Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dokładnie tak. Sprawdzam różne starsze gierki, bo jest tam wiele dobrego a zauważyłem że w dużą część nowych gier mam szczerze wyjebane. Jest kilka tytułów co chce zagrać, a reszta w sumie mi lata. Może to kwestia tego że bardzo dużo gier jest w gruncie rzeczy podobna do siebie? 

No i zdecydowanie nie będę latał z powodu gierki po forach, fejsbukach z płaczem jak cipek jakiś 

Opublikowano

Możliwość zagrania w MGSa 3 albo Silent Hila 3 przekonała mnie do retroboxa. Jakby Sony miało wsteczna to w ogóle nie byłoby o czym mówić. Fajnie, ze M$ wykorzystał retro nisze. 

Opublikowano

Przecież CoD sobie nie zniknie z PlayStation, wszak jest już tam ulokowany w formie F2P-owego GAASowego COD Warzone, gdzie ludzie przepultali z roczny budżet małego państwa. Nikt normalny nie powie im: "A to zamykamy teatrzyk, wasze kolorowe skórki do broni idą w papatki" ;)

Opublikowano

Ale wejściówka do tego teatru na xboxie będzie darmowa, a na plejstejszon oczywiście płatna. Xboxowcy traktowani jak najlepsze laseczki wchodzące do klubu w weekend, plejstejszonowcy jak spermiarze w butach sportowych.

Opublikowano
1 godzinę temu, Faka napisał:

A na chuj te nintendo jak w gierki z gejmkjuba bez problemu ograsz na xsx? XDDDDDDD tyle z tej czerwonej kurwy jest, żaden pożytek.

??? Gdzie masz emulator GCN na XSX?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Jako osoba, która nie ma, nigdy nie miała, i w sumie nie chce mieć Xboxa, i która zawsze była zwolennikiem PlayStation, stwierdzam, że Xbox stał się zajebisty i gdybym nie grał na PC, to może nawet bym i kupił ich konsolę. ;)

Sony antykonsumerskie ściery. Zastanawiałem się ostatnio, czy kupić PS5, po czym dotarło do mnie, że tam nadal nie ma żadnych dobrych exów. Tak więc po co? Już lepiej kupić XSS do wstecznej kompatybilności. No nawet bym zagrał ponownie w TimeSplitters 3 albo Burnout Revenge...

Dziękuję panu Spencerowi za Taiko na PC.

Opublikowano

Aha...na ps5 nie ma żadnych dobrych eksów...to kupuję xss dla retro.

Przypomnę, że masz Pc. 

Przejęcie Acti gruba sprawa ale czy to coś zmieni dla Ps? Coda nie odetną, Diablo 4 wyjdzie na wszystko...co oni tam jeszcze mają w ogóle? Tony Hawk? Ok to bedzie bolalo jeśli kiedyś zostanie to exem. 

Zielone małpy po raz kolejny się cieszą jak pojeby z kolejnego przejęcia, które relatywnie dorzuca im tylko kolejne szroty do GP. Przypomnę, że zaraz minie rok od przejęcia Bethesdy a jedyne co od nich dostaliście to lepe na ryj.

Opublikowano

I pomyśleć że obecnie jest odwrotna sytuacja jak przy rywalizacji z ps2. Wtedy nikt się nie przejmował że jakiś X mam mniej gier. Teraz wielki dym bo ich stać i mogą. Sony miało CD, Walkmeny i kupę innych wynalazków a żyją obecnie bo MS dał ciała z One. Microsoft rozdaje karty. 

Sony jest w czarnej (_) _) Smutne to 

Opublikowano
5 minut temu, Jakim napisał:

Zielone małpy po raz kolejny się cieszą jak pojeby z kolejnego przejęcia, które relatywnie dorzuca im tylko kolejne szroty do GP.

Tak, tak. Zawsze to samo, Bethesda gówno, Ubisoft gówno, Activision gówno i tylko ku,rwa Sony i Square Enix zajebiste, bo nie wydają gier na Xboxa. :pawel: 

Opublikowano

Ty ale PÓKI co, póki nie ma żadnego eksa godnego uwagi od tych studiów dla Xboxa to w zasadzie jest to zwykłe szczekanie i ujadanie ułomnych wygłodniałych nie wiadomo czego kundli.

Pierwszym tytułem, który pokaże ile warte są takie przejęcia będzie Starfield. Czy wyjdzie w tym roku? Osobiście wątpię.

A coś od Acti- Blizard? Za 2-3 lata?

Opublikowano

nie no po Horizonie 5 i Halo Infinite pisać, że dalej nic na Xboxa nie wyszło xddd

Opublikowano
7 minut temu, Jakim napisał:

Ty ale PÓKI co, póki nie ma żadnego eksa godnego uwagi od tych studiów dla Xboxa to w zasadzie jest to zwykłe szczekanie i ujadanie ułomnych wygłodniałych nie wiadomo czego kundli.

A widzisz, dla mnie nie ma żadnego eksa godnego uwagi na playstation od czasów mgs 4

Opublikowano

Ohoho już grana karta ze Starfield to nie wiadomo kiedy wyjdzie. 

Wcześniej była mowa ze Starfield NO NIE MA CHUJA WYJDZIE NA SONY xd

na Sony tez nie ma eksa żadnego godnego uwagi, skoro halo 18 i forza 12 dostało więcej nagród niż jakiś ratchet czy returnal

slaby ten wasz damage control póki co XD 

Opublikowano

Jakim pisał o grach Bethesdy że żadna jeszcze nie wyszła jako ex na Xboxa i w sumie ma rację, bo Deathloop ominął na razie Xboxa.

Ale to chyba ostatnie miesiące kiedy jeszcze można tak mówić. Wyjdzie Redfall, potem Starfield i trzeba będzie zmienić narracje.

Opublikowano

Dobrze, ze microsoft stworzył series s, bo inaczej digitalfoundry nie mialoby z czym porownywac wersji gier z series x :usmiech:

Opublikowano
9 minut temu, Jakim napisał:

Nie obchodzi mnie, że nie wydzą eksa na Xboxa (jest w ogóle coś takiego?). Liczy się to, że ogram gry które mnie interesują, na konsoli na której lubię grać w ramach abonamentu który pozwala mi odkryć mnóstwo świetnych gier.

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał:

Ale wejściówka do tego teatru na xboxie będzie darmowa, a na plejstejszon oczywiście płatna

Ale już kurwa dawno ustaliliśmy że xbox dla biedaków i nieogarniętych życiowo. Nie trzeba o tym przypominać. Phil MOPSpencer kupi wam kolejne studia żebyście mogli swoje pensje  wydawać na produkty seropodobne w lidlu. Już się nie gotuj. 

Opublikowano
58 minut temu, Whisker napisał:

??? Gdzie masz emulator GCN na XSX?

No RetroArch przecież. Odpala wszystko do PS2/GC włącznie.

Opublikowano

Koleś sie dziś mnie pyta czy to prawda że M$ przejmuje Acti? Mówię że tak i pewnie wszystko od nich będzie w GPUltimate za 4zł. Anulował przy mnie zamówienie na playdziwke 4,5 i zamówił XSX z najlepszym kontrolerem świata elite 2. Witamy w gronie zielonej elity która najlepsze giery ma praktycznie za friko :asax:

Opublikowano
34 minuty temu, MYSZa7 napisał:

nie no po Horizonie 5 i Halo Infinite pisać, że dalej nic na Xboxa nie wyszło xddd

31 minut temu, wojtas011 napisał:

A widzisz, dla mnie nie ma żadnego eksa godnego uwagi na playstation od czasów mgs 4

Ludzie czytajcie czasami ze zrozumieniem.

Nie ma nic od Bethesdy i Acti jako eks na platformy xkloc.

Opublikowano

Spencer przychodzi jutro do biura i przenosi folder z diablo 4 na playstation do kosza.

Opublikowano

Jak dobrze jest mieć wszystkie możliwe sprzęty do grania. Człowiek pograł w te grube „killery” i wie, ze DLC5 i Halo Infinity to nie są żadne next geny tylko porządne tytuły 8/10,

które bez zadnej ujmy obylyby  się bez nowej generacji. Generyczne brumbrum wynudzilo mnie po godzinie. Halo świetne gameplayowo ale pod katem różnorodności misji czy fabuły to jakiś totalny zart. Śmiejecie się, ze Spider czy Horizon to ubisofciaki ale te gry przynajmniej w misjach fabularnych naprawdę dostarczają a tutaj jest jedna wielka powtarzalna kupa. Microsoft nie umie w gry i tyle.

Aha no i trzeba jasno sobie to powiedzieć: zieloni poza Google mapsem nie mieli jeszcze okazji nawet powąchać nextgenowego grania ;)

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.