Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jest git. Swego czasu w kanapowego coopa grałem z żoną w D3 więc liczę na więcej tego samego.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 godziny temu, jimmy napisał(a):Diabeł spoko, chociaż przykro patrzeć jak ta gra nikogo i trzeba się ratować zarzutką do essentialaKto miał ograć to ograł, a tak może kogoś nowego złapią na zakup battlepassa albo dlc
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Diabołek kupiony i ograny już dawno. Ale właśnie do co-opa z synem może się nada.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. D4 grałem blisko premiery. Pograłem z 1h i poszedłwm wymienić. W D2R przeciorałem chyba k8lkaset godzin. Nawet D3 mi się podobało. Może dam szanaę raz jeszcze, ale cxuję że znowu się odbiję.KoF spoko, dla koneserów 2d bihatyk.Jusant nie dla mnie.Essential dostaje ostatnio lepsze gry od Extra/Premium ;)