Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Shago napisał:

No i mamy pierwszą reklamację na forum PS5. Szybko poszło :)

Spokojnie - mam cynk że wszystkie posty z awariami będą usuwane żeby było 100% działających sztuk.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minutes ago, Shago said:

No i mamy pierwszą reklamację na forum PS5. Szybko poszło :)

Nie jest łatwo włożyć płytę odpowiednią stroną do napędu, widziałem już kilka takich "usterek" na YT. 

Opublikowano

No, ale to jest beka, że posty z awariami są usuwane. A wejdzie ci taki śmieć inferi i zrobi chlew w postach i sobie bezkarnie pisze, że jego racja jest mojsza i najmojsza lol.

Opublikowano

Było do przewidzenia, że takie problemy będą z czytnikami. 

Jeśli ktoś jest praworęczny, to włożenie płyty do pionowo ustawionej konsoli jest bardzo nieintuicyjne i się niewygodnie rękę wykręca.
Problemu by nie było, gdyby konsola do pozycji poziomej przechylała się na lewo.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Mamy oficjalne info

tvpis1db60e.jpg

Opublikowano
10 minut temu, Wiolku napisał:

Zielony Frojd pie.rdol.ony xd Spójrz na siebie

Dzięki, ale tu wystarczy nie być je,banym głąbem żeby zauważyć że rozi i schabek odkleili się po całości w ostatnich tygodniach.

a fakt że ich tak ochoczo bronisz stawia Cię raczej w tym nieszczęsnym gronie :) 

Opublikowano

No ale z klapow nikt nie latal po calym temacie zakupow growych i walil minusami wszystkim co kupili cos zwiazanego z xboxem :D

Opublikowano
Teraz, Ma_niek napisał:

No ale z klapow nikt nie latal po calym temacie zakupow growych i walil minusami wszystkim co kupili cos zwiazanego z xboxem :D

Oj mylisz się, użytkownik @ciwa22 zadbał żeby każdy nowy Xbox dostał minusa

Opublikowano

Polecam jego post w temacie Xboxa w którym zupełnie serio tłumaczy dlaczego Xbox nie ma duszy xd

Opublikowano
22 minuty temu, Faka napisał:

No, ale to jest beka, że posty z awariami są usuwane. A wejdzie ci taki śmieć inferi i zrobi chlew w postach i sobie bezkarnie pisze, że jego racja jest mojsza i najmojsza lol.

Jaki inferi jak to jerome skrrrt jest przecież.

Opublikowano

Ja to wiem, że żulom, także yebać. Tak czy siak, nawet po żulomie nie jest sprzątane.

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał:

Oj mylisz się, użytkownik @ciwa22 zadbał żeby każdy nowy Xbox dostał minusa

Chyba raczej, żeby każdy zakup bez loga Sony dostał minusa :D Nowe grafiki do pieca minusował jeszcze przed premierą XSX.

Opublikowano

Widocznie twoja karta graficzna miała zbyt mało duszy

Opublikowano

Pamiętam, ze mnie tez kiedys zasypywal minusami, ale niestety nie pamietam za co xd chyba za bekę z tego postu o duszy

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
1 godzinę temu, MYSZa7 napisał:

bydleciątko

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jakiś nowy mem na forumku? 

Opublikowano

O (pipi)a któremu to dzbanowi takie numery? XD Co za (pipi)any plejśmieć.

A nie, czekaj to mi, i może go po prostu nie wyłączyłem albo faktycznie rozładowałem ale widzę narracja "DS się rozładowują" wjechała.

Ten temat jest genialny i nie wiem jak dorośli ludzie mogą mieć na to czas. Rozumiem, że 99 procent to posty dla beki, ale szanuję za tyle wolnego czasu na pisanie tych sucharów. Mam co czytać w pracy.

Opublikowano

Albo zle ci pokazalo w menu i wcale nie byl w polowie naladowany

4h pracy na baterii master race

Opublikowano

A kij go tam wie jak będzie drugi raz taki numer to wtedy można coś szukać. Na razie to pierwszy taki przypadek więc pewnie ja coś po(pipi)ałem ale nie wiem kiedy miałem go rozładować.

Opublikowano

Nikt nie ma czasu wam odpisywać co

Opublikowano

Będą już w poniedziałek jakieś gierki na pchlim do kupienia?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.