te trailery i tak są kierowane do casuali bo już zainteresowane osoby albo mają pre-order albo czekają na recki.
Opublikowano 28 października 20222 l Barlog zadebiutował przy drugim GoW na PS2, teraz przed szansą staje Williams.
Opublikowano 29 października 20222 l Na necie leaky w postaci screenshotow, nagrania z walki z jakimś bossem i chuj wie co jeszcze, wiec uwaga dla spoiler-nienawistników ja oczywiście oglądałem, ładnie podbiło hajpik
Opublikowano 29 października 20222 l 18 godzin temu, Bigby napisał: Mam nadzieję, że główny wątek nie przekroczy tych 20-25h, trend na za długie gry (a szczegolnie wątek glowny) niech już odejdzie w niepamięć. Sztandarowe przykłady: Valhalla, Persona 5 Royal, wszystkie Xenoblade'y bylyby jeszcze lepsze jakby byly nieco bardziej zwarte. Ale w grach Sony zawsze ten główny wątek jest ostatnio w miarę wyważony w te 20-25h.