Opublikowano 25 czerwca25 cze Jest git. Swego czasu w kanapowego coopa grałem z żoną w D3 więc liczę na więcej tego samego.
Opublikowano 25 czerwca25 cze 3 godziny temu, jimmy napisał(a):Diabeł spoko, chociaż przykro patrzeć jak ta gra nikogo i trzeba się ratować zarzutką do essentialaKto miał ograć to ograł, a tak może kogoś nowego złapią na zakup battlepassa albo dlc
Opublikowano 25 czerwca25 cze Diabołek kupiony i ograny już dawno. Ale właśnie do co-opa z synem może się nada.
Opublikowano 25 czerwca25 cze D4 grałem blisko premiery. Pograłem z 1h i poszedłwm wymienić. W D2R przeciorałem chyba k8lkaset godzin. Nawet D3 mi się podobało. Może dam szanaę raz jeszcze, ale cxuję że znowu się odbiję.KoF spoko, dla koneserów 2d bihatyk.Jusant nie dla mnie.Essential dostaje ostatnio lepsze gry od Extra/Premium ;)
Opublikowano wtorek o 12:373 dni Możecie, przez apke dodać diablo do biblioteki? U mnie niemożliwe. Jest napisane " niedostępne do zakupu" i tylko mogę dodać do listy życzeń.
Opublikowano wtorek o 14:013 dni Jak ktoś brał udział w becie to jest problem. Mam to samo. Świetny sklep sonka!
Opublikowano wtorek o 14:153 dni Ja teraz pobrałem z poziomu konsoli ale trzeba kombinować z apki nie da rady.
Opublikowano wtorek o 14:302 dni 28 minut temu, Shankor napisał(a):Jak ktoś brał udział w becie to jest problem.Nie pamiętam abym coś klikał wcześniej, więc pewnie nie to.
Opublikowano wtorek o 19:412 dni W appce dalej mi pokazuje jako niedostępne, ale z konsoli dało radę dodać do biblioteki.
Opublikowano wtorek o 21:052 dni Nie dodali jeszcze darmowych pieniążków za włączenie gry z nowego miesiąca z plusa, może dlatego nie widać jeszcze.