Opublikowano 9 kwietnia 20214 l Zaczyna się fajnie. Niestety potem przechodzi w dubstep i uszy zaczynają boleć. Szkoda.
Opublikowano 9 kwietnia 20214 l No początkowe 12 sekund nadaje się na dzwonek w smartfonie. Resztę zaorać.
Opublikowano 9 kwietnia 20214 l Mam nadzieje ze to nie bedzie uzyte w filmie, pasuje mi do trailera nastepnego fame mma
Opublikowano 9 kwietnia 20214 l ooo, techno syndrome będzie w filmie? Spoczko! Mniej spoczko, że ten remix jest fajny przez 10 sekund, a potem to katastrofalny balas xD
Opublikowano 9 kwietnia 20214 l Mi sie wogole ze przez zmiane klimatu filmu ten kawalek pasowal by do nowego MK tylko w mroczniejszej i wolniejszej wersji jak by cos. Jakos bardziej mi pasuje do tego klipu ten kawalek xd Edytowane 9 kwietnia 20214 l przez Sven Froost
Opublikowano 9 kwietnia 20214 l 3 godziny temu, Sven Froost napisał: Mam nadzieje ze to nie bedzie uzyte w filmie, pasuje mi do trailera nastepnego fame mma FAME od kilku edycji ma najlepsze trailery w Polsce i doskonale dobraną mroczną industrialną muzykę. Głupoty piszesz jak zwykle. Moim zdanniem najlepszy kawałek był w dwójce
Opublikowano 10 kwietnia 20214 l Co mialem dokladnie na mysli, to fakt ze cokolwiek by sie dzialo w nowym MK o takim klimacie przy tym kawalku byloby mega cringem xD
Opublikowano 10 kwietnia 20214 l Coś musi być w tej pierwszej minucie tego jazgotu bo mój 4 letni syn,który uwielbia oryginał kazał nową wersję wyłączyć po minucie. Stwierdził, że to straszna piosenka
Opublikowano 10 kwietnia 20214 l Ten kawalek jest slaby nawet do napisow koncowych xD Mam wrzute zeby zmontowac jakic cringe'owy filmik do tego kawalka
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Autor Dużo nawiązań do gier, świetne sceny walki i efekty specjalne niestety fabuła nie trzyma się kupy, ale film ogląda sie b.dobrze co powoduje ocenę na IMDb 7.1/10 https://planetagracza.pl/mortal-kombat-2021-film-recenzje-oceny/?fbclid=IwAR2vQejljeX0s4C3iCMQNrv9m8_VrANvT5PxFkpMIl-ZvYY-AztAWfe_iLw https://www.imdb.com/title/tt0293429/?ref_=tt_urv
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l W dniu 9.04.2021 o 20:04, Tomek P. napisał: Nowa wersja utworu przewodniego Jezu to już remix w 2 części był lepszy xD
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Nie kumam. Premiera miala byc 16.04, na plakacie wyzej 23.04 a niektorzy juz widzieli. To 7 na imdb to bym bral w nawias i to raczej gruby.
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l 9 minutes ago, BieŃ said: Jezu to już remix w 2 części był lepszy xD Na pewno ten kawalek bedzie swietny na pato-narko imprezy w jak oryginal z jedynki Dalej dobry podklad do Rosyjskich imprez w lesie xD Gruba wixa, co nie zmienia faktu ze jak ten kawalek bedzie w filmie a nie tylko na soundtracku albo przy napisach koncowych to slabo
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l 1 godzinę temu, Mejm napisał: Nie kumam. Premiera miala byc 16.04, na plakacie wyzej 23.04 a niektorzy juz widzieli. To 7 na imdb to bym bral w nawias i to raczej gruby. Premiera w niektórych krajach była już 8 kwietnia. W kilku krajach premiera została przesunięta z 16 na 23 kwietnia. Ja oglądałem i mam mieszane uczucia. Jest lepiej niż w MK: Annihilation, ale tak jak pisał Soul fabularnie jest tak sobie. Shang Tsunga spaprali po całości. Cary-Hiroyuki Tagawa dalej najlepszy tej roli. Na plus Sub Zero (!) i momentami Kano.
Opublikowano 23 kwietnia 20214 l Korci mnie tak sakramencko, ale do kina chcę pójść i dać im zarobić.
Opublikowano 23 kwietnia 20214 l Godzinę temu, Masorz napisał: Korci mnie tak sakramencko, ale do kina chcę pójść i dać im zarobić. mam to samo, na taki film to obowiązkowo do kina
Opublikowano 23 kwietnia 20214 l Obejrzane. Nie licząc tego, że jest brutalniej, to w ogóle nie ma startu do wersji z 1995 w żadnym innym aspekcie.
Opublikowano 23 kwietnia 20214 l Poszedlbym z tymi samymi kumplami z ktorymi bylem w podstawowce ale nie bede czekal x miesiecy jak otworza kina xD
Opublikowano 23 kwietnia 20214 l Cringe straszny. 1995 flawless victory. Milena przy Shangu wygladała jakby mierzyła 120 cm wzrostu. Nie, poprostu nie. Mogli zrobić remejk filmu z 1995 z dodaniem brutalności i byłoby cacy.Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka