Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Donatello co ty taki agresywny jestes dzis

Ten Donatello to jakiś Wasz kolejny popychacz zaraz po Philu?

1 minutę temu, Czoperrr napisał:

słaba psycha

OK platynowy twardzielu :bye:

Opublikowano

donatello już na krawędzi, jakie te klapy są przyjebane :/ 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Tatusiek, Ciper i 20 cali w Pupci - chyba nie na takich obrońców liczył Phil :(

Edytowane przez izon

Opublikowano

I to bronić konsoli bez gier w tym roku, schizofrenia w chuj xD

Opublikowano

Pupcia w to nie mieszaj

the-elder-scrolls-v-skyrim-steelbook-edi

Ekskluzywna edycja skyrim tylko na xboxie :sir: Niedługo będzie to samo z pozostalymi grami tego legendarnego wydawcy

Opublikowano

Donatello zaraz znowu wybuchnie, oby tym razem nie na pada  :/ 

Mega durne te klapy w tej edycji cw

Opublikowano
24 minuty temu, 20inchDT napisał:

Pupcia w to nie mieszaj

the-elder-scrolls-v-skyrim-steelbook-edi

Ekskluzywna edycja skyrim tylko na xboxie :sir: Niedługo będzie to samo z pozostalymi grami tego legendarnego wydawcy

Oj bidoki, retromaniaki teraz będą się jarac tytułem, ktory wszyscy zdążyli ograć 8 lat temu:facepalm:

Opublikowano

Chcecie mi powiedzieć ze ta maskotka

tu walczy o markę PlayStation a nie ma nawet PS5?

o kurwa xD

To się staje powoli tradycja, to nie hobby, to religia.

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Ja naprawdę się spierdolę ze śmiechu jak te gnioty nie będą jednak eskluzywne:rofl:

No przecież będą na laptopie i tv z aplikacja gf now.

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

To się śmiej, mamy na to wyjebane, nie cebulimy i nie liczymy każdego grosza jak użytkownicy xścmieciary, dla nas liczy się jakość i wybór, a nie to co Phil wrzuci do tego gara z retrosami..

boże xD

przepłacanie za gry, przepłacanie za konsolę kupowaną od scalperów, przepłacanie za akcesoria, przepłacanie za abonament a w temacie o pre-orderach narracja jak z jakiegoś klubu elitarnego że hobbyści nie mają problemu z wydawaniem kasy na swoje hobby xDDDD

konsola zrobiona z plastiku po serkach wiejskich z Piątnicy ale wystarczy obietnica kolejnego 3rd-person-action-adventure-lgbt-open-world-ze-szczypta-pieprzu i znowu odlecieliście na swojej chmurce cytrynówce (poza Whiskerem, ten to wiadomo na czym)

od tego huśtania się czwarty miesiąc na linie w spidermanie już wam się poprzestawiało w głowach i czytam tu jakieś wysrywy o GT najlepszych symulatorze, xboxa bez gier na ten rok, ps5 pełnego exów no bo SKAKANIE SZMATA ZA 350ZŁ UNIKALNE DOŚWIADCZENIE, CO TAM KRZYCZYSZ KURWO XBOKSIARZU?

naprawdę nie wiem czemu jeszcze Sony nie wpadło na pomysł sprzedawania jakiś napojów typu Gamer fuel z logiem Playstation to byście kupowali jak pojebani mimo podatku cukrowego, a i Whisker odstawił by łychę i przestał pierdolić głupoty

zamiast roztrząsać się na 500 ponad stron nad pseudo wyższością zrogowaciałego PS5 to skończcie na swoim klasycznym "co sonka to sonka" to przynajmniej będzie to zgodne z prawdą czemu przepłacacie

Opublikowano
11 godzin temu, Whisker napisał:

to nawet kilku użytkowników zrobiło was w chuja a wy się nabraliście

db0.jpg

Opublikowano
W dniu 19.02.2021 o 15:29, 20inchDT napisał:

Niedługo xbox kupi segę, to prawie jak dreamcast :lapka:

Dreamcast miał znaczek "powered by Windows" na obudowie i ABXY na padzie - tak na dobrą sprawę to był XBOX 0 :notbad:

Zwłaszcza, że na pierwszym klocku wiele dreamcastowych serii dostało swoje ładniejsze wersje i kontynuacje. 

Zresztą nawet dziś Xbox kojarzy mi się z konsolą Segi, ma ten sam arcade'owy feeling we flagowych seriach, zwłaszcza FH, które od razu przypomina o dreamcastowych korzeniach :wub:

Opublikowano

Tylko że wtedy nikt nie narzekał na innowacje jakie wprowadzał, na przykład VMU a teraz fanboje by się zleciały że gówno, że na co a po co :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Nawet polskie tech portale już yebią Sonkę

Cytat

Po ponad 3 miesiącach zabawy na nowej konsoli Sony, wbiciu platyny w Astro’S Playroom, dwukrotnym ukończeniu nowego Spider-Mana i kilku nieudanych próbach przekonania się do Demon’s Souls (nie oszukujmy się, to nie jest gra dla każdego) coraz częściej bowiem łapie się na tym, że zamiast pozostałych nextgenowych tytułów wracam do przysłowiowych staroci z PlayStation 4

https://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/ps5-jest-jak-pc-gdzie-to-next-genowe-granie.html

:dafuq:

Opublikowano

U mnie podczas grania warunki laboratoryjne, TV Volume na 10 (skala do 100), 2 m od kanapy no i słychać. Pojechałem do znajomych, mowię sobie, sprawdzę jak konsola kumpla hałasuje, ale salon większy, siedziałem dalej, kino domowe, dwójka dzieci, nie było szans cokolwiek usłyszeć :D

jak komuś przeszkadzają cewki to niech sobie dzieci narobi i będzie git majonez.

Opublikowano
Cytat

nie czekałem aż ceny spadna i chyba w grudniu wzialem na olx za 3250

Tylko cucki kupują od scalperów

Opublikowano
Cytat

Też mam problem z cewkami i nie wiem co z tym robić. Na YT od groma filmów prezentujących coil whine, nawet takie gdzie gość prezentuje 3 konsole obok siebie i każda brzęczy. Zaczynałem od TLOU2 było w miarę cicho, ostatnio zacząłem grać w Cyberpunk, Jedi Fallen Order i już w grach 60 fps cewki mają niezłą imprezę. Jak czytam opowieści z wysyłki do sony to krew mnie zalewa. Jest tu ktoś kto reklamował cewki i dostał naprawioną konsolę ? Z chęcią bym ją oddał to zaprzyjaźnionego serwisu, zalanie cewek, kondensatorów i święty spokój. Od tego pomysłu trzyma mnie jeszcze gwarancja, bo awaryjność PS5 jest niestety duża. Przesyłam dla ciekawskich mój film (polecam oglądać w słuchawkach).
Trochę się zawiodłem, kupując PS4 w 2013 roku męczyłem się z odrzutowcem po 2 minutach grania. Wymieniałem konsolę w sklepie, bez różnicy. Tyle nerwów mnie to kosztowało, a z PS5 powtórka, lecz tym razem cewki.

Robią drugi raz to samo i oczekują innych rezultatów. Szaleńcy. Te cewki to może donatello zaleje.

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Robią drugi raz to samo i oczekują innych rezultatów.

giphy.gif

Opublikowano

Inch jaki znudzony - post pod postem żeby coś ruszyć temat. Ale kurwa chłopie - co Sonka to Sonka a xsmieciara znowu tyły szoruje. Co zrobisz jak nic nie zrobisz:dunno:

Opublikowano
8 godzin temu, MaZZeo napisał:

boże xD

przepłacanie za gry, przepłacanie za konsolę kupowaną od scalperów, przepłacanie za akcesoria, przepłacanie za abonament a w temacie o pre-orderach narracja jak z jakiegoś klubu elitarnego że hobbyści nie mają problemu z wydawaniem kasy na swoje hobby xDDDD

konsola zrobiona z plastiku po serkach wiejskich z Piątnicy ale wystarczy obietnica kolejnego 3rd-person-action-adventure-lgbt-open-world-ze-szczypta-pieprzu i znowu odlecieliście na swojej chmurce cytrynówce (poza Whiskerem, ten to wiadomo na czym)

od tego huśtania się czwarty miesiąc na linie w spidermanie już wam się poprzestawiało w głowach i czytam tu jakieś wysrywy o GT najlepszych symulatorze, xboxa bez gier na ten rok, ps5 pełnego exów no bo SKAKANIE SZMATA ZA 350ZŁ UNIKALNE DOŚWIADCZENIE, CO TAM KRZYCZYSZ KURWO XBOKSIARZU?

Wyzywają innych od alkoholików, a sami piszą co najmniej po jednej małpce do śniadania. Tylko dla xbota normalne dyskuje o NOWYCH grach, konsolach, akcesoria i chęć normalnego zapłacenia za te produkty to coś dziwnego. Dla zielonego żula płacenie za produkty związane ze swoim hobby to PRZEPŁACANIE. Dla xbota to nie jest normalne, że w wątku o next genie połowy dyskusji nie zajmuje wątek przycebulenia na abonamencie.

Xbot też nie dostrzega, że na premierę PS5 Sony wydaje jako flagowy tytuł grę skierowaną bardziej do hardcorowego gracza niż fanów The Last Of Us 2 (tfu!).

Zarzut w kierunku wygląda konsoli ze strony osób, które zachwycają się prostokątnym dekoderem przemilczę:facepalm:

Opublikowano

Masakra kupić konsolke z takim cewkami. Ja ze wzgledu na komfort i zdrowy słuch mojej rodziny nigdy nie wybrałbym tej playszmaty więcej 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.