Skocz do zawartości

The Callisto Protocol

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 128,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na wstępie od razu zaznaczę, że jest to tytuł, z którym bawiłem się chyba najlepiej z tegorocznych premier (no, może na równi z A Plague Tale: Requiem), co absolutnie nie jest jednoznaczne z "najlepsz

• będzie normalna premiera na Xboxy i PC w tym samym czasie co na PS4 i PS5. Czasowa ekskluzywność obejmuje tylko możliwość zrobienia preordera xd 

Opublikowano

A potem Alan Wake 2. Może też w końcu dostaniemy remake RE4.

Dobre czasy dla fanów horroru.

Opublikowano

Ja bym jednak chciał, żeby to były przede wszystkim dobre strzelanki z klimatem, jak DS 1 i 2, a nie takie gówno ze specjalnie psutym celowaniem jak sie od jakiegoś czasu robi żeby było bardziej survivalowo.

Opublikowano

Podobno ma wyjść jeszcze w 2022, jeśli to prawda to będzie to miłe zaskoczenie na koniec roku. Brakuje mi jakiegoś porządnego straszaka.

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Podobno ma wyjść jeszcze w 2022, jeśli to prawda to będzie to miłe zaskoczenie na koniec roku. Brakuje mi jakiegoś porządnego straszaka.

8534592b9380218f90ba.jpg

Opublikowano

Pewnie w pubgu będą pchać jakieś skórki z Callisto. Oby tylko w CP nie wymyślili jakiegoś durnego multika...

Opublikowano

A to nie miał być jakiś inny projekt - ten singiel do PUBG?

Bo ciężko tu raczej dopatrzeć się jakiegoś związku.

Opublikowano

Podobno cross-gen.

IMG-20220524-205314.jpg

IMG-20220524-205509.jpgIMG-20220524-205445.jpg

Więcej screenów w nowym numerze Game Informera. Widziałem, że jest za darmo w ich aplikacji mobilnej, ale nie wiem czy to chwilowy błąd.

Opublikowano
30 minut temu, Czoperrr napisał:

Najpierw mówią, że to tytuł AAAA (cokolwiek to znaczy) (...)

To znaczy marketingowy bełkot, więc mogą mówić sobie co chcą, to nie tak, że ilość A, B czy S przyznaje jakaś Komisja Do Przyznawania Literek Grom. A na chłopski rozum, to chodzi o to, że gra będzie ładniejsza nawet niż Young Leosia.

Opublikowano

Dobra, ogarnąłem o co chodzi z tymi czterema A, trzy są dla wersji na currenty, a jedno dla pastgeników.

Opublikowano

No trudno, ale jeśli funem i klimatem zbliży się choćby trochę do Dead Space to będe zadowolony. 

Jakieś dobre strzelanie, upgrade'y i lecimy 

Opublikowano

Po tym trailerze już nieco bardziej rozumiałem czemu chcieli to osadzać w uniwersum PUBGa. Te więzienie jakoś tak zalatywało tym klimatem. Na szczęście wycofali się z tego.

Gierka jeszcze w tym roku, oby dotrzymali daty i będzie mega grudzień.