Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 83,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Chyba trzeba wrócić do czasu wszechobecnego crunchu, bo jebanym informatyczkom pojebało się w głowach od 4-dniowych tygodni pracy, owocowych czwartków i czterogodzinnych przerw po 2h pracy.

• Od czasów pegasusa przeszedłem setki gier. Widziałem tysiące gameplayów i jakoś tak jest, że na ich podstawie potrafię wyrobić sobie jako taką opinię, która potem w znacznym stopniu pokrywa się z tym

Opublikowano

To norma (smutna) w większości coopów obecnie. Nie wiem dlaczego nie można tego jakoś lepiej ogarnąć

Opublikowano

Liczę że wzorem takiego Halo czy Gearsow gra będzie równie zajebista w singlu jak i w coopie.

image.png.96f8d90156754a194815703717e31353.png

Opublikowano

widzę że trwa akcja odkręcania tego że Redfall to stricte coopowy shooter. Niesamowity marketing xd

Opublikowano

Raczej samego Arcane, tak samo chujowy Deathloop miał marketing, ludzie  na kolejnych pokazach błagali żeby go już nie pokazywali więcej

Opublikowano

Ja tam od początku wiem, że będzie to typowy sologame z co opem, za Redfalla odpowiadają twórcy Dishonored 2.

Spokojnie jest jeszcze masa czasu, żeby tooo wszytsko jasno nakreślić 

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Marketing u MSu jak zwykle kek. :rotfl:

Akurat myślę, że bethesda ma swój oddzielny xd

Opublikowano
25 minut temu, Lord Protector napisał:

Ja tam od początku wiem, że będzie to typowy sologame z co opem, za Redfalla odpowiadają twórcy Dishonored 2.

Spokojnie jest jeszcze masa czasu, żeby tooo wszytsko jasno nakreślić 

No u mnie znacznie większe zainteresowanie. 

Opublikowano

to prawda, Bethesda po przejęciu zachowała swój dział marketingu i to chyba on odpowiada za promocję gry.

W ogóle czytałem ostatnio wypowiedzi pracowników Bethesdy i wielu z nich jest podobno zawiedzionych tym przejęciem, bo oczekiwali że przyjdzie ktoś z zewnątrz i wprowadzi porządki, a tymczasem wszystko miało zostać po staremu.

Opublikowano

Co oni odperdalaja :kekw: od lootshotera do solo :kekw: 

Godzinę temu, ASX napisał:

to prawda, Bethesda po przejęciu zachowała swój dział marketingu i to chyba on odpowiada za promocję gry.

W ogóle czytałem ostatnio wypowiedzi pracowników Bethesdy i wielu z nich jest podobno zawiedzionych tym przejęciem, bo oczekiwali że przyjdzie ktoś z zewnątrz i wprowadzi porządki, a tymczasem wszystko miało zostać po staremu.

No a co się dziwić? Patrzą na inne studia ms i widzą, że można nic nie robić cały dzień więc też chcą. Tutaj jednak stoi bethesda nad głową i trzeba pracować i to produktywnie.

Opublikowano

Zrobiliby Dishonored 3 i wszyscy by byli zadowoleni i wiedzieli czego się spodziewać a tak robią wynalazek. Z deathloopem chyba takie samo zamieszanie było że nie wiadomo co to miało być, klasyczny single czy multi. 

Opublikowano

Preya 2 niech robią. Teraz  obiecuje że kupie na premiere :nosacz2:

Opublikowano

no zrobiliby znowu to samo, a nie robią jakieś kombinacje z nowymi IP

Opublikowano

Dokładnie, tutaj znowu jest burdel z marketingiem, nie sprzeda sie to wcale, ludzie pograją chwile w GP, powiedzą ze nie tego sie spodziewali i nara. Prey 2 albo D3 i nikt nie bedzie narzekał.

Opublikowano
1 godzinę temu, PanKamil napisał:

Co oni odperdalaja :kekw: od lootshotera do solo :kekw: 

No a co się dziwić? Patrzą na inne studia ms i widzą, że można nic nie robić cały dzień więc też chcą. Tutaj jednak stoi bethesda nad głową i trzeba pracować i to produktywnie.

Gdzie Ty tam na tych materiałach widzisz looter shooter?

Opublikowano
6 minut temu, SnoD napisał:

Gdzie Ty tam na tych materiałach widzisz looter shooter?

Teraz już NIGDZIE. Poczytaj jednak choćby tą stronę tematu 

Opublikowano

Ludzie po prostu wysnuwali mylne wnioski na podstawie dostępnych materiałów. Nie pierwszy raz zresztą.

Z tego co czytam jedyne co łączy tę grę z lootershooterem to to że będziemy znajdować sprzęt o różnych statystykach i będziemy dostawać XP za zabicie wrogów, no ale jeśli to wystarczy by nazwać grę lootershooterem to w takim razie takiego God of Wara też można nazwać looterslasherem.

Opublikowano
1 godzinę temu, messer88 napisał:

Zrobiliby Dishonored 3 i wszyscy by byli zadowoleni i wiedzieli czego się spodziewać a tak robią wynalazek. Z deathloopem chyba takie samo zamieszanie było że nie wiadomo co to miało być, klasyczny single czy multi. 

Ja tam się cieszę, że poszli w nowe IP. To zawsze jakaś szansa na coś nowego, tak jak w przypadku Deathloopa.

Opublikowano
  • Autor

Robienie kolejnej części gry z serii, która się nie sprzedaje to taki sobie pomysł.