Opublikowano 25 września 20241 r Autor ja patrzę Mediamarkt o północy oraz amazon.de w poszukiwaniu szaraka
Opublikowano 25 września 20241 r Serio nie podadzą wcześniej ceny tylko na starcie pre? No kaman. Było tak kiedykolwiek? Czy ja mam sklerozę?
Opublikowano 25 września 20241 r Autor nie było tak jeszcze ciekawi mnie ta cena tego bundla z dyskiem z Euro RTV
Opublikowano 25 września 20241 r 2 godziny temu, nero2082 napisał(a): ja patrzę Mediamarkt o północy oraz amazon.de w poszukiwaniu szaraka Ja podobnie tylko w Saturnie.de a z tego co widze to sa polaczone te sklepy. No i jeszcze officjalna stronka. Moze sie uda
Opublikowano 25 września 20241 r 2 godziny temu, nero2082 napisał(a): nie było tak jeszcze ciekawi mnie ta cena tego bundla z dyskiem z Euro RTV Podejrzewam cene 4299
Opublikowano 25 września 20241 r Autor https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/konsola-sony-playstation-5-pro-pojawila-sie-w-polskich-sklepach/ sklepy już gotowe na preordery
Opublikowano 25 września 20241 r Jak będzie można na spokojnie kupić i będzie zestaw z napędem, to wezmę. W tym roku chyba jeszcze nie kupowałem sobie żadnej elektroniki aby zrobić sobie przyjemność
Opublikowano 25 września 20241 r Dogma 2 ponoć trzyma nieźle 60 fps na Pro, 55-60 w mieście, czyli coś co nie udaje się nawet prockom AMD z 3D cache, grubo. PSSR robi coś więcej jak widać, niż tylko podbicie rozdziałki. https://www.theverge.com/2024/9/25/24253649/ps5-pro-preview
Opublikowano 25 września 20241 r Szczerze? Największa różnica w Fajnalu, poza tym jest średnio. 4100-200 zł przy optymistycznym założeniu, że napęd będzie w normalnej cenie. Sprzedaż ps5 to obecnie 1500 zł. Trzeba dopłacić do tego interesu 2700 czyli większą kwotę niż koszt ps5 w dniu premiery. Jakoś tego nie czuję. Ani wodotrysków ani gier na horyzoncie.
Opublikowano 25 września 20241 r Mnie bardziej interesuje cena Pro w wersji limitowanej i czy będzie u nas dostępna - jakby udało by mi się je dorwać to będzie super, w przeciwnym razie zostanę z bazową PS5.
Opublikowano 25 września 20241 r Przepaść. A tak całkiem serio to spora różnica w jakości w drugiej Alojce, dla fana tej serii sensowny upgrade
Opublikowano 25 września 20241 r Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Dogma 2 ponoć trzyma nieźle 60 fps na Pro, 55-60 w mieście, czyli coś co nie udaje się nawet prockom AMD z 3D cache, grubo. PSSR robi coś więcej jak widać, niż tylko podbicie rozdziałki. https://www.theverge.com/2024/9/25/24253649/ps5-pro-preview Tak, 100% dzięki PSSR. Spaczowali już wydajność CPU, na 14600KF, czyli najsłabszym z nowych Inteli, jest 90-100 fps w mieście.
Opublikowano 25 września 20241 r Ogólnie w tym filmie DF się trochę skarży na PSSR, że powoduje niestabilność obrazu kiedy patrzymy na ekran z dalszej odległości.
Opublikowano 25 września 20241 r Ta, to już pokazywali przy FF VII Rebirth, podczas ruchu nie radzi sobie ze stabilnością obrazu i jest dużo migotania, czy ładniej po angielskiemu, shimmeringu.
Opublikowano 25 września 20241 r Dobrze, że napisałeś po angielsku to krychu będzie wiedział o czym mówisz, bo jednak polski to specyficzna languaga
Opublikowano 25 września 20241 r Czyli nie ma jednoznacznej odpowiedzi czy jest "zajebongo warte 4tysie"?
Opublikowano 25 września 20241 r Ja osobiście nie byłbym zainteresowany bo nie lubię przekłamań graficznych nawet jakby to miało wystąpić ledwie w kilku miejscach w całej grze
Opublikowano 25 września 20241 r Kurde, ale ten silnik Decima jest przepiękny, nie mogę się doczekać takiego Death Stranding 2 na Prosiaku
Opublikowano 25 września 20241 r 6 minut temu, GearsUp napisał(a): Ja osobiście nie byłbym zainteresowany bo nie lubię przekłamań graficznych nawet jakby to miało wystąpić ledwie w kilku miejscach w całej grze To nie tyle są przekłamania co słaby anty aliasing w ruchu, przez co dużo elementów migocze, brak stabilności, jakby wszystko pływało, szczególnie to widać na roślinności. Podobny problem ma FSR.
Opublikowano 25 września 20241 r 4 minuty temu, tjery napisał(a): To nie tyle są przekłamania co słaby anty aliasing w ruchu, przez co dużo elementów migocze, brak stabilności, jakby wszystko pływało, szczególnie to widać na roślinności. Podobny problem ma FSR. Te znikające kwiatki w FF to raczej nie AA tylko ogólnie wydaje mi się, że ten upscaler jeszcze po prostu wymaga dopracowania. Minie rok to może większość tego typu "kwiatków" naprawią
Opublikowano 25 września 20241 r 31 minut temu, GearsUp napisał(a): FF to raczej nie AA Źle Ci się wydaje. @tjery dobrze napisał.
Opublikowano 25 września 20241 r 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Źle Ci się wydaje. @tjery dobrze napisał. Tak, bo inne metody AA nie mają żadnych problemów . Już skończcie ból dupy pecetowcy. 4 godziny temu, nero2082 napisał(a): https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/konsola-sony-playstation-5-pro-pojawila-sie-w-polskich-sklepach/ sklepy już gotowe na preordery Anniversary ponoć ma być kilkanaście sztuk, ale tylko w bardzo drogim bundle z Dualsense Edge, więc raczej nie ma sensu szukać. W 5:30 widać jak to wygląda