darkos 4 294 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 No ja to wezme w pudełeczku. Podobnie jak Forzunie. Tylko jak tu potem podzielic czas na granie. Najpierw 2 godzinki po pracy na torze z forumkowymi wymiataczami. A potem przemierzanie kosmosu przez pół długiej jesiennej nocy. I tak całymi tygodniami do nastepnego lata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 A tak swoją drogą to ogłosili status Gold, czy nie każdy tak robi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Może gra jest gotowa do sprzedaży ale nie jest skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dandelion 26 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Został miesiąc do premiery, a tak naprawdę gra nie jest intensywnie promowana. Przy Falloucie 4 marketing był intensywny, a tutaj mamy raptem 2 gameplaye. Oby nie przełożyli premiery, bo to jedna z bardziej wyczekiwanych gier przeze mnie, stęskniłem się za rpgami od Bethesdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Starfield będzie na Gamescomie i pewnie wówczas ruszy też cała maszyna. Będzie to w końcu możliwość sprawdzić tytuł na własną rękę, a resztą zadzieje się sama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Starfield będzie na Gamescomie i pewnie wówczas ruszy też cała maszyna. Będzie to w końcu możliwość sprawdzić tytuł na własną rękę, a resztą zadzieje się sama. Przecież nie będzie można pograć na GC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 25 minut temu, Rtooj napisał: Może gra jest gotowa do sprzedaży ale nie jest skończona. Sounds like Bethesda all right Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Starfield będzie na Gamescomie i pewnie wówczas ruszy też cała maszyna. Będzie to w końcu możliwość sprawdzić tytuł na własną rękę, a resztą zadzieje się sama. 10-15 minut na pogranie w Starfielda na targach? to się mija z celem kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 14 minut temu, Donatello1991 napisał: Przecież nie będzie można pograć na GC. ?? potwierdzone Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: ?? potwierdzone https://thenerdstash.com/starfield-wont-be-playable-at-xbox-gamescom-2023/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 29 minut temu, Donatello1991 napisał: Przecież nie będzie można pograć na GC. Kurde nie wiem czemu, ale zrozumiałem na początku, że nie będzie można pograć na GameCube xd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Basior napisał: Kurde nie wiem czemu, ale zrozumiałem na początku, że nie będzie można pograć na GameCube xd No cóż, nawet jak się pomyliłeś to masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 19 minut temu, MYSZa7 napisał: 10-15 minut na pogranie w Starfielda na targach? to się mija z celem kompletnie Dokladnie. Koleś z IGNu mówił że grał godzinę i jak mówił miał wrażenie że ledwo napoczął grę. Dlatego przygotowywanie specjalnego dema na kilkanaście min na targi, w przypadku takich gier jak robi Bethesda nie ma za bardzo sensu. Lepiej dostać solidną prezentacje lub gameplay przedstawiający przekrojowo wszystko co będzie oferować gra niż krótkie demko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 2 minuty temu, ASX napisał: Dokladnie. Koleś z IGNu mówił że grał godzinę i jak mówił miał wrażenie że ledwo napoczął grę. Ale nowość, z każdą dużą grą jest dokładnie tak samo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Nom. Teraz przykładowo w BG3 godzinę gracze włosy wybierają w kreatorze postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Krótkie demo pozwoli spr jak gra sama w sobie chodzi, jak wyglądają loadingi czy jest feeling ze strzelania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 1 września i tak wszystko będzie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Jak obstawiacie, w siedzibie Bethesdy teraz chill i drinki, pamiątkowe foty i podpisywanie kolekcjonerek czy raczej wszystko fruwa i biegają jak kurczaki na koksie żeby tylko zdążyć i nie zjebać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Jak każda premiera AAA w 2023 - zapierdol do premiery i jeszcze dzień dłużej. Chociaż i tak jestem spokojny o tę premierę - zapowiada się na starego, dobrego Fallouta, ale w nowym, zajebistym uniwersum. Gry jeszcze nie miałem w rękach, ale obok Mario Wonder to najbardziej wyczekiwany przeze mnie tytuł tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, iluck85 napisał: Krótkie demo pozwoli spr jak gra sama w sobie chodzi, jak wyglądają loadingi czy jest feeling ze strzelania. Krótkie demo dla ogromnego RPG’a Jakby w tej Bethesdzie nie mieli co robić tylko specjalnego demko robić na targi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Byle się udało ukończyć od początku do końca, bo reszty to się każdy może spodziewać jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Jak będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Chodzi o optymalizację, bugi itp. Czyli średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Godzinę temu, jimmyyy8 napisał: Jak obstawiacie, w siedzibie Bethesdy teraz chill i drinki, pamiątkowe foty i podpisywanie kolekcjonerek czy raczej wszystko fruwa i biegają jak kurczaki na koksie żeby tylko zdążyć i nie zjebać? Skoro gra jeszcze nie jest w złocie to oznacza, że tam jest ciężki zapierdol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Jak w kolejnym tygodniu nie pojawi się info o statusie "Gold" to żegnamy się ze Starfildem i Październik/Listopad wita. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi