Opublikowano czwartek o 21:115 dni Zawsze mi bylo szkoda kasy na tego starocia, moze sprawdze w koncu o co ten szum
Opublikowano czwartek o 21:435 dni Pierwszego RDR z chęcią ogram ponownie. Co nie zmienia faktu że to kolejny staroć.
Opublikowano sobota o 10:184 dni Ten remaster nie dostał goty edition?Edit. A dopisali u góry. Edytowane sobota o 10:194 dni przez oFi
Opublikowano sobota o 11:494 dni Kurde dalej czekam na tego zapowiedzianego Soul Calibur 3 który jak dobrze pamiętam był pokazany już w październiku.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Kupiłem ps5 dzieciakom i teraz się zastanawiam czy dostęp do usług ps5 wykupić za 600pln, czy kupić gry (płyty)??????
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. To zależy w jakim wieku są dzieci, w co lubią grać i czy potrzebny co online. Jeśli będą grali w dwie gry singlowe, to kup płyty.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. A ja bym polecił abonament na pierwszy rok tylko nie ten za 600 zł premium tylko Extra chyba coś ok 450 zł. Grania będą miały po brzegi, kiedy ograją co chcą z abonamentu, zaczniesz kupować im gry na płytach te które chcą, a których nie ma w abonamencie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Za dwa dni zaczyna się bf i abonamenty będą tansze o 33%. Poczekaj, kup extra na rok i bzikaj.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Obnizka dla tych co nie maja PS+ to pewniak. Gorzej z tymi co juz oplacaja. Roznie z tym jest ale moze tez sie uda
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No nie liczyłbym na to, że dla obecnych coś dadzą, ale byłoby to miłe zaskoczenie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie, nie dadzą. Nie licząc zniżki na przejście z essential lub extra na premium.