Opublikowano 15 listopada 20213 l Dobra bo udało mi się znaleźć arctis 9x z gwarancja w super cenie który z tych trzech head setów będzie najlepszy?
Opublikowano 17 listopada 20213 l Ktoś posiada słuchawki oficjalne od MS tylko te przewodowe i mógłby coś więcej o nich powiedzieć ? Gdyż mam je od wczoraj i dźwięk z nich wydobywający się powiedział bym że jest hmm średni. Fakt jest basowy i przyjemny ale taki przytłumiony, jak przez jakiś karton. Mam podłączone do Series X wraz z aktywnym Dolby Atmos. Poprzednie słuchawki jakie miałem to były SPC Gear Viro Plus i dźwięk był zdecydowanie czystszy.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 listopada 20213 l Ta apka atmos odpala się defaultowo w tle przy włączeniu konsoli i słuchawek, czy trzeba ją zawsze ręcznie odpalać jak spotify itp?
Opublikowano 21 listopada 20213 l Nie trzeba jak wejdziesz w ustawienia dźwięku to tam będzie podgląd co używasz, chociaż mi się parę razy zepsuło.
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Wczoraj pad a dzisiaj słuchawki w super promo nowe za 499 zł . Chyba dobra cena za 9
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Świetne słuchawki. Mam 7x i tylko jedno mnie w nich wkurwia, mianowicie micro USB. Specjalnie do nich muszę mieć osobną ładowarkę.
Opublikowano 26 stycznia 20223 l Do działu X360 mało kto dziś zagląda, więc może tutaj uzyskam odpowiedź... 3 godziny temu, Wredny napisał: Czy moje astro A50 (Gen 3) Wireless w jakiś sposób zadziałają z X360? Czat mnie nie obchodzi, tylko na dźwięku z gry mi zależy. Jakieś kabelki do pada, czy można stację bazową przez optyka podłączyć do konsoli?
Opublikowano 29 stycznia 20223 l miski, dobry zestaw audio (kolumny nie słuchawki) do lepszego odbioru gier typu LOST PLANET albo GEARS OF WAR.
Opublikowano 11 lutego 20223 l Siema, mam headstet od MS do XsX ale korzystam z niego również do laptopa do grania. Jak uruchamiam słuchawki to automatycznie łączą się laptopem ale jednocześnie uruchamiają xboxa. Czy można jakoś wyłączyć opcje uruchamiania Xboxa ale bez tracenia połączenia z Xboxem? Chodzi mi o to że jak jednak innym razem odpale X-a to żebym nie musiał specjalnie od nowa parować headset. Szukałem w opcjach zasilania, konfiguracji akcesoriów ale nigdzie nie mogę znaleźć opcj która wyłączy uruchamianie konsoli za pomocą tego akcesorium.
Opublikowano 3 marca 20223 l W dniu 11.02.2022 o 09:45, Szymek napisał: Nie ma niestety Szymo, a odkopując temat wiesz może jak usunąc hadset z konsoli? Nie mogę za żadne skarby znaleźć opcji żeby sprzęt usunąc - cały czas jest przypięty do konsoli.
Opublikowano 3 marca 20223 l 33 minuty temu, LiŚciu napisał: Szymo, a odkopując temat wiesz może jak usunąc hadset z konsoli? Nie mogę za żadne skarby znaleźć opcji żeby sprzęt usunąc - cały czas jest przypięty do konsoli. Szczerze nie wiem. Pierwsze co mi przychodzi to akcesoria ale tam nic takiego nie ma. Chodzi Ci o sprzedaż słuchawek? Edytowane 3 marca 20223 l przez Szymek
Opublikowano 3 marca 20223 l Nie, ostatnio więcej korzystam z nich do lapka i nie chciałem żeby ciągle włączały konsole. Zrobie hard reset słuchawek. THX
Opublikowano 13 marca 20223 l Szybkie pytanka przed zakupem: Steelseries 7x i 9x czym się różnią? (Poza ceną oczywiście). Czy bezproblemowo łączą się bez dongli z tv i smartfonem? O czym to oznaczenie "x" informuje?
Opublikowano 13 marca 20223 l 9x bluetoothem się łączą z xboxem i telefonem. 7x maja dongla i przez dongla się łączą ze wszystkim, telefon, laptop, ps5, switch. Więc jak nie chcesz słuchawek wybitnie pod xboxa to bierz 7x.
Opublikowano 14 marca 20223 l Kupiłem te 9x. A jak jest z aktualizacją orientuje się ktoś? Nawet nie wiem, jak sprawdzić aktualne firmware słuchawek Btw dożyłem dziwnych czasów, za mojej młodości C64 nie wymagał źadnej aktualizacji, a teraz nawet słuchawki tego potrzebują.
Opublikowano 14 marca 20223 l 3 godziny temu, Boomcio napisał: Kupiłem te 9x. A jak jest z aktualizacją orientuje się ktoś? Nawet nie wiem, jak sprawdzić aktualne firmware słuchawek Btw dożyłem dziwnych czasów, za mojej młodości C64 nie wymagał źadnej aktualizacji, a teraz nawet słuchawki tego potrzebują. swoje mam od dwóch lat i ani razu ich nie aktualizowałem. Jak już bardzo chcesz, to podepnij je kablem pod kompa i pobierz aplikację Steel Sreries.
Opublikowano 14 marca 20223 l 1 godzinę temu, Boomcio napisał: Tak, właśnie bawię się w niej equalizerem Pamiętaj o Dolby Atmos. To jest obowiązkowe
Opublikowano 14 marca 20223 l 46 minut temu, Hubert249 napisał: Pamiętaj o Dolby Atmos. To jest obowiązkowe Trzeba osobno zainstalować? Czy chodzi Ci o zakup na xbox store?
Opublikowano 15 marca 20223 l 3 godziny temu, Boomcio napisał: Trzeba osobno zainstalować? Czy chodzi Ci o zakup na xbox store? Tak. Jest okres próbny żeby sobie po testować. Instalujesz apkę a potem zmieniasz w opcjach konsoli.
Opublikowano 16 marca 20223 l Działa sprzęt legancko. Filmy i gry robią robotę. Mam jednak prawdopodobnie coś źle ustawione w telefonie, bo jak rozmawiam w słuchawkach to nie słyszę swojego głosu. Dodatkowo one nieźle wytłumiają dźwięk z otoczenia i dziwnie się z kimś rozmawia nie słysząc wogóle siebie.
Opublikowano 16 marca 20223 l A to dziwne, bo też mam 9x i wydawało mi się, że akurat dźwięki z otoczenia słabo tłumią. Aczkolwiek, nie mam też za bardzo porównania z innymi z podobnej półki.
Opublikowano 16 marca 20223 l 40 minut temu, krupek napisał: A to dziwne, bo też mam 9x i wydawało mi się, że akurat dźwięki z otoczenia słabo tłumią. Aczkolwiek, nie mam też za bardzo porównania z innymi z podobnej półki. A parowałeś je może z telefonem? Chodzi mi o to, czy słyszysz swój głos jak np na czacie xbox.