Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Miałem nadzieje ze zaczną się argumenty o grach a nie indykach z GP. Widzę jednak ze banda chuja nadal biega z piana a ustach bo gra na XsX gorzej wyglada. XD Wystarczy fota z dziurawymi skarpetami i tancza z cieczka jak jaskiniowcy wokół ogniska. Pogódźcie się kurwa z tym ze XsX to wydmuszka - dobry czwarty sprzęt do grania po ps, ns i pc. Hahahah. A ci jeszcze kurwa bronią ten kawałek plastiku jak czestochowy najman. Śmiech XD 

19 godzin temu, LiŚciu napisał:

giphy.gif

I wyjebalo liściowi dupe xD

Opublikowano

HAHA TA GRAFA NA PS4.5

loading o 10 sekund szybszy na xboxie :fsg:

Opublikowano

Proszę o jeden dzień bez totalnej kompromitacji Paystation 5.

Nie proszę o 10 dni bez totalnej kompromitacji Paystation 5, to nierealne.

Nie proszę o 5 dni bez totalnej kompromitacji Paystation 5, bo wiadomo, tak sie nie da.

Nie proszę o 3 dni bez totalnej kompromitacji Paystation 5, bo 3 dni to jednak całkiem sporo.

Proszę o 1 [słownie: JEDEN] dzień bez totalnej kompromitacji Paystation. Jeden cholerny dzień, czy to tak wiele?

A myślę, że i CW stałoby się ciekawsze i klaperstwo dostałoby jakis promyk słońca w swoim poniżającym żywocie niewolnika marki.

Apeluję więc do zielonych koneserów gejmingu, dajcie sobie na luz chociaż na jeden dzień, dajcie nam jeden dzień bez totalnej kompromitacji Paystation.

Przy okazji liściu, whisker, Yeti i  reszta niebieskiego robactwa tez mogłaby zamknąc mordy, bo to oni swoimi urojeniami i wysrywami najbardziej kompromitują markę.

Opublikowano

Ale w ostatnich dniach jest pogrom xboxa :D ale dobrze trzeba ciagle teoretykom argumentować jaki to złom. 

Kolejny miesiąc i znowu bez gier a płacić trzeba, czujecie 3 miesiące bez ani jednej gry killera? No chociaż żeby tak 9/10 wpadło albo jakiś dobry singiel a ru posucha i frustracja na CW hehe

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Kolejny miesiąc i znowu bez gier a płacić trzeba, czujecie 3 miesiące bez ani jednej gry killera? No chociaż żeby tak 9/10 wpadło albo jakiś dobry singiel a ru posucha i frustracja na CW hehe

Racja, biedny Liściu.

Opublikowano

Boty na plecach, Xbox na plecach. A już się wydawało ze trochę pokory nabrali ale nie, dalej majaki , brak RT, brak gier, brak narzędzi, brak nadziei - taki żywot zielonego popapranca. Jakby Spencer tu wlazł i poczytał takiego d-e-e czy innego exacta to by sam sobie pętle na szyi zawiesił. Ale pogrom 12 terafankow. Jest dokładnie jak mówiłem :bunny:

Opublikowano
16 minut temu, Whisker napisał:

Ale w ostatnich dniach jest pogrom xboxa :D ale dobrze trzeba ciagle teoretykom argumentować jaki to złom. 

10 minut temu, LiŚciu napisał:

Boty na plecach, Xbox na plecach. A już się wydawało ze trochę pokory nabrali ale nie, dalej majaki , brak RT, brak gier, brak narzędzi, brak nadziei - taki żywot zielonego popapranca. Jakby Spencer tu wlazł i poczytał takiego d-e-e czy innego exacta to by sam sobie pętle na szyi zawiesił. Ale pogrom 12 terafankow. Jest dokładnie jak mówiłem :bunny:

182-1827781_troll-face-meme-angry-happy-

Opublikowano

Też macie wrażenie, że chlor powtarza jak zaklęcie słowa "fakty" i "argumenty" licząc, że jak mocno uwierzy w to, że właśnie takowymi dysponuje to inni też uwierzą? Bo ja mam.

Opublikowano

Ty to masz majaki od monsterów :D nikt moich argumentów nie podważył, ktoś tam probowal ale tekstami tylu „liczy się moje zdanie a nie dziennikarzy czy pro gamerów” to żadna kontra, desperaci ;)

Opublikowano

Przyjacielu, myslę że nikt po prostu twojego bełkotu nie traktuje serio  :xboss:

Raczej cos jak wysrywy Frostiego.

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

argumenty łiskera

div201vpkcv.png

No akurat na tych screenach to na XBOXie takie gówno rozmazane trochę :notbad:

Opublikowano

Gowno rozmazane i mleko na 3/4 ekranu a na GodStation5 legancki kontrast i grafa jak zycie, incz dzieki za to co robisz dla sonki :)

Opublikowano

Na xboxie jest mgła, dym i realistyczne oświetlenie, ale próbujcie dalej. Jeszcze zamiast odbić jest jakieś guano.

Opublikowano
4 godziny temu, YETI napisał:

W końcu dla PANA to, nie dla karalucha, wy macie medium :yao:

Ewidentnie zła passa w polskim gamedevie, a miało tak dobrze być:/

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Co za czas zeby byc gamepassowcem. Chcialem sobie pyknac w What Remins of Edith Fitch bo po Medium mam wkretke w symulatory chodzenia najlepiej z zagadka. Widze ze bylo w plusie ale nie dodalem do bilbioteki, na ps store 84zl, no nie usmiecha sie wyskakiwac prawie ze stowki za gierke do zrobienia na jednym posiedzeniu. Poczekam na promke. Wchodze w gamepassa i co widze?

Spencer, lap plusa scoorwysynu

schabek taki wielki bojownik $ony, ale jak przychodzi co do czego, to ogon podkulony i Spencer król, bo chujowo tak za gierkę płacić 84zł. I te klapy mają czelność bronić gier za 3 i pół bomby w CW :yao:

Opublikowano
10 minut temu, Shago napisał:

schabek taki wielki bojownik $ony, ale jak przychodzi co do czego, to ogon podkulony i Spencer król, bo chujowo tak za gierkę płacić 84zł. I te klapy mają czelność bronić gier za 3 i pół bomby w CW :yao:

Niektórzy potrafią wytrzepać buty i normalnie gadać o grach, niebieskim tez nie odpierdala jak zielonym. Natomiast zielony karaluch nie mając argumentów biega po tematach i wkleja do CW - taki obraz bota gdy XsX zawodzi po całości. 

btw: fajny screen Inch - taki na korzyść sonki:kaz:

Opublikowano

Ja tylko obnażam hipokryzję. Cóż poradzę, że klapy są w tym mistrzami :dunno:

I to nie ja w porównaniu do Ciebie spędzam tutaj całe dnie. Wychodzi więc chyba na to, że Ty czujesz jakiś zawód mając obie konsole, a i tak nawalajac tutaj posty niczym John Rambo z karabinu.

Edytowane przez Shago

Opublikowano
3 minutes ago, Shago said:

Wychodzi więc chyba na to, że Ty czujesz jakiś zawód mając obie konsole, a i tak nawalajac tutaj posty niczym John Rambo z karabinu.

Kupił dwie. Zabrakło na gierki. Jest czas na CW i udawanie eksperta. Nie skończył żadnej gry na next genie jeszcze.

Opublikowano

o co chodzi z tym Divisionem na PS5, bo jest to tak wykastrowane, że aż mnie dziwi

Opublikowano

Aaaaaaa ta zielona coorwa obesrana nawet filmu na bd dobrze wyświetlić nie może xxxDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.