Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aliens: Fireteam Elite

Featured Replies

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra rozkmina, ale nadal to za mało, żeby...   ...normalny, nie nabijający platyn/arczików, biały, heteroseksualny, lewicowy, wierzący, posiadający napletek, regularnie pisujący na forumku,

• Alien Isolation 2 poproszę, a nie taki kał.

• Nowy gameplay i krótki opis dwóch klas postaci.    

Opublikowano

Źle to nie wygląda, ale ograłbym sobie takiego singla nastawionego na akcję, z domieszką survivalu.

Opublikowano

wygląda jak kolejny  kooperacyjny survivalowy shooter z podmienionymi assetami, tym razem w rolę mięsa armatniego wcieciliły się ksenomofry 

Opublikowano

Wygląda ok. Lubię obcego, ale w tym roku mam zamiar grać w darktide, to skip jak dla mnie.

Opublikowano
  • Autor

Oby nie był tak chusteczkowy jak ostatni Predzio to już będzie sukces i zachęta do kupna na promo.

Opublikowano

Wygląda jak coś co ściągnę jak gra wyląduje w Gamepass/Ps Plus itp., sprawdzę przez 15 minut i usunę z konsoli.

Opublikowano

Jestem podjaran na maksa, ale glos rozsadku mowi, ze bedzie sredniak w najlepszym wypadku :( lepiej zeby tego nie zjebali.

Opublikowano

Gorzej od tego gearboxowego scamu raczej nie będzie. Nie, żeby to był jakiś wyczyn.

Opublikowano

Wstępnie jestem na tak z tą grą, a to że podoba mi się perspektywa TPP i strzelanie. Grafika też nieźle wygląda. Na singla to raczej nie ma co liczyć, na wzór AvP. 

Opublikowano

Wygląda jak gra z kosza, niestety. 

Opublikowano

Meh, nie lubię jak robią z obcego mięso armatnie

Opublikowano

Alien Isolation 2 poproszę, a nie taki kał.

Opublikowano
  • Autor
48 minut temu, suteq napisał:

Wygląda jak gra z kosza, niestety. 

Przecież lubimy w takie gry pograć w coopie, co nie XD

Opublikowano

No w sumie jak będzie w gamepassie i będzie crossplay to czemu nie. :ogor: 

Opublikowano

Marzenia o powrocie strzelanki z kampania rodem z Alien Resurrection i Aliens vs Predator 2 mozna chyba juz schowac. 

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ech... Z jednej strony może to być fajna zabawa, bo o ile nie rozumiem fenomenu takich gier (w sensie opartych tylko na tym, to powinna być jedynie opcja w menu), tak uniwersum Aliena idealnie nadaje się pod taki 4 player co-op shooter i to jeszcze w TPP, co mnie bardzo cieszy.
Ale tak jak już wspomniałem - chciałbym grę z soczystym singlem, a to jedynie jako dodatek multi, a nie danie główne.

Opublikowano

Na normalnym gameplayu nie wygląda jakoś tragicznie. Się ogra kiedyś z @Figuś jak będzie w plusie. :ogor: 

Opublikowano

Będzie grane. Mam nadzieję, że interakcja będzie wieksza z otoczeniem i Obcy nie będą ciagnąć prosto pod celownik jak na danym filmiku.

Opublikowano

Wszystko tylko nie nowe isolation, boże jak ta gra już mnie męczyła od polowy ta wieczna skradanka a by się postrzelalo marines do obcych i królowej.

Opublikowano

Nawet fajnie to wygląda, strzelanie mięsiste, obcy ładnie się rozpryskują, będzie grane w swoim czasie!