Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ogólnie użytkownicy Xboxa myją zęby, więc przejście GTA 4 z użyciem szczoteczki nie stanowi problemu. Nie wiem, jak u klapów, ale się domyślam.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Użytkownicy X Series X teraz tylko śledzą ten temat bo lecę ze zdjęciami gier next genów ktoś pytał czemu zrzutów nie robię bo nie mam na to czasu grając, tutaj ciagle coś się dzieje :) 

a teraz przeskoczyłem na spider uniwersum (film zdobył masę pozytywnych ocen) i strój prezentuje się świetnie :) dziś kolejna noc zarwana

6E032542-341C-414D-BEB4-CCB2E90693A3.jpeg

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

PS5 jest jak Avengers a XSX to taki elektorat PiS czyli dać 500+ i niech się plebs cieszy bo już za lepsze rzeczy niech płaca a nie chcą wystarczy co da MS. Abonament? Biere, kredyt? Biere bo tak każe państwo i Pan. 

Ps. Święta? Marketing pierwsza klasa w ten czas

F2B44B44-A493-4CBF-B6F3-2318FAAD7BF7.jpeg

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

ile można w tego obsranego pajonka grać? toż to dlc na 5h

Opublikowano

Odpisz jeszcze na swojego posta, cytując go, Wesker.

Opublikowano
2 minuty temu, Wesker napisał:

PS5 jest jak Avengers a XSX to taki elektorat PiS czyli dać 500+ i niech się plebs cieszy bo już za lepsze rzeczy niech płaca a nie chcą wystarczy co da MS. Abonament? Biere, kredyt? Biere bo tak każe państwo i Pan. 

A tu jeb, jakość!

B5EA4C3F-EADD-4DD6-AD80-5AC247804369.jpeg

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Jaki posłuszny :banderas: 

Opublikowano

Piszecie 5godzin co Was pojebało? Ta gra ma tyle możliwości i opcji, chyba speedrun to się zgodzę i tylko fabuła bo tu poboczne zajmuje 10 godzin.

Wlasnie do mnie pisze uzytkownik XSX na PM bo zobaczył fotki i pyta czy to render czy gra. To mu piszę że z gry prosto a on żebym mu udowodnił :

stwierdzil ze sprzedaje xsx i bierze PS5 i żebym mu sprzedał spidey za 400zł nawet bo to warte za taką jakość 

FA37C2E8-6030-4147-94D0-B70B2F55D625.jpeg

29E5E05E-1D45-45A6-AE8A-FF5BD2E9B128.jpeg

Wysłałem mu też takiego screena na szybko to chciał mi mieszkanie oddać na Żoliborzu

9B716620-7070-4875-9481-1CF0530F50EF.jpeg

Opublikowano

Fajny spajdi ale 2018 kazał go oddać  :)

Opublikowano

A jak zobaczył modele twarzy to powiedział że to PS6

E52563A3-AF9F-4F4B-995B-3630EC4EC8E4.jpeg

Ja mu na to, zobacz jaka jakość NEXT GEN

49394625-07E5-4C2F-9053-533D1DC79FA3.jpeg

Kolejna noc zarwana w NY

Opublikowano
18 minut temu, Wesker napisał:

Lepsze mordy były już na PS4.5.

DetroitBecomeHuman-23.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Mike napisał:

Lepsze mordy były już na PS4.5.

DetroitBecomeHuman-23.jpg

Bez jaj jakie porównanie chyba że we wstecznej bo Detroit na PS5 pięknie się prezentuje. Pamiętaj że ja walę prosto zdjęcia z tel a nie zgrywam bo byłyby jesCze lepsze

Nie wiem jak u Was z nagłośnieniem pod konsole ale jak i TV winien być najwyższych parametrów i wielkości to nagłośnienie również, jeżeli nie jesteś plebsem to podkręć sub i odpal nutę z Miles Morales na swoim sprzęcie ;) 

gwarantuje najwyższa jakość ;)

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
4 minuty temu, Michał102 napisał:

Kolejna noc zarwana pod zdjęciem murzyna.... 

Nie dość, że chory na łeb, to jeszcze zboczony :facepalm:

Jakos nie przeszkadza mi że spiderman Miles morales jest czarno skóry? Masz z tył problem? Serio człowieku weź się ogarnij. Tobie MM kojarzący się ze zboczeniem? Jesteś chory człowieku :/

41CA956E-E9A5-4929-B3D7-CC9EFD082411.jpeg

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

A jeżeli Ty też się zastanawiasz nad zakupem gry to obejrzyj ten film i OST jeżeli nie wzbudzi to w Tobie żadnych emocji to odpuść sobie a jeżeli poczujesz coś wyjątkowego to bierz, graj,bądź lepszy. BE GREATER, BE YOURSELF

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
37 minut temu, Wesker napisał:

49394625-07E5-4C2F-9053-533D1DC79FA3.jpeg

Kolejna noc zarwana w NY

no to fajny next gen te figury z wosku, wygląda jak pierwsza lepsza modyfikacja na pc zrobiona przez jakichś amatorów-zapaleńców

Opublikowano

Qwa, jaki cringe w tym temacie się zrobił XDD

Opublikowano
18 minut temu, Wesker napisał:

Bez jaj jakie porównanie chyba że we wstecznej bo Detroit na PS5 pięknie się prezentuje.

Zachwycasz się tymi facjatami z Moralesa, jakbyś przespał ostatnią generację. No trochę cringe.

The-Dark-Pictures-Man-of-Medan-Screensho

Opublikowano
11 minut temu, Mike napisał:

Zachwycasz się tymi facjatami z Moralesa, jakbyś przespał ostatnią generację. No trochę cringe.

The-Dark-Pictures-Man-of-Medan-Screensho

To jakieś gówno bez tekstur 4K i  RT

ls. Zobaczcie włosy hahahaah PS2

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
1 minutę temu, Wesker napisał:

To jakieś gówno bez tekstur 4K i  RT

I niebieskich zafarbów jak w zdychającym Rubinie 714...

Opublikowano

Czy tego chcecie czy nie. Microsoft Was olał w temacie gier na premierę konsoli. Podniecacie się Gearsami po upgrade, i w ogóle wsteczną zgodnośćią jakby to był Wasz jedyny xboxowy majestast. Ładnie Wam Pan Spencer pierze mózgi. 

Opublikowano

Wesker w jakim pijackim amoku w poniedziałek wieczór xD

Opublikowano

No trochę popłynął i od tej dobroci na sonce się zdziebko zatracił. Bywa

Opublikowano
12 hours ago, Wesker said:

A słyszeliście o tym że ZNOWU konsola od Sony sprzedała się już 3 razy lepiej niż zielone gówno?

ps. A najlepiej w Polsce robaki zielone kupili osobno konsole i zrzuta na GP a reszta gitów PS5 elegancko z grami jak za dawnych lat. Dupa im pęka bo musza klikać w forum o nazwie PSX :D zawsze co rano wchodząc (bo przecież nie grają bo nie ma w co) i tylko mordy wykrzywiają czepiając się cewek bo sami mają zapalenie cewek ale moczowych od picia monsterków (wiecie że dali Xp z halo na puszce gdzie gra nie wyszła? Hahaha)

Co za typ, przecież to skrót od PLAYSTATION SWITCH XBOX

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.