Opublikowano 13 listopada13 lis Zawsze mi bylo szkoda kasy na tego starocia, moze sprawdze w koncu o co ten szum
Opublikowano 13 listopada13 lis Pierwszego RDR z chęcią ogram ponownie. Co nie zmienia faktu że to kolejny staroć.
Opublikowano sobota o 10:185 dni Ten remaster nie dostał goty edition?Edit. A dopisali u góry. Edytowane sobota o 10:195 dni przez oFi
Opublikowano sobota o 11:495 dni Kurde dalej czekam na tego zapowiedzianego Soul Calibur 3 który jak dobrze pamiętam był pokazany już w październiku.
Opublikowano wtorek o 23:352 dni Kupiłem ps5 dzieciakom i teraz się zastanawiam czy dostęp do usług ps5 wykupić za 600pln, czy kupić gry (płyty)??????
Opublikowano środa o 06:332 dni To zależy w jakim wieku są dzieci, w co lubią grać i czy potrzebny co online. Jeśli będą grali w dwie gry singlowe, to kup płyty.
Opublikowano środa o 07:362 dni A ja bym polecił abonament na pierwszy rok tylko nie ten za 600 zł premium tylko Extra chyba coś ok 450 zł. Grania będą miały po brzegi, kiedy ograją co chcą z abonamentu, zaczniesz kupować im gry na płytach te które chcą, a których nie ma w abonamencie.
Opublikowano środa o 07:542 dni Za dwa dni zaczyna się bf i abonamenty będą tansze o 33%. Poczekaj, kup extra na rok i bzikaj.
Opublikowano środa o 08:042 dni Obnizka dla tych co nie maja PS+ to pewniak. Gorzej z tymi co juz oplacaja. Roznie z tym jest ale moze tez sie uda
Opublikowano środa o 08:092 dni No nie liczyłbym na to, że dla obecnych coś dadzą, ale byłoby to miłe zaskoczenie.
Opublikowano środa o 08:472 dni Nie, nie dadzą. Nie licząc zniżki na przejście z essential lub extra na premium.
Opublikowano środa o 18:101 dzień Fajny wywiad Mystica z CEO firmy, która zajmuje się wskrzeszaniem klasyków, które potem lądują w abonamencie PS+
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Promo na wznowienie aktywnego PS+ na kolejny rok jest u mnie już dostępne. Ciekawe czy to jest dla każdego czy znowu "wyselekcjonowane osoby":da sie tylko raz, bez stackowania latmialem srodki w portfelu Sony 390 zl, więc 32 zł musialem dopłacić kartą (Revolut). Nie wiem czy to bug Revoluta czy Sony, ale płatność do zatwierdzenia w Revolucie pokazywalo mi na całe 422,10 zl (oczywiście z ostrzeżeniem, że nie mam tam tyle bo trzymam drobniaki), więc kilkukrotnie anulowałem, aż w koncu poprawnie zdjęło tylko 32.10 zl a resztę z Sony Wallet. Coś się zyebało i z rozpędu bym zapłacił całość kartą jakbym miał na Revolucie dostepne środki...
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Przedłużenie w promocji pewnie tylko dla najwyższych abonamentów bo mam essential i tam takiej opcji nie ma.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Chyba tylko dla "wyselekcjonowanych osób"Mam aktywnego PS+ Extra do 31.12.2025 i promocja tylko jeśli zwiększe plan do PS+ Premium Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez mr.Zajac
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja myślałem, że ulepszę do Extra na pozostały czas ale też mam tylko opcję ulepszenia do Premium
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. https://www.playstation.com/pl-pl/deals/black-friday/#ps-plusTu na dole są ceny ogólnodostępne (bez logowania kontem Sony). Wychodzi, że Essential nie ma żadnych promek (295 zł), Extra ma 25% rabatu (390 zł), a Premium 33% (422.10 zł). Różnica między Premium a Extra jest marginalna, a Essential celowo bez promki by zniechęcać. No to siła rzeczy przedłużenie Premiuma wygrało - myślałem żeby poczekać na wygaśnięcie obecnego abonamentu do 5.01.2026 i zrobić downgorad czyli kupić Essentiala, ale 295 zl vs 422 zl to smieszna różnica na rok, a korzyść dużo większa.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mam premium i u mnie to przedłużenie nie działa, tzn pokazuje mi cenę regularną, czyli 630 zł/rok.