Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 304 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gwoli ścisłości informuję jedynie, że Zagul jako bonus wybrał sobie figurkę Sonica. Przesyłka już do niego dotarła, ale odpakować ją będzie miał okazję dopiero po świętach.   A co poza tym?

• PROSZĘ BARDZO. Standardowo zwycięzców zapraszam do wysłania mi PM z adresem.

• No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić  - masakra.  to  mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby op

Opublikowano

No i gdzie ta jeczybula co palcze o te skarpetki ciagle? Jak trzeba to go nie ma xD

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Mejm napisał:

No i gdzie ta jeczybula co palcze o te skarpetki ciagle? Jak trzeba to go nie ma xD

Przecie tera jakomś ksionszkem rozdajom, to co bede paczył. :dafuq:

Opublikowano

Moze 3 i 4 miejsca powinny tutaj odklepac zeby sie zalapac? :philosoraptor:

Opublikowano

To nie może być prawda  :O czy ja właśnie wygrałem skarpety cyberpunk 2077 i to w wigilie?! Kurwa dziękuję panie Boże, jest w pyte!

Opublikowano
  • Autor

Ściślej mówiąc to wygrałeś je wczoraj, ale w Wigilię też ładnie brzmi. Musiałeś być wyjątkowo grzeczny.

Gadaj kto się rozpruł i Cię zawołał?

No i wyskakuj z adresu na PM.

Opublikowano

Sam zajrzałem bo jestem

A K T Y W N Y M użytkownikiem forum :rayos: niedługo pójdzie pw potężny włodarzu :lapka:

Opublikowano

Ciezko znalesc jakis smieszny mem z doomem wiec wrzucam foto zespolu metalowego o tej nazwie. I jak zwykle, nie biore udzialu w losowaniu (nawet na jana).

jdihxyQOIWkr9Tin35GXh_FWJ1P05weBtlvP1yEi

Opublikowano
  • Autor

No kurwa, z TAKIM MEMEM to i tak bym Cię nie dopuścił.

Następna edycja to będzie "Oddam (za) Mejma". Ciekawe ilu chętnych się znajdzie.

Edytowane przez Kmiot

Opublikowano

Tak myslalem, ze ten typ z koszulka ABBY wzbudzi kontrowersje.

Opublikowano

O ZESZ KURVA, teraz będę mógł bronic cyberka w skarpetach. Załóż je i dopiero wyślij Kmiocie, będzie niuchane.

Opublikowano
  • Autor

Niestety, ale są już świątecznie zapakowane, więc moze radość z wygranej nie będzie kompletna, ale zawsze coś.

Oczywiście wiąże się to z tym, że zostaniecie wpisani na listę zwycięzców i ban na kolejne trzy edycje (obecna + następne dwie).

Wysyłka najwcześniej po świętach, a jak się edycja z książką nie rozpędzi, to ją przyspieszymy i wyślę wszystko naraz.

Opublikowano

Jestem zazdrosny o te skarpety ze akurat Pupcio je dostał mimo ze wonchał spaliny mojej zayebistosci przy pierwszym biegu w forumkowym wyścigu battle royale :smutas:

Opublikowano

doom-eternal-playtest.jpg

Doom i nazwijmy to memy kojarzy mi się głownie z Repercussions of Evil z genialnym twistem. No i komiks

Opublikowano
  • Autor
21 godzin temu, oFi napisał:

Jestem zazdrosny o te skarpety ze akurat Pupcio je dostał mimo ze wonchał spaliny mojej zayebistosci przy pierwszym biegu w forumkowym wyścigu battle royale :smutas:

Kurde, to nie wiem, zapytajmy @Pupcio, może odstąpi Ci te skarpetki. Pupcio?

@Dante już czwarty w kolejce po książkę. Mam nadzieję, że nikogo nie przegapiłem w tym tłoku.

Opublikowano

Ofi jak nagrasz filmik gdzie się kłaniasz i mówisz słowa "o wielki pawciokratosie proszę podaruj mi skarpetki typu punkcyber" i skasujesz konto to przemyśle oddanie skarpetek*

*oczywiście jak już pojawią się pierwsze dziury na piętaszkach  :kaz:

Opublikowano

Myslalem ze mi oddasz te skarpety bo jestem twoim ulubionym seniorem z dzieciństwa i masz mój plakat do dzisiaj na ścianie:yakubu:

Opublikowano
  • Autor

No, to chyba wszystko już jasne.

Opublikowano

Ja oczywiście udziału nie biorę.

Opublikowano

Zawołajcie jak będą jakieś używane skarpety do wygrania.

Opublikowano

W tym roku nie było ksiazki na Świeta wiec chetnie wezmę udział, zwłaszcza, że Dooma wolę bardziej niż Q.

dz1xwxlnfrp41.jpg

Opublikowano
  • Autor

Panowie @Plugawy i @Ukukuki oczywiście serdecznie witam w bębnie losującym.

Z dedykacją problem tego typu, że książka już jest legancko zapakowana w piękny świąteczny papier.

Stop okaleczaniu książek!