Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

Featured Replies

• Odpowiedzi 974
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ale tu nikt nie kupuje za pln xddd

• https://xbox.grykom.pl/   Myślę, że warto aby ta stronka, którą wykonał @grykom też się tu znalazła.

• Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No

Opublikowano

dało się, ja kupiłem x2 ea play. Po pierwszym zakupie wyłączyłem cykliczne, a potem znowu wróciłem do strony zakupu.

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał:

No teraz po wyłączeniu cyklicznych jest albo zarządzaj które przenosi do subskrypcji albo realizacja kodu 

Ja kupiłem 1 listopada, nie za bardzo rozumiem co tam u ciebie nie działa ale anulujesz odnawianie, wbijasz np. przez konsolę na ea play i tam opcja zakupu np. kartą podpiętą. Tego nie przedłuża się z ms account.

Opublikowano
40 minut temu, MaZZeo napisał:

Nie mam konsoli żeby sprawdzić jak to działa z poziomu apki ea play. Sprawdzałem to z poziomu przeglądarki przez Xbox store gdzie potem mnie przenosi do zarządzania subskrypcja

Z przeglądarki wbiłem z węgierskiego ms store i nie było problemu, prześlij jakiegoś screena.

Cholera dopiero teraz w innym temacie zauważyłem, że wpis jest o wcześniejszym połączeniu GPU i ea access, może dlatego nie chce to przejść? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

dzięki, rzeczywiście wyłączenie płatności cyklicznych przy GPU pomogło. Dziwne, albo jakiś bug albo coś za wcześnie włączyli, bo w storze przy EA Play widnieje mi data końca subskrypcji GPU

Opublikowano

Czy można zakupić EA Play poprzez środki na koncie? Przykładowo mam wbite 50zł poprzez zdrapkę, a resztę kwoty pobierze mi z karty.

Opublikowano

EA Play wykupione na 3 lata. Teraz tylko czekać na 10tego i dodatkowy rok GPU :)

Zastanawiam się czy włączać rozliczenia cykliczne w GPU i EA Play przed konwersją. Nie powinno to mieć chyba żadnego wpływu na sam proces nie?

Opublikowano

Ej mordy sprawdźcie czy u was też już prze konwertowało EA Play do GPU bo u mnie chyba tak, tylko coś zjebali.

Miałem GPU do 19.08.2021 a EA Play do 09.07.2021 - z tego powinienem mieć dodatkowe 3 miesiące dodane do GPU po przekonwertowaniu

Przedłużyłem sobie EA Play o 2 lata do 09.07.2023 czyli za to powinienem mieć jeszcze dodatkowe 8 miesięcy

Tymczasem widzę ze GPU przedłużyło mi do 19.11.2021 czyli jakby wzięło pod uwagę tylko EA Play które miałem przed przedłużeniem sobie o 2 lata EA Play.

Mam nadzieje ze to jakiś tymczasowy błąd i 10 listopada to sie zmieni, jak nie to dzwonie na support

Opublikowano

Przypadkiem tych dwóch lat nie brałeś na inny region/kraj? Na przykład węgry?

Opublikowano

Hmm, u mnie też jest napisane, że zostało przekonwertowane, ale chyba nic nie dodało.

Opublikowano
5 minut temu, Dalhi napisał:

Przypadkiem tych dwóch lat nie brałeś na inny region/kraj? Na przykład węgry?

4 minuty temu, MaZZeo napisał:

Nie, polski region, 79,99zł za rok.

Tak już mam przekręcony licznik a miałem trzy lata wykupione na węgierskim regione w momencie jak sie pokazało info o konwersji EA Play, miałem GPU do 22.01.2021 i mam dodany równy rok do 22.01.2022

Sprawdzane przed chwilą w apce gamepassa

Opublikowano

Sprawdziłem u siebie, jest GPU przedłużony o rok.

Teraz to chyba jeszcze dołożę z rok ea play xd

Edytowane przez Dalhi

Opublikowano

Mi na razie nie przekonwertowało, czekam na 10.11.

Opublikowano

U mnie nawet nie ma info ze przekonwertowali normalnie info ze ea play do 3/11/22, a GPU do 15/1/22