Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
13 minut temu, Wiolku napisał:

Przykro się patrzy ile dobrych dusz przejęła chamska propaganda MS

Smutno ci bo ktoś wybrał inny sprzęt niż Sonka?

Chyba mamy do czynienia z wyznawcą marki

Opublikowano

Najlepszy jest ten pasywno-agresywny Asax, który ma tatuaż Xboksa nad dupą, a udaje takiego bezstronnego obserwatora xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Ładnie pękła dupa tym dwóm klapersom. Wiolku nawet rozdaje minusy ludziom w CW xddd

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Ładnie pękła dupa tym dwóm klapersom. Wiolku nawet rozdaje minusy ludziom w CW xddd

ja też mu daje minusy bo po pierwsze pisze jakieś posty na kilka linijek XD to jeszcze jakies farmazony, przerzucam wzrokiem i widze jakieś pyerdolenie o marce, o janie pawle drugim i od razu leci minusik :fsg:

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

to przecież tak jak kubson i exact 

Opublikowano

Minusy w CW :yao:, trzeba nie mieć godności by je dawać w tym temacie.

Opublikowano

trzeba nie mieć godności zeby wydawać next gena, który odpala remake gierki sprzed 11 lat w 1440p bez RT 615862050505097226.png?v=1

Opublikowano

Nie nazywaj ps5 nextgenem bo aż mnie nosi jak to słyszę! A no taaaaak, HAPTYCZNE obciąganko NOWA JAKOŚĆ, NEXTGEN

Opublikowano

+ nowogeneracyjne funkcje jak progres achievementów czy dołączanie do gry z poziomu dashboardu

Przecież to jest PRZYSZŁOŚĆ i to już dziś. :banderas:Na premierę PS6 może zaoferują nam statystyki gier z poziomu konsoli.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
4 minutes ago, Pupcio said:

Nie nazywaj ps5 nextgenem bo aż mnie nosi jak to słyszę! A no taaaaak, HAPTYCZNE obciąganko NOWA JAKOŚĆ, NEXTGEN

M$ udało się wydać konsolę 4K i 720p tego samego dnia i wkręcić, że to ta sama generacja.

Opublikowano
20 minut temu, Pupcio napisał:

Haptyczne obciąganko ciekawe ile gier dostanie :dynia: Bo na przykład z gierek ubi tylko to gó,wno Immortals będzie korzystać 

Opublikowano

image0.jpg?width=1083&height=609

Jak tam wsiury? XDDD dres na przybycie niedoj,ebanego małża wyprasowany? Tyle lat pyerdolenia, że garniaki i wyższa klasa a tutaj marka sama wie jaki jest target, do tego kuboty na nogach, harnaś wlany do bidonu i HEJA 

Opublikowano
49 minut temu, Ludwes napisał:

to przecież tak jak kubson i exact 

Proszę mnie w to nie mieszać.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Największy dowód na nextgenowość PIS-tacji 4,5? Uwaga uwaga...filmiki instruktażowe w jaki sposób dany Janusz lub Grażyna ma pokonać moba, ćwierćbossa, półbossa lub całego bossa w jedenastoletniej gierce xDD

Opublikowano

mogliby jeszcze dodać translatora jako apkę to w końcu nie miałbyś problemów z graniem w gry po angielsku :) 

Opublikowano

Gdy Series X jest tak mocarny, że klapom nie pozostaje nic innego jak naśmiewanie się z Series S :banderas: 

Opublikowano

No przecież to konkurencja ps5 więc co się dziwić  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.