Opublikowano 19 maja 20222 l The Callisto Protocol ma mieć premierę w 2022, może na przełomie z 2023, akurat na premierę remake'u Dead Space'a. To będzie ciekawy rok dla fanów horrorów.
Opublikowano 19 maja 20222 l A potem Alan Wake 2. Może też w końcu dostaniemy remake RE4. Dobre czasy dla fanów horroru.
Opublikowano 20 maja 20222 l Ja bym jednak chciał, żeby to były przede wszystkim dobre strzelanki z klimatem, jak DS 1 i 2, a nie takie gówno ze specjalnie psutym celowaniem jak sie od jakiegoś czasu robi żeby było bardziej survivalowo.
Opublikowano 23 maja 20222 l Podobno ma wyjść jeszcze w 2022, jeśli to prawda to będzie to miłe zaskoczenie na koniec roku. Brakuje mi jakiegoś porządnego straszaka.
Opublikowano 23 maja 20222 l 4 minuty temu, Czoperrr napisał: Podobno ma wyjść jeszcze w 2022, jeśli to prawda to będzie to miłe zaskoczenie na koniec roku. Brakuje mi jakiegoś porządnego straszaka.
Opublikowano 23 maja 20222 l Mnie dalej ciekawi to uniwersum pubga, nie wiedziałem, że tam jest w ogóle jakieś lore.
Opublikowano 23 maja 20222 l Pewnie w pubgu będą pchać jakieś skórki z Callisto. Oby tylko w CP nie wymyślili jakiegoś durnego multika...
Opublikowano 23 maja 20222 l A to nie miał być jakiś inny projekt - ten singiel do PUBG? Bo ciężko tu raczej dopatrzeć się jakiegoś związku.
Opublikowano 24 maja 20222 l Podobno cross-gen. Więcej screenów w nowym numerze Game Informera. Widziałem, że jest za darmo w ich aplikacji mobilnej, ale nie wiem czy to chwilowy błąd.
Opublikowano 25 maja 20222 l Najpierw mówią, że to tytuł AAAA (cokolwiek to znaczy), a teraz smutne bomby prawdy - crossgen. Niech w końcu zdechną tamte konsole.
Opublikowano 25 maja 20222 l 30 minut temu, Czoperrr napisał: Najpierw mówią, że to tytuł AAAA (cokolwiek to znaczy) (...) To znaczy marketingowy bełkot, więc mogą mówić sobie co chcą, to nie tak, że ilość A, B czy S przyznaje jakaś Komisja Do Przyznawania Literek Grom. A na chłopski rozum, to chodzi o to, że gra będzie ładniejsza nawet niż Young Leosia.
Opublikowano 25 maja 20222 l Dobra, ogarnąłem o co chodzi z tymi czterema A, trzy są dla wersji na currenty, a jedno dla pastgeników.
Opublikowano 25 maja 20222 l No trudno, ale jeśli funem i klimatem zbliży się choćby trochę do Dead Space to będe zadowolony. Jakieś dobre strzelanie, upgrade'y i lecimy
Opublikowano 26 maja 20222 l 11 minut temu, 20inchDT napisał: a trailer bedzie chyba u geoffa, bo oczka tweetował No ale Geoff ma imprę pod koniec roku, tak?
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Po tym trailerze już nieco bardziej rozumiałem czemu chcieli to osadzać w uniwersum PUBGa. Te więzienie jakoś tak zalatywało tym klimatem. Na szczęście wycofali się z tego.Gierka jeszcze w tym roku, oby dotrzymali daty i będzie mega grudzień.