Opublikowano 8 listopada 20248 lis Człowiek musi w robocie siedzieć, zamiast wypalać sobie gałki oczne, ehhh
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Mam nadzieję, że Decima też zacznie korzystać z PSSR przy nowych wersjach silnika, bo to serio jest na TV game changer totalny.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Z ta głośnością jest jak w PS5 - ja nie miałem piszczących cewek konsola była cicha, oczywiscie w zupelnej ciszy można było usłyszeć pracę, ale wiatrak moim zdaniem na FAT nie wchodzil na takie obroty, a przedewszystkim nie zmieniał tak często obrotów. W moim prosie własnie słychać poprostu szum wiatraka, ewentualnie cichy pitch. Z tego co widzialem praca porownywalna do ps5 slim. A jak bedzie dalej ? "... na pewno, na pewno, pewnie, jasno, zobaczymy, czas pokaże..." Edytowane 8 listopada 20248 lis przez gnom
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Arkadikuss xD Czekam na recenzję kiszczaka! Ale clickbait ma mocny, poziom ppe
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Cytat Cześć kochani, w dzisiejszym filmie porozmawiamy sobie o nowej grze/nowej konsoli/nowym czymkolwiek. No dark souls to to nie jest, gówno straszne, w ogóle padaka taka, że nie chce mi się o tym gadać. Dziękuję za dzisiaj, zostawcie lajka, suba i kliknijcie w dzwoneczek, do następnego razu! Widownia: wow, to jest prawdziwy myśliciel! Kiszczak: to samo, tylko dorzuć kurwy i chuje co chwilę.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Kurde nawet nie wiedziałem, że istnieją jacyś inni polscy youtuberzy gejmingowi poza Archonem i Klocuchem
Opublikowano 8 listopada 20248 lis W sumie za i przeciw jest takie że idę do MM, jak będzie to biorę i idę do domu, sam potestuje - pewnie będzie przechuj! A jak coś się będzie pierdolic, to gwara jest. Edytowane 8 listopada 20248 lis przez Assassins_78
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Także fajerwerków nie ma... wiadomo ze w nagraniu jest to bardziej wychwycone ale ten cichy gwizd jest wkurw...
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Arkadikuss? Smutne, że taki dobry, radiowy głos trafił się takiemu kretynowi. Kiszczak też kretyn, ale nawet głosu nie ma i piszczy jak piszczałka
Opublikowano 8 listopada 20248 lis A ja słyszę i już wiem, że by mnie to też wkurwialo. @Fakaustaw nadajnik na maxa i daj znać jak u ciebie
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Odpalajcie Motorfest bo to jakiś orgazm graficzny! Dla mnie to jeden z pokazów Pro bo szczegóły i RT to jakiś nowy level Sorki że z tv, polecę z apki
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 10 minutes ago, Whisker said: Odpalajcie Motorfest bo to jakiś orgazm graficzny! Dla mnie to jeden z pokazów Pro bo szczegóły i RT to jakiś nowy level Sorki że z tv, polecę z apki Forza Horizon 5?
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): Forza Horizon 5? Miałem i grałem, tutaj jest jeszcze lepiej
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Kurcze ale jak brum brumki maja lepszą jakość to jest to powód do zakupu
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Autor jest na PS+ Extra to warto obadać tego kosiora..Lords of the Fallen też dostał patcha Pro a że jest na UE5 to też jestem zainteresowany co tam wyszło @Whisker dzięki za info bo się właśnie czaiłem na jakiegoś racera na pokaz weekendowy:)
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Trzeba dobić platynkę w Demonsach Odpaliłem wczoraj i już było lepiej, a teraz jeszcze patchyks ?
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Demons wczoraj patrzyłem i jest po prostu cudownie, wszystko ostre jak żyleta i szczegółowe przy 60fps
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Nie miałem kupować, ale z was ujki, no i teraz muszę wyskrobać zaskurniaki. Nie sądziłem, że przeskok będzie tak wyraźny, plus to, że sprzęt pozwoli przetrwać generację bez większych kompromisów, pytanie teraz czy nie będą olewać podstawowej ps5 jeśli chodzi o technikalia, teraz dopiero devi się rozleniwią.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 11 minut temu, czarek250885 napisał(a): Nie miałem kupować, ale z was ujki, no i teraz muszę wyskrobać zaskurniaki. Nie sądziłem, że przeskok będzie tak wyraźny, plus to, że sprzęt pozwoli przetrwać generację bez większych kompromisów, pytanie teraz czy nie będą olewać podstawowej ps5 jeśli chodzi o technikalia, teraz dopiero devi się rozleniwią.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Nie rozleniwiają się bo na low/recommend ustawienia muszą robić na PC a takie ma zwykły fat. Gorzej jak wysrają się na robienie performance mode na fat sonke - wtedy będzie problem.