Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Outer Worlds 2

Featured Replies

Opublikowano
13 godzin temu, Czezare napisał(a):

No właśnie, w momencie w którym pochwalił jedynkę przestałem jego recenzję oglądać...

Ja sobie przesłuchałem na spacerze z psem, raczej jako ciekawostkę, bo mnie ta gra zupełnie nie interesuje. W pierwszą część grałem jeszcze na Xbox One X i byłem zniesmaczony tym co dostałem, jak kiedyś moje ulubione studio od erpegów mogło się tak stoczyć :( Z podobnych gier to chyba nawet Starfield mnie przyciągnął na dłużej.

• Odpowiedzi 103
  • Wyświetleń 7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niech mnie chuj, ale to będzie woke-sraka Wygląda jak AVOWED 2, a nie The Outer Worlds, no i prawie same silne baby, jako kompani. Ech... Obsidian to straszna spierdolina od dłuższego czasu. Niezła

• Fallout: New Vegas jest moim ulubionym cRPG (nabiłem jakieś 160h, a niestety nie zrobiłem nawet wszystkich dodatków, bo się silnik Bethesdy zesrał nie mogąc udźwignąć mojego sejwa na PS3). Grając w Th

• Czokosz
    Czokosz

Po Avowed straciłem zaufanie do tego studia. Już pierwsze Outer Worlds dawało sygnały, że coś tam się dzieje nie tak, ale przy Avowed ich scenarzyści dali taki popis grafomaństwa, że po 30 godzinach n

Opublikowano

Za samo skalowanie poziomów twórcy powinni mocno beknąć zwolnieniami, szczególnie tych osób, które przyklepały ten idiotyczny pomysł.

Tworzysz postać, zaczynasz od zera, przeciwnicy są ciężcy - okej, rozumiem. Ale rozgrywasz 10, 20, 30 godzinę, masz super ekwipunek i dowaloną postać, a przeciwnicy są nadal tak samo mocni jak na początku gry? Przez takie wysrywy nie chce się nawet pobierać tego tytułu. Ten sam schemat, który jest obecny w grach MP (np. live service Diablo 4) przeszedł też do SP, istna tragedia

Opublikowano

U mnie się już wstępnie instaluje (77GB waży ten wspaniały erpeg) gp i tak nabite to nie szkodzi spróbować. Fabuła i dialogi to na bank będzie gówno do potęgi entej, ale wygląda na to, że sama gierka będzie znacznie krótsza od Avowed, więc może to bezsensowne, przydługie pieprzenie nie zdąży człowieka zmęczyć na dłuższą metę. Sam gameplay w Avowed był dobry, więc i tu liczę na to samo. Takie gry mogą być spoko jak są na kilkanaście godzin, a nie kilkadziesiąt jak wspominane Avowed. Chyba że mają wciągającą historię i dobrze napisane questy, ale tego niestety obecny Obsidian nie jest w stanie dostarczyć, wiec oby walka i eksploracja dowiozły.