Rtooj 1 595 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 4 minuty temu, Masorz napisał: To w końcu będą kosmici czy nie? Ukrywają się za Saturnem. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 1 minute ago, SnoD said: Moze skończenie fabuły odblokowuję statek do swobodnej eksploracji kosmosu? Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) Chodzi o to, że Spoiler Po skończeniu fabuły obcy przejmują ludzkie kolonie i dzieją się rzeczy Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez tlas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Obstawiam końcówkę na wzór odysei kosmicznej i wplecenie new game+ w fabułę, jakaś reinkarnacja czy coś. Wtedy nic się nie muszą namęczyć z wytłumaczeniem kosmitów. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamilM 131 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Co do ludzi grających w oceny pragnę przypomnieć, że Returnal ze średnią 86 na MC jest bardzo chwalony i ktoś tam nawet pisał, że to najlepsza gra w jaką grał, a taki FFXVI ze średnią 87 jest dosyć mocno jechany w temacie. Sam osobiście sto razy lepiej bawiłem się w takim Days Gone (71 na MC) niż w Horizon zero dawn, którego kończyłem na siłę (89 na MC) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Symeon_88 39 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Mam pytanie. Czy w starfielda będzie można zagrać w chmurze na telefonie czy tylko z poziomu konsoli lub PC? Nie mogę się nigdzie doszukać tej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) 14 minut temu, KamilM napisał: Co do ludzi grających w oceny pragnę przypomnieć, że Returnal ze średnią 86 na MC jest bardzo chwalony i ktoś tam nawet pisał, że to najlepsza gra w jaką grał, a taki FFXVI ze średnią 87 jest dosyć mocno jechany w temacie. Sam osobiście sto razy lepiej bawiłem się w takim Days Gone (71 na MC) niż w Horizon zero dawn, którego kończyłem na siłę (89 na MC) Po Days Gone i Diablo 4 wszyscy powinni mieć nauczkę, że ocena recenzentów jest często gówno warta ale tutaj już każdy wydał wyrok przed zagraniem bo nie można fruwać dookoła planet i zabijać NPCtów. Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez Rooofie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 A co jest nie tak z ocenami Days Gone? No taka giereczka 7/10. Nie rozumiem zachwytów forumowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 4 minuty temu, Homelander napisał: A co jest nie tak z ocenami Days Gone? No taka giereczka 7/10. Nie rozumiem zachwytów forumowych. To, że to nie była giereczka 7/10 a 8-9/10. 4 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 3 minutes ago, Rooofie said: To, że to nie była giereczka 7/10 a 8-9/10. Czyli jeżeli Ty twierdzisz, że gierka oceniana na 7 jest grą na 8-9 to znaczy, że wszyscy się mylą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Homelander napisał: Czyli jeżeli Ty twierdzisz, że gierka oceniana na 7 jest grą na 8-9 to znaczy, że wszyscy się mylą? Wystarczy porównać rozbieżności pomiędzy ocenami recenzentów i graczy. Moja opinia nie jest wyjątkiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 2 minutes ago, Rooofie said: Wystarczy porównać rozbieżności pomiędzy ocenami recenzentów i graczy. Moja opinia nie jest wyjątkiem. Super, że gierka Ci siadła. Ja się odbiłem. Ale tylko dlatego, że gra Tobie podobała się bardziej niż większości recenzentów nie oznacza, że ich opinia jest gówno warta. Przecież dokładnie to samo można powiedzieć o Twojej Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Już wiadomo, że Starfield to komercyjny hit, a rano będzie wiadomo ilu ludzi dopłaciło za wczesny dostęp do gry i jaka może być skala tego hitu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Homelander napisał: Super, że gierka Ci siadła. Ja się odbiłem. Ale tylko dlatego, że gra Tobie podobała się bardziej niż większości recenzentów nie oznacza, że ich opinia jest gówno warta. Przecież dokładnie to samo można powiedzieć o Twojej To nie jest moja opinia tylko ponad 44 tys osób, które grały na steamie Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 1 minute ago, Rooofie said: To nie jest moja opinia tylko ponad 44 tys osób, które grały na steamie Super. Zawsze dobrze, jak ludzie się dobrze bawią przy grach. W moim przypadku tak nie było w Days Gone, a grałem już na PS5, więc nie miałem bolączek wersji premierowej. W przypadku Starfielda mój problem polega na tym, że nie lubię gier Bethesdy. Odbijałem się po kolei od każdej począwszy od Daggerfalla po Skyrim. Falloutów 3 i 4 nie próbowałem. Liczyłem na to, że Bethesda przejdzie samą siebie i dostarczą coś nie tylko dla miłośników ich gier. Recenzje jednak mówią coś innego. Jak Ci się podobał Skyrim to super, a jak nie no to może być problem. Oczywiście grę sprawdzę zaraz po premierze i chciałbym się mylić. No ale za długo już po tym giereczkowym świecie chodzę żebym nie był świadomy swojego gustu i, niestety, znacznie częściej zaskakiwany jestem negatywnie niż pozytywnie. Chociażby przez Days Gone na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 9 minut temu, Homelander napisał: Super. Zawsze dobrze, jak ludzie się dobrze bawią przy grach. W moim przypadku tak nie było w Days Gone, a grałem już na PS5, więc nie miałem bolączek wersji premierowej. W przypadku Starfielda mój problem polega na tym, że nie lubię gier Bethesdy. Odbijałem się po kolei od każdej począwszy od Daggerfalla po Skyrim. Falloutów 3 i 4 nie próbowałem. Liczyłem na to, że Bethesda przejdzie samą siebie i dostarczą coś nie tylko dla miłośników ich gier. Recenzje jednak mówią coś innego. Jak Ci się podobał Skyrim to super, a jak nie no to może być problem. Oczywiście grę sprawdzę zaraz po premierze i chciałbym się mylić. No ale za długo już po tym giereczkowym świecie chodzę żebym nie był świadomy swojego gustu i, niestety, znacznie częściej zaskakiwany jestem negatywnie niż pozytywnie. Chociażby przez Days Gone na przykład To tak jakbyś powiedział, że 343i mogłoby zrobić nowe Halo nie tylko dla miłośników tego uniwersum. Nie ma gier dla wszystkich, a historycznie to najgorzej wychodzą studia, które chcą się przypodobać każdemu. Albo kupujesz dany rodzaj rozgrywki albo nie. Ja sprawdzę Starfield bo podobają mi się te klimaty NASA-PUNK, jak to Bethesda nazywa. Do żadnej innej ich gry mnie nigdy nie ciągnęło, ta może będzie pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 5 minutes ago, SnoD said: To tak jakbyś powiedział, że 343i mogłoby zrobić nowe Halo nie tylko dla miłośników tego uniwersum. Nie ma gier dla wszystkich, a historycznie to najgorzej wychodzą studia, które chcą się przypodobać każdemu. Albo kupujesz dany rodzaj rozgrywki albo nie. Ja sprawdzę Starfield bo podobają mi się te klimaty NASA-PUNK, jak to Bethesda nazywa. Do żadnej innej ich gry mnie nigdy nie ciągnęło, ta może będzie pierwsza. W dużej mierze masz rację. Mnie też ciągnie do tego Starfielda, mimo, że jestem głęboko rozczarowany i wkurzony na MS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Jeszcze godzina i będzie można grać Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) Tak ogladam streamy i nie wiem czy przez te fałszywe zapowiedzi o swobodnej eksploracji czy coś ale średnie to jest w uj. Zarówno gameplay jak i eksploracja jest strsznie nijaka a za zaoranie eksploracji i zastąpienie tego klikaniem po mapce zeby latać po planetach czy okolicach to powinni ich biczować do przyszlego roku. Taki upośledzony NMS bez kolorków z większym naciskiem na realizm stylistyki. W sumie to chyba bedzie trzeba poczekać na mody bo obecny stan gry jest zbyt bolesny ze wzgledu na niewykorzystany potencjał a mogła by być genialna gra o latanku po kosmosie. Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Ponoć early access nie działa xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Jakby co to za tego premiuma wciąż mogę żądać refund, więc najwyżej tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 13 minut temu, bartiz napisał: Ponoć early access nie działa xD Działa, w 15 minut nie zaloguje kilkuset tysięcy ludzi, pewnie idzie falami. Na steam już prawie 55 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 32 minuty temu, SnoD napisał: Działa, w 15 minut nie zaloguje kilkuset tysięcy ludzi, pewnie idzie falami. Na steam już prawie 55 tys. Steam działa, ale trzeba zresetować apkę po rozpakowaniu plików z preloadu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Odzwyczaiłem się od grania w 30 fps a strzelanka w tylu klatkach to będzie katorga ;(Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi