Opublikowano 9 lipca 20231 r gamepass jest jak netflix. Kupić raz na rok jak wrzucą coś ciekawego, przejść w miesiąc i do zobaczenia za rok. Usługa życia dla młodzieży ale dla dorosłych ludzi? hehs
Opublikowano 10 lipca 20231 r Jak ktoś nie gra online to spoko, ale jakbym miał cyklicznie rezygnować z GPU i kupować Golda tylko po to żeby zagrać w multi to byłoby to bez sensu. GPU z kodami wyjdzie niewiele drożej, a przy okazji jest dostęp do biblioteki gier.
Opublikowano 10 lipca 20231 r Ja teraz kończę Planet of Lana i już mi się zwrócił koszt 4m GPU na tej jednej grze, więc myślę, że to nadal najlepszy deal w gamingu Edytowane 10 lipca 20231 r przez SnoD
Opublikowano 20 lipca 20231 r Cos ciekawego dla powracajacych teraz jest? Na tanigamepass znalazlem za 37zl, na enebie kolo 30zl. Jakies kombinacje sa czy placic tyle i zamknac morde? wypadlem z obiegu i nie wiem czy to git ceny
Opublikowano 20 lipca 20231 r 11 minutes ago, Hubert249 said: Chłopaki a jest jakiś trick na tani ... Ubisoft+ Chyba tylko darmowy miesiąc
Opublikowano 21 lipca 20231 r 16 godzin temu, Bartg napisał: Chyba tylko darmowy miesiąc To i tak za drogo. Za granie w te raki powinni nam jeszcze dopłacać
Opublikowano 29 lipca 20231 r Do tych co kupowali ostatnio golda: czy oby na pewno gratisowy miesiąc jest tylko za pierwszy kod (za włączenie płatności cyklicznych)? Kiedyś dawali to za każdym kodem, ostatni raz testowałem 2 lata temu więc może coś zmienili. A może ma znaczenie 3 6 czy 12 miesięcy (szczególnie głupi byłby 1+1). Chcę wbić pełne 36 miesięcy, bez ryzyka że jakiegoś kodu nie przyjmie (bo za dużo), a za 3 lata kto wie czy będzie ważny. EDIT: nikt mi nie chciał odpowiedzieć to sam sobie odpowiem: -nie ma czegoś takiego jak gratisowy miesiąc (co zresztą można wyczytać w komentarzach na innych stronach), po prostu nie ma propozycji że się to dostanie za włączenie rozliczeń cyklicznych, próbowałem zarówno na PC jak i XSX, być może 1 gratisa dostają nowe konta -niektóre poradniki wprowadzają w błąd, powracający robią konwersję 3:2, tak więc nie trzeba nowego konta. Edytowane 1 sierpnia 20231 r przez Arek_
Opublikowano 8 sierpnia 20231 r Kolejna zmiana, niestety na minus Trial ucięty z miesiąca do dwóch tygodni: https://www.xbox.com/en-GB/xbox-game-pass?#join
Opublikowano 9 sierpnia 20231 r Konwersja się skończy pewnie od września jak zniknie Gold. Ktoś się orientuje czy tym trialem 14 dniowym zrobię tą konwersję?
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r W dniu 29.07.2023 o 14:36, Arek_ napisał: Do tych co kupowali ostatnio golda: czy oby na pewno gratisowy miesiąc jest tylko za pierwszy kod (za włączenie płatności cyklicznych)? Kiedyś dawali to za każdym kodem, ostatni raz testowałem 2 lata temu więc może coś zmienili. A może ma znaczenie 3 6 czy 12 miesięcy (szczególnie głupi byłby 1+1). Chcę wbić pełne 36 miesięcy, bez ryzyka że jakiegoś kodu nie przyjmie (bo za dużo), a za 3 lata kto wie czy będzie ważny. EDIT: nikt mi nie chciał odpowiedzieć to sam sobie odpowiem: -nie ma czegoś takiego jak gratisowy miesiąc (co zresztą można wyczytać w komentarzach na innych stronach), po prostu nie ma propozycji że się to dostanie za włączenie rozliczeń cyklicznych, próbowałem zarówno na PC jak i XSX, być może 1 gratisa dostają nowe konta -niektóre poradniki wprowadzają w błąd, powracający robią konwersję 3:2, tak więc nie trzeba nowego konta. Wczoraj kupilem 8 goldow po 3 miechy i na pierwsze 4 dostawalem po 1 miesiacu gratis przy rozliczeniu cyklicznym, natomiast na kolejne juz nie.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Ja kupiłem dzisiaj kody jako przedłużający i za każde 3 mc golda wbiło mi 1,5 miesiąca ULTIMATE.
Opublikowano 5 września 20231 r Chłopaki jak to teraz wygląda? Mam ultimate to maja 2024 ale chętnie bym zatankował "pod korek". W 2021 kupiłem zdrapki z Turcji.
Opublikowano 5 września 20231 r 3 miesiące golda przedłuża GPU o 50 dni - to chyba najlepsza opcja teraz żeby przedłużyć aktywnego. Kody na pepperku można wyrwać za około 30zł
Opublikowano 5 września 20231 r Gold jeszcze istnieje? Chyba od pierwszego września miał zniknąć i miał go zastąpić game pass core czy jakoś tak
Opublikowano 5 września 20231 r 3 minuty temu, Michał102 napisał: Gold jeszcze istnieje? Chyba od pierwszego września miał zniknąć i miał go zastąpić game pass core czy jakoś tak Gold jest jakos do polowy wrzesnia, pozniej wskakuje Core.
Opublikowano 5 września 20231 r 3 minuty temu, Michał102 napisał: Gold jeszcze istnieje? Chyba od pierwszego września miał zniknąć i miał go zastąpić game pass core czy jakoś tak Od połowy miesiąca. Dlatego to ostatni dzwonek.
Opublikowano 5 września 20231 r Ja kupiłem po prostu za 16.99$ z poziomu konsoli. Jeszcze za 1$ jak było to miało sens zaoszczędzenie. A jak teraz kod kosztuje prawie 10 to nie chce mi się z tym jebać
Opublikowano 6 września 20231 r Czyli jakbym teraz kupił 24 msc golda, potem miesiąc gpu, to zamieni się toto w 18 msc gpu?
Opublikowano 6 września 20231 r 7 godzin temu, Michał102 napisał: Czyli jakbym teraz kupił 24 msc golda, potem miesiąc gpu, to zamieni się toto w 18 msc gpu? Podobno tylko 3 miesięczne zdrapki działają
Opublikowano 6 września 20231 r 21 minut temu, Hubert249 napisał: Podobno tylko 3 miesięczne zdrapki działają A 3 miesięczne kody np. z eneby?
Opublikowano 6 września 20231 r 17 minut temu, Michał102 napisał: A 3 miesięczne kody np. z eneby? Powiem Ci w poniedziałek, jak będę swoje przedłużał.
Opublikowano 6 września 20231 r Najbardziej opłacalne są 3 miesięczne kody, jeszcze przy wbijaniu każdego pojedynczo można dostać +1 miesiąc za włączenie cyklicznych płatności (po wbiciu każdego trzeba pamiętać żeby potem wyłączyć) https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/717811 Tu macie aktywną promke na kody z kinguina.