Opublikowano poniedziałek o 17:395 dni Czytam że przejście gry ma zająć około 20 godzin. Idealny czas dla zapracowanych tatusiów po 30-tce czyli dla mnie.
Opublikowano poniedziałek o 17:555 dni To zależy też od stylu gry pewnie. Dużo? Mało? Uncharted 4 siadło mi w 15h, a sporo zaglądałem po kątach na Madagskarze, więc pewnie z 2h można było z tego urwać. Jeśli nawet będzie to minimum 15h przy gnaniu na pałę na easy, to też dobry wynik.
Opublikowano poniedziałek o 18:585 dni Ciekawe czy będzie duzo hitmanowych opcji na przejście każdego etapu ponownie, w sumie każdego Hitmana z trylogii dało się przejść calego w mniej jak pół godziny, oczywiście nie za pierwszym razem
Opublikowano wtorek o 07:125 dni Chyba mówili, że będzie można przejść każdą misję na różne sposoby, czyli pewnie mają na myśli to co w Hitmanie, że można się przebrać za ogrodnika, piekarza, ochroniarza czy baletnicę i zlikwidować cel poprzez podążanie za fabułą danego przebrania. No i misje można powtarzać tak samo jak w Hitmanie. Chociaż tak jak piszę to jeszcze mi się coś kojarzy, że będzie opcja rozmowy z npc żeby nas po prostu wpuścili, ale nie wiem na jakich zasadach ma to działać, bo raczej punktów w retorykę nie będzie można rozdawać xd
Opublikowano wtorek o 07:315 dni 15 minut temu, rafanus2 napisał(a):będzie opcja rozmowy z npc żeby nas po prostu wpuścili, ale nie wiem na jakich zasadach ma to działać, bo raczej punktów w retorykę nie będzie można rozdawać xdTo chyba pokazywali na tym gameplayu podczas dedykowanego sop - na przykład najpierw znajdujesz coś co można łatwo podpalić, a potem mówisz strażnikowi, że tam "styrta się pali" i przejście wolne 20h na przejście gry? Idealnie. Ja 15-godzinną Pragmatę przechodzę już prawie trzeci tydzień. W ogóle w lato już jakoś się nie chce siedzieć przy 100h molochach.
Opublikowano wtorek o 15:265 dni Nawet podoba mi się rozgrywka, ale jak to chrupie na zwiastunach, to aż głowa mała
Opublikowano wtorek o 15:415 dni 14 minut temu, McDrive napisał(a):Nawet podoba mi się rozgrywka, ale jak to chrupie na zwiastunach, to aż głowa małaUnril i wybuchy to nie może nie przyciąć :D.8 godzin temu, MBeniek napisał(a):To chyba pokazywali na tym gameplayu podczas dedykowanego sop - na przykład najpierw znajdujesz coś co można łatwo podpalić, a potem mówisz strażnikowi, że tam "styrta się pali" i przejście wolne 20h na przejście gry? Idealnie. Ja 15-godzinną Pragmatę przechodzę już prawie trzeci tydzień. W ogóle w lato już jakoś się nie chce siedzieć przy 100h molochach.20h na tego typu grę to nawet dużo, pytanie, czy przejście stealth, czy combat, ale raczej mix. 15h godzinne Uncharted 4 uchodzi za grę bardzo długą w tym gatunku :D.8 godzin temu, rafanus2 napisał(a):Chyba mówili, że będzie można przejść każdą misję na różne sposoby, czyli pewnie mają na myśli to co w Hitmanie, że można się przebrać za ogrodnika, piekarza, ochroniarza czy baletnicę i zlikwidować cel poprzez podążanie za fabułą danego przebrania. No i misje można powtarzać tak samo jak w Hitmanie. Chociaż tak jak piszę to jeszcze mi się coś kojarzy, że będzie opcja rozmowy z npc żeby nas po prostu wpuścili, ale nie wiem na jakich zasadach ma to działać, bo raczej punktów w retorykę nie będzie można rozdawać xdBędzie mechanika blefowania.
Opublikowano wtorek o 16:555 dni Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Unril i wybuchy to nie może nie przyciąć :D.Jaki "unril", skoro to na ich autorskim Glacier ma śmigać?
Opublikowano wtorek o 17:165 dni No ciekawe czy ogarną na premierę, Hitmany na poprzedniej generacji wyglądały bardzo dobrze i bardzo dobrze działały
Opublikowano wtorek o 17:265 dni A to pewnie będzie śmigać jak należy. 10 minut temu, Bartg napisał(a):No ciekawe czy ogarną na premierę, Hitmany na poprzedniej generacji wyglądały bardzo dobrze i bardzo dobrze działałyCo do Hitmanów, to wlasnie ogarnąłem, że po Hitmanie na PS4 wyszły jeszcze jakieś dwie części, warto ograć? Jest więcej fabuły, niż w Hitman 2016?
Opublikowano wtorek o 18:144 dni Ale Hitmany były dużo spokojniejsze. Tutaj przy akcji wyraźnie widać to chrupanie i muszą to ogarnąć, żeby dało się grać na grubasach. 1080p30 nadchodzi
Opublikowano wtorek o 19:284 dni 2 hours ago, KrYcHu_89 said:A to pewnie będzie śmigać jak należy.Co do Hitmanów, to wlasnie ogarnąłem, że po Hitmanie na PS4 wyszły jeszcze jakieś dwie części, warto ograć? Jest więcej fabuły, niż w Hitman 2016?Jest jest, na końcu wracamy w zasadzie do tego, skąd się 47 wzial. Fabula mniej istotna, 3 cześć ma fenomenalne mapy. Dartmoor i misja prosto z Na Noże fenomenalna. Dobra dwójka też miala tluste mapy, juz zapomnialem - wyścig F1 w Miami, senne amerykańskie miasteczko czy Haven Island na Malediwach z dlc do dwójki to chyba moja ulubiona z całej trylogii obok Sapienzy z pierwszej części.
Opublikowano środa o 20:363 dni Informacje zebrane z dzisiejszego Q&A z twórcami i jednocześnie potwierdzenie dwóch trybów graficznych na konsolach - jakość i wydajność.https://www.gfinityesports.com/article/007-first-light-everything-we-learned-from-io-interactives-developer-livestream
Opublikowano czwartek o 07:383 dni Tak patrzę na te gameplaye i sobie myślę, że kurde, chętnie bym pograł w nowe Syphon Filter od tych ziomków. Mają doświadczenie w grach single player, potrafią w skradanie, akcja też wygląda konkretnie, SF to w sumie też zawsze były klimaty Bonda/Mission Impossible, trochę Hitmana. Mogłoby ich Sony zwerbować i zamiast kolejnego skazanego na porażkę flopa a'la Concord sypnąć hajsem na dobrego, szpiegowskiego singla. Ale to chyba tylko w jakimś alternatywnym uniwersum, bo w naszej zjebanej linii czasowej nie ma na to co liczyć Edytowane czwartek o 07:403 dni przez Josh
Opublikowano czwartek o 08:113 dni Lepiej niech się Sonka od nich odjebie. Szkoda takiego studia na zagonienie ich do robienia szpiegowskiego gaasa z postaciami typu mulatka xxl z protezą nogi.
Opublikowano czwartek o 09:013 dni Godzinę temu, Josh napisał(a):Tak patrzę na te gameplaye i sobie myślę, że kurde, chętnie bym pograł w nowe Syphon Filter od tych ziomków. Mają doświadczenie w grach single player, potrafią w skradanie, akcja też wygląda konkretnie, SF to w sumie też zawsze były klimaty Bonda/Mission Impossible, trochę Hitmana. Mogłoby ich Sony zwerbować i zamiast kolejnego skazanego na porażkę flopa a'la Concord sypnąć hajsem na dobrego, szpiegowskiego singla. Ale to chyba tylko w jakimś alternatywnym uniwersum, bo w naszej zjebanej linii czasowej nie ma na to co liczyć No mi się od dawna marzy połączenie SF z uncharted, ale z tego co widzę dostanę to już w maju.