Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie będę udawał, że zakapowałem żart.

O co chodzi z tą mandarynką?

Instynkt podpowiada mega suchara, ale wstrzymuję się jeszcze z opinią.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

odetnij się od internetu i zahibernuj na jeszcze parę lat

Opublikowano

A to spoko. Dobry żart.:pawel:

Mogłeś Krzychu dać wideo.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Boty teraz 

t3qkhrohrh321.jpg

Opublikowano

Niewolnicy marki nie mieli jaj, zeby walczyc z sonka jak wprowadzali platny online czy gierki za 80 euro. Xbox szanuje zdanie swoich konsumentow.

Opublikowano
9 minutes ago, 20inchDT said:

Niewolnicy marki nie mieli jaj, zeby walczyc z sonka jak wprowadzali platny online czy gierki za 80 euro. Xbox szanuje zdanie swoich konsumentow.

Płatny online wymyślił m$.

Opublikowano

No i co z tego? Łykajcie dalej spust ryana i tłumaczcie sobie, ze to dla dobra exów.

Opublikowano

Pan sony obniżył już ceny swoich gier słysząc niezadowolenie fanów? A no tak, przecież oni nie tyle co są niezadowoleni, oni chcą przyjąć jeszcze więcej na swoją mordę, z uśmiechem. 

Opublikowano

Czytam temat o awaryjnosci ps5 to sie zastanawiam czy nie trzeba zalozyc tematu "moje ps5 nie ma zadnych problemow" Moze ze trzy wpisy by sie znalazly. Niesamowite jaki to jest bubel

Opublikowano
Cytat

Czytam temat o awaryjnosci ps5 to sie zastanawiam czy nie trzeba zalozyc tematu "moje ps5 nie ma zadnych problemow" Moze ze trzy wpisy by sie znalazly. Niesamowite jaki to jest bubel

PS5 Yetiego i Mendrka chodzą jak ta lala, bezawaryjne xD :yao:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Fanex jak zwykle zadaje 100 pytań jak bot z czatu supportu ms . Co to za łeb jest.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Na huj klapiszcza nabijają sie z Desperados 3 w GP? 

Jakby dali w Plusie, to by piali jak poyebani że Sony daje nowiutkie gierki. Naprawdę w większości stare chłopy, a styki mają tak popalone. 

Jak piękne czasy PSX wspominam ze łzami w oczach, tak widzę dziś ze ten okres wyrządził wielu osobom krzywdę i mentalnie zostali w 97r. i myślą ze plejka i sony nadal są piękne. NO KU.RWA CHYBA NIE

Opublikowano
8 godzin temu, ASX napisał:

Właśnie ogłosili że wycofują się z podwyżki, a gierki free 2 Play nie będą wymagały abo 

Nie dziś to jutro.

Opublikowano
33 minuty temu, Czoperrr napisał:

Pan sony obniżył już ceny swoich gier słysząc niezadowolenie fanów? A no tak, przecież oni nie tyle co są niezadowoleni, oni chcą przyjąć jeszcze więcej na swoją mordę, z uśmiechem. 

07DEC3B2-421F-42A4-9AAB-D1DAD3F36517.jpeg

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to że poza tym tematem Xbox praktycznie nie istnieje. W realnym świecie liczy się tylko Sony i Nintendo. A Xbox to niszowa konsolka, ot taka ciekawostka, gadżet dla małego grona fanów gier których nie stać na dobry komputer do grania.

Opublikowano

Za to w dziale sony, to popularny temat jest o awaryjności i zamówienia xd

Opublikowano

no ja np mam dobry komputer na ktorym nie gram a tego paskudztwa pierdzacego nie chcialem bo inb4 wiedzialem jakie oni badziewie produkują tak ze próbuj dalej

Opublikowano
31 minut temu, Andrew21 napisał:

Najśmieszniejsze jest to że poza tym tematem Xbox praktycznie nie istnieje. 

Fakt, ciagle niedostępny żeby kupić.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Chyba u Ciebie. W PL zalega na półkach. 

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Niedostepny? XD Chyba w osiedlowych spozywczakach i automatach z napojami

Opublikowano

Pojawia się i znika, w Irlandii jest niedostępny od dnia premiery po dziś dzień.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.