Opublikowano poniedziałek o 12:112 dni Jakby ktoś chciał portal po starej cenie https://www.amazon.pl/dp/B0CJJCZMKJ?tag=lowcygier05-21
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 12 godzin temu, Szermac napisał(a):Fajną pracę wykonali, 40 fps mode z pełnym RT lub 60 FPS z cząstkowym, ale i ten tryb bez RT w 90 FPS robi. Kto by pomyślał, że konsole ze stareńkim CPU na to wciąż stać :).
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Wlaczylem CP w trybie RT Pro i zal mi dupe sciska, ze wlasnie tak bym chcial ogrywac te gre. Nie grywam raczej juz drugi raz w ta sama gre, ale wyglada to pieknie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):40 fps mode z pełnym RTCzy to jest "pełnowartościowe" RT, takie samo jak na nvidii, bo coś kojarzę, że kiedyś amd miało jakąś okrojoną wersję? Summonuje @Kangus do odpowiedzi. ;)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 25 minut temu, Atherius napisał(a):Czy to jest "pełnowartościowe" RT, takie samo jak na nvidii, bo coś kojarzę, że kiedyś amd miało jakąś okrojoną wersję? Summonuje @Kangus do odpowiedzi. ;)RT wszystkie ficzery (lighting, AO, shadows, sun shadows, reflections), nie mylić z PT.Wcześniej było tylko RT shadows.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 48 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):RT wszystkie ficzery (lighting, AO, shadows, sun shadows, reflections), nie mylić z PT.Wcześniej było tylko RT shadows.Odbicia RT są mocno ograniczone, w wielu obszarach to wciąż SSR.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Co by nie mówić update mocno robi w wersji RT PRO, nie chodzi nawet o samo RT a to że patch dodał PSSR jak dobrze widzę. Teraz już nie widzę wszędzie tego dziwnego szmużenia/ziarnistości wszystko ostre jak żyleta.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Generalnie spoko, że to usprawniają wciąż, jak sobie przypomnę moje pierwsze doświadczenie z tą gra na PS4 Pro... No było ciekawie ale ukończyłem ja wtedy. Obecnie to zupełnie inna gra niezależnie od platformy, no poza past genami, tam Cyberek generalnie nie powinien był się w ogóle ukazać, bo sam dysk był za wolny na ten tytuł.
Opublikowano 17 minut temu17 min Mogliby zrobić to samo dla Wieśka 3 na PS5 Pro, też jest od lat na PC RT i konsola spokojnie pociągnie tam 40-60 klatek, a wiadomo, że Wieśka ogrywają ludzie kilka razy. Akurat PSSR2 tam by aż tak dużo nie znaczył, bo Wiesio ma chyba najlepszą implementację FSR 2.1 w dziejach wszechświata i aż tak bardzo nie odbiega od wersji 4.0+, nie wiem co to za magia, że tam jest aż tak stabilny obraz. Chyba masę filtrów robili, zresztą ta gra powstała jeszcze z TAA domyślnie w past genach i na premierę PC.Ale ale ale no ma być DLC podobno w maju tak twierdzi znany gracz Musiol, więc pewnie wtedy.3 godziny temu, Qbon napisał(a):Odbicia RT są mocno ograniczone, w wielu obszarach to wciąż SSR.Tak widziałem, że kałuże i posadzki nie mają, tylko szyby, jakaś opcja specjalnie pod konsole, bo nie ma takiej na PC, jest albo to albo to.