Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Przez brak preloadu pograłem tylko przez dwie godziny, ale wrażenia bardzo pozytywne. Wprowadzenie się trochę ciągnie, ale fajnie przybliża główne postacie i podstawowe mechaniki rozgrywki. Faktycznie jakby się grało w film o początkach nowego Bonda.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jestem już za misją z trailerów. Gra się przyjemnie, choć sam początek był dość nudny. Sporo tam zbędnego chodzenia, cutscenek, gadaniny, a tutorialowe scenki treningowe trwają zdecydowanie za długo. Pierwsza prawdziwa misja to z kolei to masa skradania i łażenia trochę w stylu Hitmana, z kilkoma sposobami na odnalezienie celu.Jednak fani łysola 47 raczej będą jednak zawiedzeni, bo nie ma tu aż takiej swobody -nie ma kilkudziesięciu sposobów na rozwiązanie sytuacji. Praktycznie każde rozwiązanie sprowadza się do zhakowania jakiegoś elektronicznego ustrojstwa albo przewrócenia czegoś, żeby narobić hałasu, a potem zakradnięcia się za przeciwnika i obalenie. Nie można się przebierać, wtapiać w tłum czy nawet chować "zwłoki". Gram na najwyższym poziomie trudności, ale szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, co on w ogóle zmienia, wyzwanie jest do tej pory banalne. Za zawalenie skradania praktycznie nie ma żadnych konsekwencji. Jeśli nie uda ci się przemknąć po cichu, nie trzeba się martwić: po prostu bez problemu obija się kilkunastu przeciwników i po sprawie. Gunplay jest ok, lepiej, niż się spodziewałem. Cały fragment na lotnisku z trailerów to był mega fun i wyglądał epicko, destrukcja otoczenia robi robotę. Scena akcji w samolocie też była kozacka -można sterować samolotem i rozwalać przeciwników, mocno przechylając go na boki podczas strzelania, przez co wrogowie latają po całej kabinie.okaż ukrytą zawartośćSama walka wręcz, która jak na razie stanowi większość starć, jest naprawdę dobra, aczkolwiek zbyt łatwa. To taka uproszczona mechanika z serii Batmana?, ale dość przyjemna. Starcia są ciężkie, mięsiste i dają świetne odczucia. Do tego praktycznie wszystko da się zniszczyć, a postacie reagują w czasie rzeczywistym na otoczenie. Graficznie jest ładnie, ale bez większych zachwytów - wszystko wygląda solidnie, ale nic nie wybija się szczególnie mocno. Całość jest bardzo Hitmanowa? w odczuciu: podobna stylistyka, zbliżone UI i sporo NPC-ów w jednym miejscu, co daje ten charakterystyczny, gęsty klimat.Za to optymalizacja moim zdaniem jest bardzo dobra. Wrzuciłem wszystkie suwaki w prawo, odpaliłem gierkę bez żadnego upscalera i chodzi jak masełko, zero stutteru.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 godziny temu, Bartg napisał(a):Chyba nie będzie tak źle ze sprzedażą elegancko, już widzę od rana bólduperów, że gra jest woke slopem jak mixtape xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ci wszyscy twitterowi specjaliści od gier woke to mają naprawdę nieźle nawalone we łbie. Mam nadzieję, że ktoś to specjalnie robi żeby kliki nabijać. Proto Woke M xD
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Bez kitu, niczym się te typy nie różnia od zjebów z resetery co płakały o ładne duperki w Stellar Blade.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To już odklejka. Nazywanie tego "woke” tylko dlatego, że rządzi kobieta, to szukanie dziury w całym. Od lat szefową Bonda w MI6 jest przecież M - kobieta. Przecież Judi Dench rządziła Bondem (zarówno Brosnanem, jak i Danielem Craigiem) od 7 filmów. Tak więc jest to zgodne z lore.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 16 minut temu, wrog napisał(a):Słaby research, nie pokazali M z tej wersji
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 minut temu, Kuba0101 napisał(a):To już odklejka. Nazywanie tego "woke” tylko dlatego, że rządzi kobieta, to szukanie dziury w całym. Od lat szefową Bonda w MI6 jest przecież M - kobieta. Przecież Judi Dench rządziła Bondem (zarówno Brosnanem, jak i Danielem Craigiem) od 7 filmów. Tak więc jest to zgodne z lore.M ma pochodzenie indyjskie, Moneypenny jest czarna, więc gra musi być woke. Co tam, że Bond to młody, biały facet, który już w prologu zaliczył recepcjonistkę z MI6.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Kuba0101 napisał(a):Gunplay jest ok, lepiej, niż się spodziewałem. Cały fragment na lotnisku z trailerów to był mega fun i wyglądał epicko, destrukcja otoczenia robi robotę. Scena akcji w samolocie też była kozacka -można sterować samolotem i rozwalać przeciwników, mocno przechylając go na boki podczas strzelania, przez co wrogowie latają po całej kabinie.okaż ukrytą zawartośćSama walka wręcz, która jak na razie stanowi większość starć, jest naprawdę dobra, aczkolwiek zbyt łatwa. To taka uproszczona mechanika z serii Batmana?, ale dość przyjemna. Starcia są ciężkie, mięsiste i dają świetne odczucia. Do tego praktycznie wszystko da się zniszczyć, a postacie reagują w czasie rzeczywistym na otoczenie. Jeżeli to miał byc spoiler to zle wkleiłeś text. Zamiast w podpowiedzi powinien znaleźć sie w okienku poniżej, pod linia. Ale spoko. Fajny ficzer Ja za jakiś czas pewnie ogram ale jeszcze nie teraz.