Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 292
  • Wyświetleń 35,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Też ukończyłem. 8 godzin (bez 20 minut), wyzbierane wszystko, podrapany każdy kąt, namiauczane na każdego. Gra niespecjalnie wymagająca, należąca do gatunku tych relaksujących, choć klimat opowieści c

• Kilka z blaszaka.                

Opublikowano

Kot na pewno + bardzo fajna oprawa audiowizualna i kreacja świata (to brudne miasto inspirowane azjatyckimi metropoliami, wypełnione robotami i oświetlone neonami wygląda ślicznie). 

Wiadomo że sam gameplay na dostępnych materiałach  nie porywa, sekwencja ucieczki którą oglądałem na jednej z zapowiedzi to mocne drewno, ale jest coś intrygującego w tym tytule. 

Na pewno pomaga też to że gra wychodzi w sezonie ogórkowym, kiedy nie ma za dużo premier  

Opublikowano

No wiadomo, że kot odświeża sprawę. Jakby się chodziło po pustych terenach np. jakimś typem w skafandrze z bagażami na plecach to nikt by tego nie tknął.

Opublikowano

Gry mają bawić, nie tylko mechanicznie, ale i stylistycznie. Jako miłośnik i posiadacz futrzaków otwarcie przyznaję, że interesuję się grą głównie ze względu na kota. Choć niezupełnie ślepo, bo gier z kotami wcale nie brakuje, ale akurat Stray wygląda po prostu ładnie, ciekawie i oryginalnie. I nawet jeśli to będzie prosta, liniowa gierka, to po zwiastunach liczę, że zabawi mnie dużo bardziej, niż kolejny szarobury pifpaf.

Plusa nie mam, a grę chcę mieć w pudełku, więc argument "bo za darmo" też raczej tu nie pasuje. :)

Opublikowano

Jest mechanika ostrzenia pazurków :)

Opublikowano

Wciskanie L2 i R2 by drapać ścianę. Przecież to arcydzieło jebane. 10/10.

Opublikowano

Drapanie, mruczenie i machanie ogonkiem? Będzie to goty gierka w swojej kategorii 

:obama:

Opublikowano
4 minuty temu, oFi napisał:

Drapanie, mruczenie i machanie ogonkiem? Będzie to goty gierka w swojej kategorii 

:obama:

Chyba żadna inna gra o kocie nie wychodzi w tym roku, więc Stray jest murowanym kandydatem do GOTY w kategorii, najlepszej gry o kocie

Opublikowano
  • Autor

Ale trofeum za speedrun mogli sobie odpuścić.

No i spanie przez godzinę niby tematyczne, ale może wkurzyć.

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał:

Ale trofeum za speedrun mogli sobie odpuścić.

tak, dla mnie drugi najgorszy rodzaj dzbanka zaraz po tych online wymaganych do :platinum:

3 minuty temu, Square napisał:

No i spanie przez godzinę niby tematyczne, ale może wkurzyć.

ja tam mam tak że często jestem AFK to samo wpadnie :nosacz3:

Opublikowano
14 minut temu, Paolo1986 napisał:

zamiauczeć 100 razy,

mogli dać więcej jak to jest pod jednym z przycisków specjalnie pod miauczenie xd ja chyba będę co chwilę używał i tak. 

Opublikowano

Czyli gra na kilka dłuższych posiedzeń i koniec. Speedrun w 2 godziny, to normalne pierwsze przejście zajmie około 4? W sumie za tę cenę można było się spodziewać. Dla mnie spoko, ileż można męczyć 100 godzinne kolosy.

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Patricko napisał:

Speedrun w 2 godziny, to normalne pierwsze przejście zajmie około 4?

Oficjalnie mowa była o 10h chyba.

Opublikowano

4h grania i 230 zł upgrade do PS+Extra? To daje 57,5 zl za godzinę spędzoną z kotem. Nie opłaca się, rezygnuję. Będę stał pod ścianą i drapał pazurki, byle godzinówka wyszła taniej.

Opublikowano

MAM NADZIEJĘ, ŻE DROGO BĘDZIE DLA NIESUBSKRYBENTÓW :nosacz:

Opublikowano
  • Autor

Kiedy niby? bo od dawna mam grę dodaną do listy i zawsze było "zapowiedziane".