Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Klapy, elegancja, szyk, elita gamingu. 

giphy-23.gif

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Rozumiem, że skoro Mercedes sprzedaje się gorzej niż Skoda to czyni to go gorszym autem?

A to XBOX też kosztuje 5-10x więcej niż PlayStation? :ohmy:

Opublikowano

Czyli xbox jest mocniejszy i ma gry za darmo, a i tak ludzie nie chcą brać? 

Opublikowano

11 minut temu, Emet napisał:
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Rozumiem, że skoro Mercedes sprzedaje się gorzej niż Skoda to czyni to go gorszym autem?

A to XBOX też kosztuje 5-10x więcej niż PlayStation? :ohmy:

Już nawet nie wspominając o tym że Mercedes nie sprzedaje się gorzej niż Skoda, bo ilościowo około 2 razy lepiej.

Tak więc ładne samozaoranie, a boty plusują xd

Opublikowano

Przechwytywanie.png

Boty mają zabawę, a ja czuję się wykluczony :frog:

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Dobra, jak lubicie tak tabelki i inne porównania to macie koledzy. Myślę, że tam bill nie płacze a jeśli to na otarcie łez ma stosy jeffersonów. 

microsoft_key_earnings_and_cashflow_metrics_summary.png

microsoft_revenue_segments_breakdown_chart.png

microsoft_revenue_percentage_segment_breakdown_chart.png

Opublikowano

@lpcl Dzięki za info. 

Microsoft faktycznie pozamiatał. Wydawało się, że jakoś średnio ta nowa generacja im wystartowała. 

Problemy z wydajnością w grach. Problemy z dostępnośćią gier. Silna konkurencja. 

A jednak Spencer król.

Zyski z gier +2% w czasie lockdownu. 

Brawo i szacun. :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

@lpcl Dzięki za info. 

Microsoft faktycznie pozamiatał. Wydawało się, że jakoś średnio ta nowa generacja im wystartowała. 

Problemy z wydajnością w grach. Problemy z dostępnośćią gier. Silna konkurencja. 

A jednak Spencer król.

Zyski z gier +2% w czasie lockdownu. 

Brawo i szacun. :yao:

Zwróć uwagę (do kogo ja to piszę) na spadającą sprzedaż hardware'u w 2019.

Opublikowano
1 minute ago, lpcl said:

Zwróć uwagę (do kogo ja to piszę) na spadającą sprzedaż hardware'u w 2019.

No faktycznie komórki i laptopy Microsoftu jakoś furory nie zrobiły. 

Na pocieszenie daję Ci platynkę. To w ramach zdobycia odpowiedniej ilości pucharów w tym temacie.

image.png.ad32844498a2fcd939587bdb62dc6b64.png

Opublikowano
4 minuty temu, C1REX napisał:

No faktycznie komórki i laptopy Microsoftu jakoś furory nie zrobiły. 

Na pocieszenie daję Ci platynkę. To w ramach zdobycia odpowiedniej ilości pucharów w tym temacie.

image.png.ad32844498a2fcd939587bdb62dc6b64.png

Jak cię czytam to tak się czuję. Chyba posłucham tych opinii żeby ciė ignorować. 

giphy-24.gif

Opublikowano
11 minutes ago, lpcl said:

Jak cię czytam to tak się czuję. Chyba posłucham tych opinii żeby ciė ignorować. 

Proszę, tylko nie to. 

Dałem też plusika. 

Przykro mi.

Wybaczysz?

:Coolface:

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:
W dodatku "problem" dotyczy jednej łąki z lawendami.  Przez 99,9% gra trzyma betonowe 60 klatek, ale propaganda Bonusa trwa.

No raczej nie, spadki do 40fps są nie tylko na łąkach, do tego gorsze tekstury czy brak odbic w niektórych miejscówkach.

ZIELONE SZAMBO WYBIŁO

c05b11fc63ade96bafce70d7c037d39d.jpg58c44e7a5118ad0e84bc710c6868cb57.jpgba451cb3415d06f282d50c506e8917ad.jpge845b42d57833080cf37ca82f6868b6d.jpg

:dynia: Knurze, coś ty za kolejną x-spierdolinę na rynek wypuścił :dynia:

Opublikowano

Ktoś tu pisał, że woli słuchać autorytetów z DF zamiast samemu wyciągnąć wnioski. 

Mogę prosić więcej informacji na ten temat? Czy niemyślenie pomaga w życiu np. do relaksacji?

Opublikowano

Skąd ty znajdujesz te fanbojskie kanały?

- king t(h)rash, czyli król śmieci

- clickbaitowy tytuł, żeby ściągnąc ludzi szukających digitalfoundry

nawet nie nabijam wyświetleń

Opublikowano

Jaki śmietnik umysłowy xD

Opublikowano

Xbox znowu gorszy technicznie od PlayStation.

Ale spoko, pod koniec generacji dostaniecie Xbox X Series One i tam już będzie jak na PS5 ;)

Opublikowano

Tylko dostarczą narzędzia, poczekajcie, jeszcze się rozkręci.

Opublikowano

Oczywiście to porównanie to kompletny fake, co wyjaśnia Pan z Digital Foundry. Jeśli ktoś nie wierzy, moglby sobie to dokładnie sprawdzić gdyby filmik nie został , dziwnym zbiegiem okoliczności, oznaczony jako prywatny. 

Swoją drogą to niezła desperacja panuje wśród fanboyow plejstejszyn skoro fabrykują takie porównania. 

Opublikowano

Ahahahaha, teraz nagle DF kłamie. Żeby klaperstwo doszło do tego wniosku, to musiało dojść do zaorania PS5.

No to mam przykrą wiadomość, możecie od razu zrezygnować z czytania/oglądania materiałów DF bo prawdziwe kłamstwa dopiero przed nami :reggie:

Niedługo niewolnicy marki poobrażają sie na wszystkie serwisy internetowe, jak ten gość obrażony na wszystkie sklepy w Warszawie z filmu Barei :xboss:

A nie, zostanie przecież ppe.pl

Akurat cos dla niebieskich mózgowców

Opublikowano
Godzinę temu, Observer napisał:

Już nawet nie wspominając o tym że Mercedes nie sprzedaje się gorzej niż Skoda, bo ilościowo około 2 razy lepiej.

Tak więc ładne samozaoranie, a boty plusują xd

Plusują, bo dostają lepszy jakościowo produkt za taką samą cenę. Tu nie ma wielkiej filozofii nawet jeśli porównanie aut się nie udało. :dunno: 

12 minut temu, Observer napisał:

Tylko dostarczą narzędzia, poczekajcie, jeszcze się rozkręci.

wow znów DF ośmieszyło klapów, ale ty przybijasz z oszustami? ty akurat lubisz takie szurskie akcje patrząc po temacie covida

giphy-26.gif

Opublikowano

te porównania klapówgiphy-26.gif

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał:

40 FPS to klatkowanie? Bonus nie ćpiej tyle.

Tak. Zdecydowanie. Jeszcze jak. 

Człowiek szybko przyzwyczaja się do dobrego. Kilka dni temu, po 30h w AC Vallhala, zmieniłem tryb graficzny na jakość i gra w moich oczach stanęła w miejscu. To samo z dyskami SSD. Nie wyobrażam sobie wrócić do długich loadingów. Mamy 2021 i  4K/60 to musi być standard na konsolach. 

Opublikowano

lpcl zbiera punkty na kolejny puchar za najbardziej oryginalny post

.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.