Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Gdyby to Sony kupiło Bethesde, powiedziałbym, no ciekawy ruch, trzeba będzie zakupić plejke szybciej niż planowałem. Ale dla niebieskiego karalucha kupno xboxa jest nie do pomyślenia, masakra jak można być takim klapem. 

Absolutnie nie, chętnie bym kupił xa, tylko do retrosow wystarcza mi PC.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Mój przyszły (...) już czeka

xd

Opublikowano

Jedynie Doom i Wolf od Bethesdy mnie od zawsze jarał. Reszta meh. Jeszcze Dishonored ale Arkane póki co robi Deathloop. 

Zielona zaraza się szerzy. Rycerze PlayStation, miecze w dłoń i wyplenić raz na zawsze to plugastwo. 

Opublikowano
Teraz, Nemesis napisał:

Rycerze PlayStation, flaszki w dłoń i widzimy się u Mietka pod monopolowym. 

ftfy

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

Gdyby to Sony kupiło Bethesde, powiedziałbym, no ciekawy ruch, trzeba będzie zakupić plejke szybciej niż planowałem. Ale dla niebieskiego karalucha kupno xboxa jest nie do pomyślenia, masakra jak można być takim klapem. 

Kupno xboxa to nie problem tylko musi nadejść ta chwila, aż te gry zaczną wychodzić. 

Druga sprawa to, ze dorosłe życie i dwa sprzęty nie idą w parze:nosacz2:

Opublikowano

Sony nie ma żadnych gier, klapy potwierdzają.

Opublikowano
2 minuty temu, Nemesis napisał:

. Reszta meh.

Oho, już się zaczyna. Niebiescy popierdoleńcy sprowadzą wszystko do tego, że każdy wydawca 3rd party zły, MS najgorszy, ale ku,rwa niebieska jedyna dobra firma, najlepsze gry wydają. Reszta gówno. xd

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:

Jaka ulga :obama:

ca2d192dff25020a459a7c42810f343d.jpg

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Nic dziwnego, że taki Xśmieć Defence Force dzisiaj na forumku, wszak takie hity od Bethujni są pisane pod jego posiadaczy:

W dniu 5.01.2020 o 18:56, 20inchDT napisał:

@grzybiarz Jeżeli grało się tobie dobrze w poprzednie Fallouty Bethesdy to 76 też tobie się spodoba. Za takie grosze warto samemu zagrać i ocenić, a nie słuchać się ludzi, którzy nigdy nie grali i hejtują dla zasady.

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

xd

Jescze będzie razem pływać po morzach, ty z koszem do śmieci pod tv, jak z nowiutkim oledzikiem z 2021 :banderas:

Opublikowano
10 minut temu, Czoperrr napisał:

Gdyby sony kupili bethujnie to bym chyba wstydzil sie przyznawac do playstation i zostal botem

Cale szczescie crapy sie przyciagaja i bethesda tam gdzie jej miejsce

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Oho, już się zaczyna. Niebiescy popierdoleńcy sprowadzą wszystko do tego, że każdy wydawca 3rd party zły, MS najgorszy, ale ku,rwa niebieska jedyna dobra firma, najlepsze gry wydają. Reszta gówno. xd

Jaka PROJEKCJA ;)

Opublikowano

Prawilnie przypominam klapom, jakby zdążyli zapomnieć, jakiej platformy będą potrzebować do ogrania gier Bethesdy. 

image.png.b325f27ef039e2bace1f395a803b3160.png 

Opublikowano

Proszę nie narzucać ulubionej rozrywki elektoratu Xbox. My nie musimy się upijać, żeby zapomnieć. Takich gier się NIE DA zapomnieć.

Spoiler

giphy.gif

Opublikowano

Dzisiejszy meltdonwn użytkownika Rozi zrozumiały, tyle jego ulubionych serii należy teraz do znienawidzonej przez niego korporacji, że chyba też bym się wkurwił i pierdolił głupoty.

image.thumb.jpeg.89ec92c4d31674f84fe0b8a320d1f500.jpeg

image.thumb.jpeg.28627826ee73451c2a95e2f6a058909f.jpeg

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Absolutna bzdura.

Absolutna prawda. Mnie samego od maja czeka okazjonalne granie do odwołania :nosacz2:

Opublikowano
7 minut temu, Rozi napisał:
Nic dziwnego, że taki Xśmieć Defence Force dzisiaj na forumku, wszak takie hity od Bethujni są pisane pod jego posiadaczy:

Trzeba przyznać, że pasibrzuch trafił idealnie z tym zakupem, wpasują się w tą trzecią ligę devow perfekcyjnie. 

0455b070a4624531a38f8e182ebe6e06.jpg

Opublikowano
Teraz, PanKamil napisał:

Absolutna prawda. Mnie samego od maja czeka okazjonalne granie do odwołania :nosacz2:

Proszę Cię. Mam znajomych z dziećmi którzy mają czas na rodzinę i wszystkie konsolę, studentów i pracujących dorosłych którzy zarządzają czas między znajomymi, grankiem, siłownią i hobby. Wszystko da się ogarnąć.

Opublikowano

A są też WoWiarze pierdoleni, co nie mają na nic czasu i tak leci to życie!

Opublikowano

I grać jak robot? Może kurwa jeszcze ze stoperem i robić listę gierek w excelu ile się gier skończyło masakra 0 duszy, brzmi jak granie na playstation

Opublikowano

VS

indyk za 350 zł, gierka dla dzieci, DLC na 4h do spajderśredniaka za 350 PLN i remake 20 letniej gierki za 3 i pół bomby xDD

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

A są też WoWiarze pierdoleni, co nie mają na nic czasu i tak leci to życie!

Wowik + cw, podobno najlepszy zestaw, przynajmniej jeden na nim leci już od 8 lat. 

Opublikowano

Klapy zgodnie z oczekiwaniem, odpalają na YouTube " Top 100 PSOne hits" i płacząc w poduszkę wspominają jak to kiedyś było:reggie:

Co za niebieskie PRZEGRYWY!!! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.