Shago 3 505 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 @KrwawaRyba Najdalej i najfajniej mi się grało amazonką z wymiataniem + dopakowana walkiria. Niestety nie udało mi się znaleźć fajnej broni, dlatego poległem w drugim akcie. Miałem jakąś kuszę że śmiesznym damage i prawie 80 poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 @Shago Sprawdź tego necrosa, w przeciwieństwie do reszty nie wymaga specjalnego ekwipunku. Szkielety stoją w pierwszej linii a ty czyścisz przedpole wybuchem truchła Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Ze szkieletami jest ten problem, że nie ma jak ubić Diablo, kiedy w pobliżu brakuje zwłok. Takie jest moje doświadczenie na koszmarze Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Raczej nie grasz na classicu, więc wystarczy tp "do miasta" -> powrót waypointem do np. początku 1 aktu, gdzie z łatwością uzupełnisz braki w szkieletach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Bez hejtu zagrywalem się w dwójkę w gimnazjum ale remaster nie siada mi już trochę archaizm jednak 3 rozpieściła trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Ja właśnie mam odwrotnie, po ograniu bety D2R to D3 już kijem nie dotknę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Trochę info czego nie będzie i dlaczego https://www.purepc.pl/diablo-2-resurrected-bez-obslugi-monitorow-ultrapanoramicznych-blizzard-uparcie-broni-decyzji-jakie-ma-argumenty Dla mnie porażką jest brak TCP/IP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Jak nie będzie czatu na konsoli to w jaki sposób do cholery ja mam wpisać sobie /players8 ?! Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Ktoś może wie czy na ps5 będzie wydanie płytowe czy tylko cyfra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Wszędzie tylko cyfra 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Ciekawy blog twórców D2R, wyjaśniają decyzję, które podjęli podczas tworzenia gry na konsole. Długi tekst ale widać, że się starają. Cytat https://news.blizzard.com/en-us/diablo2/23722094/bringing-the-original-diablo-ii-experience-to-console Ponadto, na forum jeden z niebieskich potwierdził info odnośnie przywołania Diablo Clona Cytat Na singlu 1x SoJ Na multi po staremu 75-120 SoJów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Na Xboxie jest już pre load. Gra waży 25gb. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 W dniu 26.07.2021 o 15:29, Paolo de Vesir napisał: Jedyne czego obawiam się w przypadku D2R to dodanie jakiegoś sklepu jak w WoWie, gdzie za realną gotówkę można kupić sprzęt albo level boost. Hmm może i wykrakałeś, jeszcze gra nie wyszła a zobaczcie co robią w Korei To oficjal blizza D2R do Koreańczyków (włączycie tłumacz :D) https://news.blizzard.com/ko-kr/diablo2/23724526/디아블로-ii%3A-레저렉션-출시-기념-pc방-혜택-및-이벤트-공지 Dla leniwych, blizz promuje usługę PC Room, jest to jakaś biznesowa oferta dla kafejek internetowych? Gdzie można grać za mały $$$ w gry bnetowe, czy coś w ten deseń. Bądź co bądź, klienci tej usługi będą mieli boost +25% Gold i MF nonladder) Skala teoretycznie nie duża tak samo jak bonusy ale jest to precedens, w D2 czegoś takiego nigdy nie było Więc może niedługo będą sprzedawać itemy, boostery itp za $$$ Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 W dniu 9.09.2021 o 10:53, Sobies napisał: Jak nie będzie czatu na konsoli to w jaki sposób do cholery ja mam wpisać sobie /players8 ?! Czatu nie będzie na 100% - zapewne zrobią coś na wzór poziomów udręki z D3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Na PS5 preload 17.92GB. Ciekawe jakie trofea beda, pewnie sie nie odwaza dac 99lvl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 No i mamy pudełkowe wydanie: https://blizzplanet.pl/diablo/pudelkowa-wersja-diablo-2-resurrected-jest-dostepna-ale-dla-influencerow/ Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Wow, brałbym dla samego pierścienia - zajebisty pomysł. Ciekawe czy w innych egzemplarzach był na przykład jakiś amulet albo inny maly przedmiot. Pewnie za chwilę pojawi się na ebay za milion monet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Czwartek 17:00 Jak ten czas się dłuży... już nawet urlop załatwiłem sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Tak samo, biore wolne w piatek a w czwartek skoncze robote specjalnie wczesniej. Az sam sie z siebie smieje ze mam taki hype na te gierke, biorac pod uwage ze zawsze bylem fanem Baldura i Diablo mnie jakos szczegolnie nie ciagnelo. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Zazdro, ja urlop chomikuję na okres świąteczno-noworoczny - wtedy będzie grube cioranie. Teraz się zastanawiam czy brać DII w pakiecie z DIII, bo jest tylko 90 zł dopłaty, więc niby nic, ale z drugiej strony DIII już na wszystkie strony ograłem na PS3 i raczej by po prostu leżało w bibliotece... Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 9 minut temu, LeifErikson napisał: Zazdro, ja urlop chomikuję na okres świąteczno-noworoczny - wtedy będzie grube cioranie. Teraz się zastanawiam czy brać DII w pakiecie z DIII, bo jest tylko 90 zł dopłaty, więc niby nic, ale z drugiej strony DIII już na wszystkie strony ograłem na PS3 i raczej by po prostu leżało w bibliotece... Wersja na ps3 szybko została porzucona wiec chyba troszkę cię ominęło jeśli chodzi o end game ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Do diablo 3 do dzisiaj coś dodają. Ostatnio dali wszystkie sloty na ekwipunek dla towarzyszy npc co otworzyło nowe buildy bo przedmioty założone na nich nie raz oddzialowują też na nas. Nie wspominając o nowych setach czy czy rarity itemow. Diablo 3 jest teraz naprawdę świetną grą jak ktoś lubi endgame. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 2 godziny temu, devilbot napisał: Do diablo 3 do dzisiaj coś dodają. Ostatnio dali wszystkie sloty na ekwipunek dla towarzyszy npc co otworzyło nowe buildy bo przedmioty założone na nich nie raz oddzialowują też na nas. Nie wspominając o nowych setach czy czy rarity itemow. Diablo 3 jest teraz naprawdę świetną grą jak ktoś lubi endgame. Okey, fajnie że jest rozwijana tyle czasu ale ... Gra utraciła swój dawny wspaniały klimat, mrok i mnie od tej produkcji po prostu odrzuca. Zresztą chyba nie tylko mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Też mi się trochę przejadła już za czasów PS3 (a wcześniej katowałem ją na PC) i chyba zrobię tak, że teraz skupię się tylko na DII w oczekiwaniu na DIV, a DIII odpuszczę, żeby nie kusiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Kto planuje grać na XSX? SC + ewentualnie Ladder jak wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi