Opublikowano 13 stycznia 20214 l Jak to samo spotka Elden Ring (chociaż na razie nie ma żadnej daty), to będzie tak Edytowane 13 stycznia 20214 l przez Bigby
Opublikowano 13 stycznia 20214 l 2 godziny temu, Bigby napisał: Jak to samo spotka Elden Ring (chociaż na razie nie ma żadnej daty), to będzie tak Według najnowszych plotek gameplay trailer ma być 7.02.21. Może faktycznie premiera będzie w czerwcu...
Opublikowano 26 stycznia 20214 l 5 minut temu, Donatello1991 napisał: to dwa, że gra usługa. NAJGORZEJ
Opublikowano 26 stycznia 20214 l Miałem od początku takie obawy, ale myślałem, że nowa generacja to i coś z prawdziwego zdarzenia, a tu taki klops XD
Opublikowano 26 stycznia 20214 l Nie no, co w tym złego jeśli wyjdzie z tego dobra gra. Ważne żeby nie była multiplayer only i tyle.
Opublikowano 26 stycznia 20214 l Gra usługa nie oznacza od razu Destiny i tym podobnych. Jak rozwiążą to podobnie do gier Ubisoftu, to nie mam nic przeciwko.
Opublikowano 2 marca 20214 l Dobra baba z penisem zrobiona chłopaki to teraz na szybko zrobimy resztę gry i jakoś to będzie
Opublikowano 2 marca 20214 l 2 minuty temu, XM. napisał: XDDDDDD nie wazna gra, ważne że babę z chujem będzie można mieć. Nikt tego nawet nie sugeruje.
Opublikowano 2 marca 20214 l Uwielbiam polit poprawność. Opóźnianie produktów, zwiększanie kosztów i czasu pracy po to, żeby jakaś noname organizacja była zadowolona i mogła poklepać po plecach twórcę. I na tym koniec, bo lewaki i tak gardzą grami więc nawet sprzedaż nie podskoczy
Opublikowano 2 marca 20214 l 13 minut temu, Pupcio napisał: Dobra baba z penisem zrobiona chłopaki to teraz na szybko zrobimy resztę gry i jakoś to będzie Ale będę rzucał zaklęcia moja RÓZGĄ
Opublikowano 2 marca 20214 l Rewolucja w giereczkach w 1994: polygony, trójwymiarowe środowisko, nowe mechaniki! Rewolucja w giereczkach w 2021: edytor postaci, który pozwala przyczepić dziewczynie kutasa na czoło what a time to be a gamer
Opublikowano 2 marca 20214 l To tylko lewaki. Masz zrobić jak Ci mówimy, jesteś kumpel, ale tylko lekko Ci się noga podwinie, powiesz coś nie tak do Cię zniszczą. ZAJEBIĄ. a śpiące królewny i inne durnie tylko temu przyklaskują, bo lewica chce tylko dobrze chyba sobie
Opublikowano 2 marca 20214 l Najlepiej to całe oburzenie podsumował jeden wywiad w brytyjskiej telewizji. W rozmowie brał m.in. udział pewien dziennikarz i osoba transseksualna. Kto najbardziej krytykował Rowling, nie był w stanie zaakceptować opinii pozostałych gości i ogólnie propagował cancel culture? Właśnie ten dziennikarz. Podejrzewam, że tutaj jest podobnie. Największymi aktywistami raczej nie są transseksualiści. Resetera jest tego dobrym przykładem. Tam jednym z największych krzykaczy okazał się facet koło 40-tki, z żoną i dwójką dzieci. Edytowane 2 marca 20214 l przez Bigby
Opublikowano 2 marca 20214 l Cytat Co ta transfobka jeszcze zrobiła!? Jest bogatsza od Figaro. Edytowane 2 marca 20214 l przez Bartolinsky
Opublikowano 2 marca 20214 l Nie najlepiej sie zachowała, powinna się podzielić kiełkami i kiszonkami
Opublikowano 3 marca 20214 l 17 godzin temu, 20inchDT napisał: Co ta transfobka jeszcze zrobiła!? Ja nie mam nic do niej, ale sugerowanie, że spora grupa ludzi ma do niej problem z powodu jednego tweeta, to po prostu zwykła nieprawda. Klik -> https://www.glamour.com/story/a-complete-breakdown-of-the-jk-rowling-transgender-comments-controversy