Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Tak właśnie aż mnie naszło na kierownicę, jaką masz mazzeo? 

A ktoś wie na jakim kółku jeździ Lucek? On ma jakiegoś fanateca? 

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 303,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

to jest życie

Opublikowano
14 minutes ago, ASX said:

to jest życie

singla albo faceta z super wyrozumiałą zona, marzy mi się takie coś i rowerek szosowy podłączony do trenażera obok, ale to bym musiał mieć dom z piwnica przerobiona na man cave zeby przeszło 

Opublikowano
32 minuty temu, Labtec napisał:

singla albo faceta z super wyrozumiałą zona

w moim wypadku wystarczy dziewczyna która też lubi jeździć xD 

aczkolwiek wiadomo że to nie stoi cały czas w salonie, jak nie używam to rozkręcam i chowam wszystko do szafy.

Opublikowano

powiedz dziewczynie że w przyszłym roku Motorsport więc nie opłaca się już składać :asax:

Opublikowano
1 hour ago, Labtec said:

singla albo faceta z super wyrozumiałą zona, marzy mi się takie coś i rowerek szosowy podłączony do trenażera obok, ale to bym musiał mieć dom z piwnica przerobiona na man cave zeby przeszło 

Ja też się czaje na takie coś, syn level 5 już na padzie ogarnia całkiem spoko Forze, żonę czasem zabieram do Race Spotu pojeździć na profesjonalnym stanowisku, jest nadzieja :kaz:

Opublikowano

Dachy można aktualnie otwierać chyba tylko w trzech autach: Zonda C, McLaren 720s i Ferrari Portofino. Więcej pewnie dojdzie w aktualizacjach, bo PG wie o problemie.

Cytat

Convertible feature does not work in free roam for some cars such as the Honda S2000, Mazda mx5 2016, Mazda mx5 2013, and Mercedes-Benz SLK55 AMG

FH5 Known Issues

Opublikowano

Gdybym był fanem wyścigów to właśnie sikałbym w majty ze szczęścia.

Jednak nim nie jestem i mogę tylko powiedzieć że to niesamowicie wygląda. Czapki z głów.

Opublikowano

Zacząłem pierwszy wyścig Goliath. Praktycznie objazd całej mapy po jej najbardziej na zewnętrz wysuniętych drogoch. O Panie! Dopiero do mnie dotarło jak duża i zróżnicowana jest mapa - wow. 

A wyścigu nie skaczyłem - widoczki i przeciwnicy na tyle absorbowało moją uwagę, że skończyłem na drzewie. 

Opublikowano

Ja mam podobnie jak @Dalhi. Ściągnę, odpalę raz i pewnie więcej nie włączę.

Opublikowano

A ja zabrałem się za znalezienie wszystkich dróg, aczika dostałem, ale w grze mam 576/578, chuj mnie strzela :)

Opublikowano
12 godzin temu, MaZZeo napisał:

Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX

IMG_4321.thumb.jpeg.00ec68ff7fa4bb46b156e5fc5271bc46.jpeg

Podwalałeś na tym fotelu? 

:)

Opublikowano

mało to razy wywaliłem na czołówkę i wyzywałem że nie potrafią jeździć :dynia: później takie wait wut. 

Opublikowano

a co dopiero w realu mieć podobną akcję :yao:

Spoiler

no nie polecam :sapek:

Opublikowano
3 minuty temu, MaZZeo napisał:

Zauważyłem buga - krople deszczu zostają na ekranie nawet jak już skończy padać, zostają nawet w menu. Też to zauważyliście?

Miałem tak raz. Musiałem odpalić grę od nowa.

Opublikowano
15 minut temu, MaZZeo napisał:

Zauważyłem buga - krople deszczu zostają na ekranie nawet jak już skończy padać, zostają nawet w menu. Też to zauważyliście?

Jest wpisane na stronie supportu jako known issue.

Opublikowano

Ło jezu, az mi sie zle zrobilo po przełączeniu na quality. 

Da sie dolaczyc do eliminatora gdzies z menu czy zawsze trzeba jechac w tamto miejsce?

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

Ło jezu, az mi sie zle zrobilo po przełączeniu na quality. 

Da sie dolaczyc do eliminatora gdzies z menu czy zawsze trzeba jechac w tamto miejsce?

po kupieniu domu na zachodnim brzegu mapy możesz fast travelowac w każde miejsce na mapie więc nie musisz jechać :reggie: