Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Niepotrzebne chorobowe, kiedy pracujesz zdalnie :)

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 302,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

Człowiek odpala Xboxa i widzi jak sam :xboss:gra już sobie w najlepsze :frog:

Opublikowano
  • Autor

Imo wygląda spoko jak na 8 letni sprzęt ale pamiętaj że będziesz mógł grać na XO przez Xcloud w wersję nextgen.

Opublikowano
10 minut temu, Daddy napisał:

Imo wygląda spoko jak na 8 letni sprzęt ale pamiętaj że będziesz mógł grać na XO przez Xcloud w wersję nextgen.

Myślę, że przy optymalizacji z jakiej słynie PG na moim staruszku ogram to w 1080p/60 na średnio/wysokich.

Opublikowano

Wygląda spoko ale zdecydowanie gorzej niż FH4 (głownie oświetlenie, rozdzielczość cieni, brak sss na drzewach), co tak właściwie potwierdza, że gra powstała przede wszystkim z myślą o nowym sprzęcie, a wersja na One S (zobaczymy jeszcze jak będzie na One X) była "upychana" w dostępne zasoby jak się da.

I tak na dobrą sprawę to... dobrze. Przynajmniej jest dodatkowe potwierdzenie, że gra faktycznie korzysta z możliwości Series X... i nie ma sytuacji jak z niektórymi innymi cross genami (np GT7), gdzie część gry wyraźnie pokazuje w której generacji tkwią korzenie gry...

Za tydzień przekonam się jak wygląda na One X... 

Btw. pytanko..

Czy w razie czego na PC, mając GP też będę mógł skorzystać z FH5 przez Xcloud?

Edytowane przez Emet

Opublikowano
3 minuty temu, Emet napisał:

że gra powstała przede wszystkim z myślą o nowym sprzęcie, a wersja na One S (zobaczymy jeszcze jak będzie na One X) była "upychana" w dostępne zasoby jak się da.

Gdzieś czytałem, że w przypadku cross-genów na Xa tak to ma właśnie działać. Tylko na ile jest to prawdą to zostaje się tylko domyślać. 

Opublikowano

Wygląda dość biednie (roślinność + popup, lakiery samochodów doczytujące się kilka metrów przed pojazdem gracza), wydaje mi się, że FH3 wyglądała lepiej na One S. 

@Emet Będziesz mógł zagrać w chmurze na PC, a nawet też na XOX. Tylko mowa u GP w wersji Ultimate.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

No nie wygląda to najlepiej, nie ma co się oszukiwać. Mimo wszystko i tak odpalę natywnie i sprawdzę co i jak.

Paolo, Series S czeka.

giphy.gif?cid=790b76117dd07bd78610108934

Opublikowano

Jak kupiłem "Zestaw dodatków Premium do Forza Horizon 5" a podstawkę mam mieć z Game Passa to będę mógł zagrać już w piątek?

Opublikowano
10 hours ago, Plackus said:

Gameplay z one S jak ktoś czeka :)

Patrząc na ilość roślinności i ogólnie skomplikowanie geometryczne środowiska to i tak uważam wygląda bardzo spoko jak na tak stary sprzęt.

Opublikowano

Oj będzie grane, akurat w piątek przyjeżdża do żonki siostra i gdzieś wychodzą to będzie elegancka demolka piniat w akompaniamencie piwa CORONA CERVEZA.

Opublikowano
Cytat

Nowa Zelandia (ang. New Zealand [nju:ˈzi:lənd], język maoryski Aotearoa [aɔˈtɛaɾɔa], Kraj Długiej Białej Chmury) – państwo wyspiarskie położone na południowo-zachodnim Pacyfiku, w Australazji, na południowy wschód od Australii. Składa się z dwóch głównych wysp (Północnej i Południowej) oraz szeregu mniejszych, w tym wyspy Stewart i wysp Chatham. W skład Nowej Zelandii (a dokładniej w skład królestwa stowarzyszeniowego Nowej Zelandii, połączonego unią personalną z Wielką Brytanią i innymi królestwami stowarzyszeniowymi) wchodzą również terytoria stowarzyszone z Nową Zelandią lub od niej zależne: Wyspy Cooka i Niue, które są samorządne oraz Tokelau i Dependencja Rossa. Stolicą jest Wellington, natomiast największym miastem jest Auckland, w którym mieszka 1,5 mln osób (ok. 29% ludności państwa).

Opublikowano

To nie tylko dodatki, ale też Car Pass, VIP Pass i Welcome pack. Jak masz zamiar spędzić w tej grze setki godzin, to zakup premium to tzw. no-brainer.

Opublikowano
27 minut temu, Rozi napisał:

To nie tylko dodatki, ale też Car Pass, VIP Pass i Welcome pack. Jak masz zamiar spędzić w tej grze setki godzin, to zakup premium to tzw. no-brainer.

A ja wciąż się zastanawiam, bo w 4ce pewnie nawet połowa aut nie jeździłem, a 2 dodatek był dla mnie tak słaby, że go nawet nie zmęczyłem... Wole chyba kupić sobie jakąś grę niż wydawać te 180 zł na dodatki. Boje się też, że 5 raz jeżdżąc praktycznie tymi samymi furami gra może mi się znudzić znacznie szybciej niż poprzednie części...

Zobaczymy po premierze.

Opublikowano

W islandzkim sklepie idzie bardzo tanio kupić season pass. 120 zł to jest nic.