Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A Plague Tale: Requiem

Featured Replies

Opublikowano

Przeszedłem drugi raz i podtrzymuje, że super gra im wyszła. Końcowe rozdziały dalej zrobiły swoje, co tylko potwierdza jak dobrze jest zagrana relacja rodzeństwa.

Drzewka rozwoju wymaksowałem na początku siódmego rozdziału. Oby w kolejnej grze lepiej to zaprojektowali.

• Odpowiedzi 984
  • Wyświetleń 82,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• grafika jest piekna (zwlaszcza "z daleka", z bliska juz mniej ale i tak), klimat sie wylewa z ekranu, gameplay to w sumie poki co to samo co w jedynce, jade teraz 3 chapter i jak na razie jest troche

• Podobny poziom co HFW, ale tam mamy otwarty świat i 60 fps  więc nawet nie ma co porównywać, bo wtedy szczury przegrywają. No ja nie za bardzo słyszę muzykę w grze, bo słuchawek nie mam do xboxa,

• Dokładnie tak, choć ja oceniam przeskok z 7 na 9/10 - idealnej noty nie dam, ale kuźwa dawno tak gra nie wciągnęła mnie swoją historią, świetnie napisanymi, wiarygodnymi relacjami międzyludzkimi i ogó

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie jedna z lepszych i najladniejszych gier na ps5. Kazdy klient ktoremu ja polecam mowi to samo. Jedynka byla fajna gierka ale dwojka to imo czysty hicior. Gra aktorska i emocje aktorow to mistrzostwo. Ja bylem zachwycony. Piekna przygoda. U mnie oczywiscie za pierwszym przejsciem wymaxowane drzewko agresji :wujaszek: Platyna tez przyjemna, chyba w 10 rozdziale drugiego przejscia wpadla. Dla mnie 9/10.

Spoiler

Do konca liczylem ze uratuja Hugo :( Dwa dni struty lazilem. Chyba pierwszy raz w zyciu tak sie zzylem z postacia z gry xd To Joela mi tak szkoda nie bylo

Opublikowano

No historia jest piękna, Amicia jako bohaterka bardziej mi siadła, ale

Spoiler

smuteczek pozostał po śmierci Huga

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Trochę szkoda, bo taki pakiet sugeruje, że mamy tylko dwie części i więcej nie będzie, a po cichu liczyłem na jeszcze jedną odsłonę :reggie:

Opublikowano

Ja już dawno przeszedłem, ale polecam kto nie grał. Gry są fenomenalne i nie są to kurwa żadne walking simy.  

Jedynka 8/10, Requiem 9/10 i wyróżnienie za grafikę. 

Opublikowano
16 godzin temu, Wredny napisał(a):

Trochę szkoda, bo taki pakiet sugeruje, że mamy tylko dwie części i więcej nie będzie, a po cichu liczyłem na jeszcze jedną odsłonę :reggie:

Patrząc na koniec dwójki

Spoiler

i to co wyszperali z filmiku to te dwie części to zamknięta historia a kolejna będzie z innymi bohaterami. Liczyłeś na trójkę z Amicią? 

Jak na skradankę dwójka całkiem dobrze się sprzedała. 

Chyba że faktycznie już nic z tego nie wyjdzie.