Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No ja to wezme w pudełeczku. Podobnie jak Forzunie. Tylko jak tu potem podzielic czas na granie. Najpierw 2 godzinki po pracy na torze z forumkowymi wymiataczami. A potem przemierzanie kosmosu przez pół długiej jesiennej nocy. I tak całymi tygodniami do nastepnego lata :boski_miszcz:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 324,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę pograłem i rzeczywiście w kilku elementach mało Bethesdowa ta gra. - poruszanie się, walka, wszystko mega responsywne, płynne, naprawdę fajnie się strzela, a byłem nastawiony na jakieś dre

• Strzelanie do NPC    

Opublikowano

Może gra jest gotowa do sprzedaży ale nie jest skończona.

Opublikowano

Został miesiąc do premiery, a tak naprawdę gra nie jest intensywnie promowana. Przy Falloucie 4 marketing był intensywny, a tutaj mamy raptem 2 gameplaye. Oby nie przełożyli premiery, bo to jedna z bardziej wyczekiwanych gier przeze mnie, stęskniłem się za rpgami od Bethesdy

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Starfield będzie na Gamescomie i pewnie wówczas ruszy też cała maszyna. Będzie to w końcu możliwość sprawdzić tytuł na własną rękę, a resztą zadzieje się sama.

Przecież nie będzie można pograć na GC.

Opublikowano
25 minut temu, Rtooj napisał:

Może gra jest gotowa do sprzedaży ale nie jest skończona.

Sounds like Bethesda all right :notbad:

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Starfield będzie na Gamescomie i pewnie wówczas ruszy też cała maszyna. Będzie to w końcu możliwość sprawdzić tytuł na własną rękę, a resztą zadzieje się sama.

10-15 minut na pogranie w Starfielda na targach? to się mija z celem kompletnie

Opublikowano
29 minut temu, Donatello1991 napisał:

Przecież nie będzie można pograć na GC.

Kurde nie wiem czemu, ale zrozumiałem na początku, że nie będzie można pograć na GameCube xd

Opublikowano
3 minuty temu, Basior napisał:

Kurde nie wiem czemu, ale zrozumiałem na początku, że nie będzie można pograć na GameCube xd

No cóż, nawet jak się pomyliłeś to masz rację :kaz:

Opublikowano
  • Autor
19 minut temu, MYSZa7 napisał:

10-15 minut na pogranie w Starfielda na targach? to się mija z celem kompletnie

Dokladnie. Koleś z IGNu mówił że grał godzinę i jak mówił miał wrażenie że ledwo napoczął grę. 

Dlatego przygotowywanie specjalnego dema na kilkanaście min na targi, w przypadku takich gier jak robi Bethesda nie ma za bardzo sensu. Lepiej dostać solidną prezentacje lub gameplay przedstawiający przekrojowo wszystko co będzie oferować gra niż krótkie demko.

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Dokladnie. Koleś z IGNu mówił że grał godzinę i jak mówił miał wrażenie że ledwo napoczął grę. 

Ale nowość, z każdą dużą grą jest dokładnie tak samo.

Opublikowano

Krótkie demo pozwoli spr jak gra sama w sobie chodzi, jak wyglądają loadingi czy jest feeling ze strzelania. 

Opublikowano

Jak obstawiacie, w siedzibie Bethesdy teraz chill i drinki, pamiątkowe foty i podpisywanie kolekcjonerek czy raczej wszystko fruwa i biegają jak kurczaki na koksie żeby tylko zdążyć i nie zjebać? 

Opublikowano

Jak każda premiera AAA w 2023 - zapierdol do premiery i jeszcze dzień dłużej. Chociaż i tak jestem spokojny o tę premierę - zapowiada się na starego, dobrego Fallouta, ale w nowym, zajebistym uniwersum. :banderas:Gry jeszcze nie miałem w rękach, ale obok Mario Wonder to najbardziej wyczekiwany przeze mnie tytuł tego roku.

Opublikowano
1 godzinę temu, iluck85 napisał:

Krótkie demo pozwoli spr jak gra sama w sobie chodzi, jak wyglądają loadingi czy jest feeling ze strzelania. 

Krótkie demo dla ogromnego RPG’a :reggie: Jakby w tej Bethesdzie nie mieli co robić tylko specjalnego demko robić na targi.

Opublikowano
Godzinę temu, jimmyyy8 napisał:

Jak obstawiacie, w siedzibie Bethesdy teraz chill i drinki, pamiątkowe foty i podpisywanie kolekcjonerek czy raczej wszystko fruwa i biegają jak kurczaki na koksie żeby tylko zdążyć i nie zjebać? 

Skoro gra jeszcze nie jest w złocie to oznacza, że tam jest ciężki zapierdol.

Opublikowano

Jak w kolejnym tygodniu nie pojawi się info o statusie "Gold" to żegnamy się ze Starfildem i Październik/Listopad wita.