Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano

Zaczyna się fajnie. Niestety potem przechodzi w dubstep i uszy zaczynają boleć. Szkoda.

• Odpowiedzi 274
  • Wyświetleń 52,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No Reptile z 95 byl robiony na Amidze ale potem wje.bal sie w jakis posag, zmienil w zielnego ninje, komentator odpalil "reptile", muza zaczela naku.rwiac a kino wyje.balo w kosmos.   Tutaj

• Jedno z moich najlepszych doznan jesli idzie o przezywanie czegos stadnie. Nic pozniej, nawet duze koncerty, nie wygladalo tak jak mk w kinie. Cala sala z dziecmi i mlodziezom max pierwszolicealna, ja

• Nowa wersja utworu przewodniego

Opublikowano

Jezu jakie go.wno.

Opublikowano

Oj nie nie nie. Fatalnie to brzmi.

Opublikowano

ooo, techno syndrome będzie w filmie? Spoczko!

Mniej spoczko, że ten remix jest fajny przez 10 sekund, a potem to katastrofalny balas xD

Opublikowano

Mi sie wogole ze przez zmiane klimatu filmu ten kawalek pasowal by do nowego MK tylko w mroczniejszej i wolniejszej wersji jak by cos. Jakos bardziej mi pasuje do tego klipu ten kawalek xd

Edytowane przez Sven Froost

Opublikowano
3 godziny temu, Sven Froost napisał:

Mam nadzieje ze to nie bedzie uzyte w filmie, pasuje mi do trailera nastepnego fame mma

FAME od kilku edycji ma najlepsze trailery w Polsce i doskonale dobraną mroczną industrialną muzykę.   Głupoty piszesz jak zwykle. 

Moim zdanniem najlepszy kawałek był w dwójce :banderas:

Opublikowano

Coś musi być w tej pierwszej minucie tego jazgotu bo mój 4 letni syn,który uwielbia oryginał kazał nową wersję wyłączyć po minucie. Stwierdził, że to straszna piosenka

Opublikowano
  • Autor

Dużo nawiązań do gier, świetne sceny walki i efekty specjalne niestety fabuła nie trzyma się kupy, ale film ogląda sie b.dobrze co powoduje ocenę na IMDb 7.1/10 

https://planetagracza.pl/mortal-kombat-2021-film-recenzje-oceny/?fbclid=IwAR2vQejljeX0s4C3iCMQNrv9m8_VrANvT5PxFkpMIl-ZvYY-AztAWfe_iLw

https://www.imdb.com/title/tt0293429/?ref_=tt_urv

Opublikowano
W dniu 9.04.2021 o 20:04, Tomek P. napisał:

Nowa wersja utworu przewodniego

Jezu to już remix w 2 części był lepszy xD

Opublikowano

Nie kumam. Premiera miala byc 16.04, na plakacie wyzej 23.04 a niektorzy juz widzieli.

To 7 na imdb to bym bral w nawias i to raczej gruby.

Opublikowano
9 minutes ago, BieŃ said:

Jezu to już remix w 2 części był lepszy xD

Na pewno ten kawalek bedzie swietny na pato-narko imprezy w jak oryginal z jedynki :pawel: Dalej dobry podklad do Rosyjskich imprez w lesie xD Gruba wixa, co nie zmienia faktu ze jak ten kawalek bedzie w filmie a nie tylko na soundtracku albo przy napisach koncowych to slabo

Opublikowano
1 godzinę temu, Mejm napisał:

Nie kumam. Premiera miala byc 16.04, na plakacie wyzej 23.04 a niektorzy juz widzieli.

To 7 na imdb to bym bral w nawias i to raczej gruby.

Premiera w niektórych krajach była już 8 kwietnia. W kilku krajach premiera została przesunięta z 16 na 23 kwietnia. 

Ja oglądałem i mam mieszane uczucia. Jest lepiej niż w MK: Annihilation, ale tak jak pisał Soul fabularnie jest tak sobie. Shang Tsunga spaprali po całości. Cary-Hiroyuki Tagawa dalej najlepszy tej roli. Na plus Sub Zero (!) i momentami Kano. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Korci mnie tak sakramencko, ale do kina chcę pójść i dać im zarobić. 

Opublikowano
Godzinę temu, Masorz napisał:

Korci mnie tak sakramencko, ale do kina chcę pójść i dać im zarobić. 

mam to samo, na taki film to obowiązkowo do kina :D 

Opublikowano

Obejrzane. Nie licząc tego, że jest brutalniej, to w ogóle nie ma startu do wersji z 1995 w żadnym innym aspekcie. 

Opublikowano

Poszedlbym z tymi samymi kumplami z ktorymi bylem w podstawowce ale nie bede czekal x miesiecy jak otworza kina xD

Opublikowano

Cringe straszny. 1995 flawless victory. Milena przy Shangu wygladała jakby mierzyła 120 cm wzrostu. Nie, poprostu nie. Mogli zrobić remejk filmu z 1995 z dodaniem brutalności i byłoby cacy.

Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka